- 10 Ağustos 2022
- 41
- 13
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A hadi inşallah ya üçüncü kişi oldunuz umut olduniz bana şuan yoksa da Rabbimden derimBen de gördüm gibi fotografta ama lutfen bos yere umutlandirmak asla istemem en guvenilir sonucu kan testi verecektir
Bence yarın sabah testi tekrarlamak en doğrusu eğer çizgi devamlı çıkarsa pazartesi günü kan verirsinizAh ciddimisin tam umudumu yitirmistim
Evet haklısınız ben de öle düşünüyorum eğer gebelikte her yaptığın gün çizgi daha netleşir değil miBence yarın sabah testi tekrarlamak en doğrusu eğer çizgi devamlı çıkarsa pazartesi günü kan verirsiniz
Değer çok minikse çok netlesme olmayabilir ama az da olsa netleşir benceEvet haklısınız ben de öle düşünüyorum eğer gebelikte her yaptığın gün çizgi daha netleşir değil mi
Tamamdır çok saolun ben yarın yine yaparım inşallahDeğer çok minikse çok netlesme olmayabilir ama az da olsa netleşir bence
Ya çok çok saolun yorum yapan herkese çok teşekkür ederimmVar gibi canım çizgi görünüyor. Testi tekrarla yada kan testi ver direk kesinleşir.
Var cızgı de o serit testın kendi cızgısi. Bence yarın ya da daha sonra bıdaha yapAttım canım iki tane üst üste yaptım testin kendindeki şerit normalde gebelik yoksa görünüyor mu
Değil mi ben de bunu düşünüp umutlanmim istemistim teşekkür ederim yorumunuz içinVar cızgı de o serit testın kendi cızgısi. Bence yarın ya da daha sonra bıdaha yap
Evet testin okunma süresi geçtiyse bazen çıkabiliyor :/Haklısınız işte merak ettiğim şey normalde testin kendisindeki o şerit çizgi gebelik yoksa çıkıyor mu dikkatli baktığım için gördüm heralde
Okunma süresi derkenEvet testin okunma süresi geçtiyse bazen çıkabiliyor :/
İlk 5 ya da 10 dk okunma süresi olarak geçiyor testin sonra kuruma çizgisi çıkar test geçersiz sayılır diyorlarOkunma süresi derken
Anladım yok ilk 5 10 dakika içinde çıktı sonrasinda değilİlk 5 ya da 10 dk okunma süresi olarak geçiyor testin sonra kuruma çizgisi çıkar test geçersiz sayılır diyorlar
Anladım yok ilk 5 10 dakika içinde çıktı sonrasinda değil
Canım bakabilirmisinBen fotoğrafta gördüm gibi
Canım 3,4,5 te çizgi belli oluyor,gözün aydınKizlar bakabilirmisiniz lütfen dün kendim zar zor göreceğim fotoda görünmeyecek kadar silikti ikinci çizgi 1 ve 2 dün sabah yaptım üst üste 3 4 5 şimdi yaptım.yani ertesi gün
Canım 3,4,5 te çizgi belli oluyor,gözün aydın
Ah çok sağolun var degil mi sizce deCanım 3,4,5 te çizgi belli oluyor,gözün aydın
Bence var canım çünkü bayağı belli oluyor eğer imkanın varsa acile gidip kan verebilirsin ama çizgi var doğru görüyorsunAh çok sağolun var degil mi sizce de