Her sey dahil 1.750 dimi kuzum sonradan tahlil ucreti vs. diyip fiyat cikista yukselmiyodur heralde
Dun arkadasmla konustum 1 hafta once atakentte dogum yapti 2.000 tl normal 1700 tl sezeryan dedi

Doğum öncesi yapılcak tahlillerde içinde 1750₺ diye söylediler

Aaa cok sevindim senın adına canım kesinlikle dediklerinin hepsine katılıyorum.. ayrıntılı ultrason fiyatı uzmanlarda 600₺ aybala hanım kendi bakıyor gerçekten allah razı olsun hiç gereksiz para harcatmadı bana.

Doğum öncesi yapılcak tahlillerde içinde 1750₺ diye söylediler
Cok iyiymis o zaman fiyatı odalar tek kisilik sanrm
Devlette odalarn tek kislik olmamasi ve eşinin yaninda kalamamasi cok skntılı bi arkadasm devlette dogum yaptı eşini aksam koridorda dahi bekletmemisler bayanlar var musait olmuyor vs. diye

Simdilik bende memnun kaldm bakalm insallah arefe gunu kalp atisi icin gidecegm cok sabrzlaniyorm peki siz dogum ucretleri hakknda hic bilgi aldnz mi birde kontrollere ne kadar sure araliklarla cagiriyor acaba
Çok tatliş heyecanlar bunlar canım, hayırlı olsun.. 3 haftada bir çağıryor 30hafta olana kadar dedi. Evet doğum fiyatı aldım ilk doğumum benim normal düşünüyorum inşallah 1750 tl dediler

Evet gerçekten iyi bir doktor hepimize sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin allah

Çok tatliş heyecanlar bunlar canım, hayırlı olsun.. 3 haftada bir çağıryor 30hafta olana kadar dedi. Evet doğum fiyatı aldım ilk doğumum benim normal düşünüyorum inşallah 1750 tl dediler
Amin canm cok saol Rabbim hepimize hayrlsiyla kucagimiza alabilmeyi nasip etsin insallah
Benimde ilk dogum olacak insallah her sey yolunda giderse ben de normal dogum cok istiyorum bakalm hakkmzda hayrlsii ben henuz daha yolun cok basndaym sanrm

Evet devlette öyle gerçekten.. aktifte odaların hepsi tek kişilik cok begendim yeni binada yatıyormuş doğum hastaları odalar gayet temiz güzel

Evet devlette öyle gerçekten.. aktifte odaların hepsi tek kişilik cok begendim yeni binada yatıyormuş doğum hastaları odalar gayet temiz güzel
Eşinizi de doguma sokcak msnz oyle bi dusunceniz var mi peki
Ben simdilik cok istiyorum doguma girmesini ama tabi o an ne hissederim ne dusunurum bilmiyorum

Ben henüz gebe değilim ama Atakente Zeynep başaran var ona gidiyorum gebelik icin on kontrollere çok ilgili bir doktor ve Atakent çok güzel temiz ve yeni olması benim için önemli bilgin beyde varmia Atakentte ama onun muayenesi çok pahalı 200₺, uzmanlar pek önermiyorum ben hijyen açısından çok iyi bulmuyorum orayı çok kasvetli, ayrıca Filiz hanım hakkinda da çok kötu yorumlar var, bizzat yakınlarımdan tecrübe ettiğim ben bir kere kuzenimin muayenesine gittim ve hiç elektrik elektrik alamadım devlet hastanesi gibi odası iki üç hastayı aynı anda alıyor kapısı kuyruk

Filiz hanım da öyle tek tek gösteriyo eşinizi çağırıyo ayrıca ona anlatıyo bide espirili Güler yüzlü ben geçen sene tedavi için gitmiştim hsg çekildim o kadar korkuyodum zerre ağrı hissetmedim

Nasıl yorumlar aldınız filiz hanım hakkında

Eşinizi de doguma sokcak msnz oyle bi dusunceniz var mi peki
Ben simdilik cok istiyorum doguma girmesini ama tabi o an ne hissederim ne dusunurum bilmiyorum
Yoook hiç düşünmüyorum eşim bana serum takılırken bile bakamıyor doğumda düşünemiyorum beni bırakıp onunla ilgilenirler diye korkarım

Filiz hanım da öyle tek tek gösteriyo eşinizi çağırıyo ayrıca ona anlatıyo bide espirili Güler yüzlü ben geçen sene tedavi için gitmiştim hsg çekildim o kadar korkuyodum zerre ağrı hissetmedim
Filiz hanıma da gittim denedim fakat memnun ayrılamadım. Benimle birlikte aynı anda başka hastada içerde oluyor rahat olamadım bi türlü frekansımız uymadı pek. Onun üzerinede aybala hanımla tanıştım aşırı memnun kaldım.

Açıkçası ben uzamnları hic dusunmedim cnku orasi da cok kalabalk yogun oluyor. Aktiften memnun kaldm sakin isinizi hemen halledebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…