• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarırım bi çözüm 😩

Pazartesi ilk işin eczaneden bayer in k- ordine ilacını al. Villada ile heryeri bu ilaçla sil. Bir süre ıslak temizlik yapma özellikle supurgelikler pencere ve kapı pervazlari gibi yerlere bir bez yardımı ile sür. Evde küçük çocuğum varken uyguladım ben profesyonel ilaçlama ile çözemediğim böcek sorunu bu ilaç ile çözdüm. Binada hala var benim daire temiz. Sürekli uyguluyorum özellikle kapının önüne ve kapı çerçevelerine girmesin tekrar diye.
Pazartesi onu alayim da yarin digerleriyle ilaclicaz ust iste bisey olur mu ki?

Benim bildiğim bu durumlarda herkesten para toplanıp ilaçlama yaptırılr
Ama dandik fıs ilaçlama değil araştırılıp güçlü ilaçlama
Zaten onlar bulur bence kaynağını
Aile apartmani ve kimse sesini cikartmiyo iki kardesin komple daireler zaten akrabalar coguda ya cocugu ya torunu oturuyo kimse sesini cikartmiyo ayda 1 kere apartman mi silinir Allah askina aidat alip ayda 1 siliyolar sadece kim bilir onu da nasil suyla siliyolar 🤷🏻‍♀️

Benim evimde de olmuştu ilaçladık ama bitmedi daha sonra şu formülle kurtulduk:
Eczaneden borik asit alın. Haşlanmış patates sıvı yağ ve borik asiti karıştırın. Ama mutlaka eldiven kullanın. Daha sonra bu karşımdan evin özelikle de mutfağın muhtelif yerlerine çiğ köfte boyutunda bırakın.
Bunu yiyen böcek yuvada ölüyormuş. Diğer böcekler de ölü böceği yediği için hepsi zehirleniyor
Kac tane patates haslamam lazim?

Pazartesi onu alayim da yarin digerleriyle ilaclicaz ust iste bisey olur mu ki?
Bir şey olmaz. Benim dediğim ilaç insan sağlığına zararı yok ama çok etkili içeri giren sinekler bile supurgeliklere konunca ölüyorlar : ) sen bütün evi vileda ile sil bu ilaçla ama süpürgelik pervaz gibi yada parkelerde yarık filan varsa o kısımlara yoğun uygula ucuz bir şey zaten gerekirse bir kaç sise al yoksada eczacı getiriyor ben 6 ayda bir istiyorum Gerçi 2 yıldır tek böcek görmedim evde ilk yıl kabustu hele küçük çocukla 😔 bir de bu böcekler resmen pisliyorlar ben fare var galiba diye kafayı yiyordum ilk taşındığımda ve profesyonel ilaçlama çözüm olmadı. Eczacı elimde yok ama ben sana getireyim dedi bunu Allah razı olsun kurtardık.

Son düzenleme:
Yalnız hamilesiniz ve çok fazla kimyasal madde kullanıyorsunuz, böcek ilacı, çamaşır suyu vs..O evden mutlaka çıkmanız lazım maalesef.

Bir şey olmaz. Benim dediğim ilaç insan sağlığına zararı yok ama çok etkili içeri giren sinekler bile supurgeliklere konunca ölüyorlar : ) sen bütün evi vileda ile sil bu ilaçla ama süpürgelik pervaz gibi yada parkelerde yarık filan varsa o kısımlara yoğun uygula ucuz bir şey zaten gerekirse bir kaç sise al yoksada eczacı getiriyor ben 6 ayda bir istiyorum Gerçi 2 yıldır tek böcek görmedim evde ilk yıl kabustu hele küçük çocukla 😔
Vileda kovasina suyla mi dokeyim ilaci? Viledayla silmede sorun olmaz dimi sonra kullanirim yani

Vileda kovasina suyla mi dokeyim ilaci? Viledayla silmede sorun olmaz dimi sonra kullanirim yani
Eczacı ne kadar ilaca ne kadar su koyman gerektiğini söylüyor. Ben şu an sadece süpürgelik pervaz gibi yerlere direk süngerle sürüyorum. Viledeyi yıkarsın bir şey olmaz. Kutuda da yazıyordur ne kadar seyreltmen gerektiği ben artık sulandirmiyorum o yuzden oran aklimda degil.

Ustteki beyaz 5 lt su ile karistirilip sıkılıyomuss alttaki de jel nohut kadar sıkıyomussun bunlari bulabildim kullanan var mi kizlar aranizda 😔
Attigin resim k-otrine işte ama 5 lt su çok fazla geldi bana etkisi kalmayabilir. Eczacı bana vileda ile tüm evi silmemi tavsiye etmişti. Böcek yemi tabletlerinden de at dolap altı ve arkalarına da ben öyle yaptım.

