zeymuss Guru Kayıtlı Üye 10 Haziran 2011 1.102 935 323 8 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zeymuss #1 arkadaşalr temmuzda düğünümüz var balayı için daha yer ayarlayamadık. tesettürlü biriyim deniz kenarı istemiyorum. araştırırken bu oteli bulduk doğa ile iç içe sakin bir yer istiyorum. bo otel hakkında bilgisi olan varmı acaba?
arkadaşalr temmuzda düğünümüz var balayı için daha yer ayarlayamadık. tesettürlü biriyim deniz kenarı istemiyorum. araştırırken bu oteli bulduk doğa ile iç içe sakin bir yer istiyorum. bo otel hakkında bilgisi olan varmı acaba?
zeymuss Guru Kayıtlı Üye 10 Haziran 2011 1.102 935 323 8 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zeymuss #2 hadi arkadaşlar lütfen bi cevap
S serce_serce Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2012 185 0 46 Ankara 9 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zeymuss #3 hiç gitmedim canım ama internetten baktım çok hoş bi yere benziyor ayrıca etrafının yeşilliklerle sarılı olmasınıda çok beğendim :)
hiç gitmedim canım ama internetten baktım çok hoş bi yere benziyor ayrıca etrafının yeşilliklerle sarılı olmasınıda çok beğendim :)
zeymuss Guru Kayıtlı Üye 10 Haziran 2011 1.102 935 323 9 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zeymuss #4 evet canım yeşillik görülüyor etrafı bende öyle bir yer olsun diyordum. zaten alternatif başka yer bulamadım şimdilik
evet canım yeşillik görülüyor etrafı bende öyle bir yer olsun diyordum. zaten alternatif başka yer bulamadım şimdilik