Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

Ben ıstanbul'da oturuyorum. Ancak yazları gelebiliyorum Yalova'ya.

Olur Yelizcim. Ama gönlüm sizinle beraber unutmayın. Ben Yalova'yı çok severim. ınşallah emekli olunca da yerleşmeyi düşünüyoruz.

kızlar bence karizma çok ayak üstü şöyle daha bizbize olabileceğimiz bir yer düşünelim rahat sohbet ederiz kipa da olabilir yada bahane veya anıtın oradaki bayanlar cafe yinede ben her karara uyarım

buluşma yeri seçenekleri

kipa
karizma
yalı cafe
liman pastanesi
anfi

başka fikri olan varsa ekleyelim oylamaya sunalım...

yeliz seçenekler yeterli bence oylama sonucunu belirleyen tarihi de belirtelim ve 17 sinde herkezin karışıklık olmasın diye topiğe uğrayıp son kararlarıda okumasını rica ediyorum

bende anıtın oradaki yalı' yı onaylıyorum ayın 17 sine kadar yeri belirleyip neticelendirelim bence karışıklık olmasın hafta başında yer saat ve tarih kesin olmuş olur

Son düzenleme:
tamam canım arkadaşlarda bu hafta istedikleri yeri belirtir 17 sine bile kalmaz bence..

tamam canım, güzel bir buluşma dileğiyle.... arkadaşlar önce ki sayfaları okumayı ihmal etmeyin bol katılımlar dileğiyle hadi bakalım....

selam bence buluşacağımız ortam çocuklarla rahat edebileceğimiz bir yer olmalı .seçeneklerden bende limanı tercih ediyorum. ama çoğunluk ne derse okeyy.

bende anfi ve kıpa arasında kaldım...lütfen zamanda oynama yapmayalım 17 sı cumaya gelıyo 18 di hani

adyalı yelizcimm
daha yeni aldım ozel mesajınızı
18i uygundur benim içinde
ben sizin verdiginizi karara uyarımm
neresi uygun olursa artık
ben yalovalı olmadıgım için
pek mekan bilmiorum
onun için size uyarım nereye derseniz

tamam mekanda havadan açık bı yer olsun...bı ara oturup konusalım mevzuyu...çocuk getırılecekmi?

ben getırmeyı düşünmuyorum burnumuzdan gelır..senınkı ufakmıs getırsende fark edılmez varlığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…