Benimde vardi kitlenip kaliyodum artik sadece ciglik atabiliyorum gece uyurken bile esimle tilki uykusundayiz 😔
Allah kolaylık versin ama siz hamilesiniz sürekli ilaç zehir vs uğraşmayın bir süre yok mu akrabanız orada kalıp evil ilaçlatın en azından idare edersiniz birkaç aya zaten gidiyorsunuz.yazın bizim evdede vardı ama bu derece değildi raidin tabletlerinden koydum ikişer tane ölülerini topladık evin her yerine evde şuan hiç yok.

Allah kolaylık versin ama siz hamilesiniz sürekli ilaç zehir vs uğraşmayın bir süre yok mu akrabanız orada kalıp evil ilaçlatın en azından idare edersiniz birkaç aya zaten gidiyorsunuz.yazın bizim evdede vardı ama bu derece değildi raidin tabletlerinden koydum ikişer tane ölülerini topladık evin her yerine evde şuan hiç yok.
Esim yapicak yarin ilaclama isini ben calisiyorum esim calisiyo cok zor baska yerde kalmamiz ben bi sekilde giderimde esim merkezde calismiyo serviste heryere yok evin burdan gecmesine ragmen sabah 5.30 da kalkiyo yarin insallah ilaclar sonrasi kurtuluruz 🤲🏻

Canım bide bi jel okumuştum tek çözüm bu yazıyodu
Ondan yiyen böcek yuvayada götryomuş

Hamam bocegi yemleri var onlardan alip koyun evin her yerine girip ciktiklari dolaplara fln. Ben de en son care bunu denedim öyle kurtuldum. Birkac paket alin icinde 4 tane yuvarlak tablet olacakti. Her yere koyun size zarari olmaz.

Kizlar 1. Katta oturuyorum kiradayim insallah ev alicaz ariyoruz hala tasinicam ama hamamböceğinden nefret ederim normalde ciglik cigliga bagirir kitlenirdim bu evde artik bocekten bezdim hamambocekleri heryerde ilaclattirdim ilaclamaci geldiginde yonetici bosuna yaptirma biz yaptirmiyoruz cozum bulamazsin dedi aile apartmani zaten burasi ve apartmanda boceklere yol veriyo insanlar yemin ederim aglicam artik buzdolabindan cikti bugun suan komple dolabi indirdim attim nerdeyse herseyi kutulu olanlar harici camasir suyula yikayip sirkeli suyla siliyorum tam ustumu degistirmeye gittim kiyafet dolabindan cikti simdide yemin ederim delirmek uzereyim heryerdeler ve midem asiri bulaniyo bisey yiyip icemiyorum zaten hamileyim asiri yordu bu durum dolabin lastiginden nasil giriyolar bilmiyorum ama ordan girdigini tespit ettik esimle minnacik yavru ölmüş lastikle dolap arasinda bugun esim tabak dolabini acti 2 gun once kafasina dustu bitanesi napicam nolur bana yardim edin 😭dokunmak gelmiyo icimden hic biseye napicam nolur bana bi akil verin yalvaririm artik canima tak etti 😩
Yuvasını bulmanız lazım elma zehiri ile ilaçlamanız lazım yoksa bitmez

Ev bulana kadar siz ailenizde kalın olmaz böceklerle. Ayrıca vakumlu poşet alın bir sürü sonra evde ne var ne yok hepsını yüksek ısıda yıkayın balkonda kurutun sonra poşete koyup havasını alın nevresim havlu kıyafet herşeyi o kilitli vakumlu poşetlere koyun. Tabak çanagıda güzelcene yıkayıp kolileyin heryerinş bantlayın. Ailenizin evine götürün. Anlattıgınıza göre çok var ve o böcekler heryere yuva yapar yeni evinize yavrusu falan gitmesin bari zor Allah kolaylık versin

Bayerin k-othrine var
Bizim eski evde dedigin gibi binada vardi
Jelini almistik ama jel kotu sabah kalktigimda heryer hamam bocegi oluyodu
İlaci kullanmalisin ilacida tasindigimizda hem yeni evi hem esyalari ilaclamistik bir dahada karsilasmadim
İlaci alinca siringayla kapi cercevelerinin aralari mutfak dolaplarinin aralari pencere cercevelerinin supurgeliklerin aralarina
Wc banyo havalandirmalari dolap arkalarina boylu boyunca gezdir
Esyalarida ilacla koltuklarin iclerine sık
Bizim eski evde koltuk aralarindanda cikardi cunku
Butun esyalari ilacla buzdolabinin arkasi camasir makinesi bulasik makinesi kattle elektronik ne var ne yok arkalarina altlarina sık
Sonrada bir temizlik tamamdir

Back
X