Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

adyali

sil baştan
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
271
2
96
51
Yalova
arkadaşlar bildiğim kadar yalovalı kklara buluşalım diye tek tek msj attım ulaşamadıklarımada burdan sesleniyorum bizlerde buluşalım ne dersiniz fikirlerinizi bekliyorum saygılar.....a.s.a.s.a.s.

evet sevgili yalovalı arkadaşlar istanbul ,izmir,konya...derken sıra bize gelmedi mi? bazı arkadaşlarımıza ulaşmayı başardık ama hala ulaşamadıklarımız varsa lütfen irtibata geçelim..havaların biraz ısınmasıyla birlikte buluşmamızı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.( iki minik yavrumuz var onlarsız olmaz..) sonra görmedim ,duymadım, tühh kaçırdım, vah ben neredeydim, niye haber vermediniz demeyim..duyanlar duymayanlara duyursun lütfen..ayrıca buluşmamıza tüm kk ailesi davetlidir..hepinizi bekliyoruz..

haydi yalova haydi yalova haydi tam zamanı tam zamanı şimdi değil havalar ısınınca....aaaa kızıyorum ama kimse yokmu....

slm yalovalı arkadaşlar hadi kimse sesimizi duymuyormu ya... buluşmaya katılan sayımız 9 oldu yokmu arttıran..... buluşuyoruz buluşuyoruz aaazzzzzzzzzz kaaal-dııııııııııı....... hadi bakalım
haydi yeliz çabaya devam.....

adyalı canım bir gün belirleyelim yer belirleyelim biz organize olana kadar zaman geçer zaten sürekli kk ya girmeyen arkadaşlar var onlara ulaşırız hemde havada iyice ısınır oğlumu alır gelirim ne dersin..istersen ulaştığımız arkadaşlarımızın ismini yazalım buraya unutulan kimse varsa çıkar ortaya hem birbirimizden haberimiz olur.

canım buluşma tarihini sen belirle ben her an müsaitim fark etmez. benim iletişim kurup onay aldığım kişileri yazayım farklı isimler varsa sen de yaz canım tarihi sen belirle ve burda belirt istersen bilgimiz dahilindeki kişilerede msjla bildiririz...
benim diolağa girdiğim isimler; humane, apple, siboş, Feraykanal, gulde,meral77, score, fazo, sakine77
tarihi senden bekliyorum

zaten aynı kişiler ama hatırlamadığım birileri var sanki..fazoyla, bene çıtlatmıştım bu topiğin linkinide verdim haberleri olur.neralle ,siboşa bende söylemiştim..ama unuttuğum biri var gibime geliyor..

şu an 13 kişi oluyoruz bu söylediklerimiz gelirse hadi bakalım..

unutkan77,berilay,ben,fazo,sonayy a mesaj attım..bu linkide verdim mesajda..

ıyi akşamlar kızlar! Yarı Yalova'lı sayılırım. Annem Yalova'lı. Çocukluğum Yalova'da geçti. Orada yaşayan akrabalarım var. Yalova'ya bayılırım. Beni de alırmısınız aranıza.a.s.

Hoşbulduk Yelizcim.Şeniz

1.si çınarcıkta çok guzel yerler var...ikincisi anfi...3.sü karızma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…