Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

yalovalı arkadaşlara mesaj attım onlardanda cevap gelse mekan konusunuda belirlesek tamamdır..

büyük bir kartona kadınlar kulübü diye yazıp elimize alalım birbirimizi tanıyamayız sonra ha ha..

slm mesjları yeni aldım 18si bana uyar evet yer olarak yalı kafe daha uygun rahat ederiz.şimdiden heycanlandım. nihayet bizlerde buluşucaz ha birbirimizi tanımak icin kırmızı karanfil daha iyi inş bir aksılık cıkmaz da buluşuruz herkezi öptüm

ben kartonu şaka demiştim zaten mitinge gider gibi olurmu hiç ya..ben oğlumla gelicem oğlumun arabası turuncu oradan tanırsınız..

bayanlar buluşma haberimizi aldım benim yer tercihim anıtın orası yani yalı cafeden yana görüşmek üzere

kızlar ya bende çok heyecanlandım sonunda başarıyormuyuz ne!!! arkadaşlar yer konusunda ben hala yalı cafeden yanayım hem çocukla en rahat orda oturulabilinir... millet çocuğunu uyutuyor bile orda ya!!!
gerçi ben büyük bir ihtimal çocuksuz gelirim de çocuklu bayanlara tavsiyem yalı cafe......
ay bakalım birbirimizi tanıyacakmıyız kim kimdir diye.... ay heyecan yaptım valla çok güzel oldu.

selam kızlar daha yeni girebildim siteye
buluşma için bana da uyar şimdilik 18 nisan bişey çıkmazsa
buluşma yerleri arasında özdilekte olur fikir olsun diye söyledim
benim için farketmez gerçi görüşmek üzere

humane cim slm yalı cafenin yerini yanlış biliyorsun canım ya sahilde mendireğe doğru giderken deprem anıtı var orada hatta yıkılmak olan bir bina var sahilde donanma orayı da geçiyorsun sahildeki en son cafe deniz kenarında...
yeliz alırım demiş seni ama bence hepimiz orada aynı anda buluşalım daha heyecanlı olur, tabi en kötü ihtimal bulamazsan alırız da...

Son düzenleme:
çok kuytulara ınmeyın kızlar ya...merkezde bulusalım...

adyalı canım
ben anıt diyince yanlış anlamısım o zaman
tmm şimdi bildim orayı yabancı gelmemişti
sonradan hatırladım bi kere esimle oturmustuk
saolunn tekrar

arkadaşlar o zaman herkes son ve kesin tercihini yazsın karar verelim nerede buluşacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…