- 25 Temmuz 2013
- 12.866
- 52.804
- 798
Hayırlı olsun. ❤ son testlerde çizgiler koyulasmis öncekilere göre, gebelik var demektir bu. Kan testi verin.Kizlar bakabilirmisiniz lütfen dün kendim zar zor göreceğim fotoda görünmeyecek kadar silikti ikinci çizgi 1 ve 2 dün sabah yaptım üst üste 3 4 5 şimdi yaptım.yani ertesi gün
Çok çok teşekkürler ne yapacağımı şaşırdımBence var canım çünkü bayağı belli oluyoreğer imkanın varsa acile gidip kan verebilirsin ama çizgi var doğru görüyorsun
Yaa canım yeni taşındık arabam yok evime ulaşım yok esime sürpriz yapmak istiyorum kendim gidemem yani testten emin olunca eşime soleyip kan vermek istiyorum :)Ben şunu anlamıyorum 40 tane test yaptıracağınıza bir kan verseniz olmaz mı
Ben şunu anlamıyorum 40 tane test yaptıracağınıza bir kan verseniz olmaz mı
Yaaa gerçekten varCanım bakabilirmisin
Hadi gözün aydın canimÇok çok teşekkürler ne yapacağımı şaşırdım
En sonundaki testte bariz var canımKizlar bakabilirmisiniz lütfen dün kendim zar zor göreceğim fotoda görünmeyecek kadar silikti ikinci çizgi 1 ve 2 dün sabah yaptım üst üste 3 4 5 şimdi yaptım.yani ertesi gün
Ay çok çok sağol çok mutlu oldummYaaa gerçekten var
Kan testinde ne zaman belli olur adetime 3 gün var kan veriyimmiEn sonundaki testte bariz var canım
Canım bugünku yaptıklarım adetime 3 gün kalaAdete 5 gun kala yapmışsınız birde adetiniz gecikince tekrarlayın en sağlıklı sonucu o zaman alırsınız.. Attığınız testlerde çok az bir golgelik gordum hakkinizda hayırlısı
Saolasin canım Rabbim isteyen herkese versinUmudumuzu kaybetmeyin otle boyle diye adetinizin gecikmesini bwkyeion. Ben adetime 3 gün ve 2 gün kala test yaptım negatif cikti hani kimisi 10 dk sonra cift çizgi olur o bile yoktu adet günüm geldi olmadim 1 hafta bekledim kan testi yaptirdim 700 küsür cikti beta. Yani bekleyin acele etmeyin. Inşallah kalbinizdeki olur
Amin canım benim cok sagolHadi gözün aydın canimAllah kucağına almayi nasip etsin inşallah
Çok teşekkürlerHayırlı olsun
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
Bugun bile veseniz cikarAy çok çok sağol çok mutlu oldumm
Kan testinde ne zaman belli olur adetime 3 gün var kan veriyimmi
AA çok iyi teskekur ederimBugun bile veseniz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?