- 14 Eylül 2022
- 87
- 51
- 32
ayyyyy hastanede verdim yaaaa beta değerim 41,5 çıktı hamile miyim ben şimdiNerde kan verdiniz sağlık ocağı değilse aslında daha erken çıkabilir sonuç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyy hastanede verdim yaaaa beta değerim 41,5 çıktı hamile miyim ben şimdiNerde kan verdiniz sağlık ocağı değilse aslında daha erken çıkabilir sonuç
Evet hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahayyyyy hastanede verdim yaaaa beta değerim 41,5 çıktı hamile miyim ben şimdi
Allah razı olsun. darısı tüm isteyenlere benim sat 11 ağustos hesaba göre 4 haftalık ama beta değerinde 3 haftalık görünüyor bir sorun mu var ki hesaplardan hiç anlamıyorumEvet hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Benimde son adet 8 ağustos ama şu an 4 haftalık gibi değerim, önemli olan düzenli artması diyorlar 2 gün sonra tekrar kan verip takip edin inşallah gönlünüzce olurAllah razı olsun. darısı tüm isteyenlere benim sat 11 ağustos hesaba göre 4 haftalık ama beta değerinde 3 haftalık görünüyor bir sorun mu var ki hesaplardan hiç anlamıyorum
Umarım Allahın izniyle cuma günü tekrar kan vermeye giderimBenimde son adet 8 ağustos ama şu an 4 haftalık gibi değerim, önemli olan düzenli artması diyorlar 2 gün sonra tekrar kan verip takip edin inşallah gönlünüzce olur
Ayy inşallah vardır bebeğiniz. Sonucu yazarsınız.bana mı söylediniz acaba. kan verdim bugün. Yarın sabah sonucuna bakıcam hayırlısıyla inşallah
Beta deeğerim 41,2 çıktı. bu değere göre 3 haftalık ama SAT 11 ağustos normal mi bilmiyorum 2 gün sonra tekrar kan vericemAyy inşallah vardır bebeğiniz. Sonucu yazarsınız.
Beta deeğerim 41,2 çıktı. bu değere göre 3 haftalık ama SAT 11 ağustos normal mi bilmiyorum 2 gün sonra tekrar kan vericem
Geç döllenme dır canımAllah razı olsun. darısı tüm isteyenlere benim sat 11 ağustos hesaba göre 4 haftalık ama beta değerinde 3 haftalık görünüyor bir sorun mu var ki hesaplardan hiç anlamıyorum
yarın ikinci kanı vericem inşallah yükselmiştirGeç döllenme dır canım
Görünüyor canım kan testi verdin miAdetim 4 gün gecikti testi böyle çıktı sizce gebelik var mı
Testte zaten 2. Bi çizgi olur beyazdır hayali gibi gebeyseniz hafif pembe ya da kırmızıya dönerYa resimde görünmüyor ama bakın ikinci çizginin varlığını görüyorum aşırı silik olsa da işte merak ettiğim bu çizgi kaset testin kendi ikinci cizgisimi normalde görünüyor mu o cizgi
Canım yok o çizgi boşuna yokmuş normalde görünmüyordu hamileyim şuandaTestte zaten 2. Bi çizgi olur beyazdır hayali gibi gebeyseniz hafif pembe ya da kırmızıya döner
Anladım cnm bana da olmuştu da negatifti ondan dedim hayırlı olsunCanım yok o çizgi boşuna yokmuş normalde görünmüyordu hamileyim şuanda
Sağol canımAnladım cnm bana da olmuştu da negatifti ondan dedim hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım benimBuda bugün yaptım t çizgisi daha koyu artık çöm şükür Eki Görüntüle 3141316