Yalova termal oteller

Pinarkemal75

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
595
165
Kizlar 1 senelik evliyim maddi durum yuzunden balsyina gidemedik gebzede oturuyorum 2 /3 gunluk termalde tatil yapmak istiyorum ordaki sulardan yararlanmak istiyorum uygun fiyatlı gittiginiz otel varmi acaba oraya giden varsada bi kac sorum olacak

Ben armutlu ya da gittim kuzuluk tesislerine de .ikisi de ihlasın tesisleri .kuzuluk Sakarya da armutlu Yalova da

Ben armutlu ya da gittim kuzuluk tesislerine de .ikisi de ihlasın tesisleri .kuzuluk Sakarya da armutlu Yalova da
Armutlu hakkında bilgi verir misin biraz?bi hafta sonu kaçamağı yapalım diyoruz..armutluyu çok duydum,daire şeklindeymiş sanırım...eşyalı falan...bi de en önemlisi suyun sıcaklığı nasıl? Havuzlar karma mı?

Sakın eşyalı 1+1 minik bi ev mutfağında herşey var araban varsa kendin götür restoranti güzeldi internet tv bide banyoda küçük bi jakuzisi var havuza gitmedim fotoğraf var aslında bende ama mg çok fazla atamiyorum Sakarya kuzuluk ihlas evlerine gitmiştim ben yalova termale yıllar önce gezmeye gittim kalmadım

Teşekkür ederim...3 günlük falan olacak sanırım...malum okul var...o kısa sürede yemekle uğraşamam...restaurantı kullanırız büyük ihtimalle...

Armutlu hakkında bilgi verir misin biraz?bi hafta sonu kaçamağı yapalım diyoruz..armutluyu çok duydum,daire şeklindeymiş sanırım...eşyalı falan...bi de en önemlisi suyun sıcaklığı nasıl? Havuzlar karma mı?
armutlu güzeldi dairelerde güzeldi ben memnun kaldım.havuzu değilde ben kaldığımız dairede banyodan termal suyu kullandım küveti doldurup.biz gittiğimizde haziran dı o yüzden gündüzleride denize indik.

armutlu güzeldi dairelerde güzeldi ben memnun kaldım.havuzu değilde ben kaldığımız dairede banyodan termal suyu kullandım küveti doldurup.biz gittiğimizde haziran dı o yüzden gündüzleride denize indik.
Teşekkür ederim...mart normalden soğuk geçiyor...kaplıca ayarında bişey olsun istiyorum...çocuklarda havuz istiyorlar...geçen sene gittiğimiz kaplıcanın havuz sıcaklığı düşüktü ve hiçbirimiz giremedik...olmadı ben bi telefon açayım bakalım tesise...

X