Merhaba kızlar tüm forumları gezdim ama Yalova ile ilgili her hangi bir Kadın doğum doktorları hakkında yorum ile karşılaşmadım. Fikri veya deneyimi olanlar bu forum altında toplanırsak bence çok iyi olur. Hem fikir alışverişi hem de deneyimlerimizi paylaşarak daha iyi bir doktor yönlendirmesi yapabiliriz diye düşünüyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yalova Kadın Doğum Doktor Önerisi Ve Yorumları
- Konu Sahibi Trn77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
Merhaba cok iyi bi konu olmuş yalovalı olarak çok sevindim.. aktif hastanesinde aybala fatma gürsoy var doğum yapan arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim arkadaşımın 2. Cocuğu ve sezaryan doğum oldu ilkinle kıyaslanmıcak kadar cabuk toparlandım doktorun eli cok iyi cok hafif demesiyle bende gittim.. sonra poliklinik icin beklerken orda bekleyenlerle muhabbet ettim normal doğum yapan bi bayan vardı beni cok pozitif etkiledi bu doktordan asla pişman olmassın deyince tamamen doktorumu seçmiştim artık.. tabi muayeneye girincede daha da memnun kaldım.. pozitif güler yüzlü çok ilgili hiç paragöz değil sigortalı muayeneside 75₺ Gitmenizi tavsiye ederim..
Canm msjini gec gordum k.bakma bende nisanda kimyasal gebelik gecirdim devlete gittim gebeyim kanamam var diye ultrasonla baktilar onemli bisey yok keseyi goruyorum dediler eve gonderdiler icim rahat etmedi aktife aybala hanima gittim oda keseyi goremiyorum dusuk yapiyosun kese fln yok kurtaj da gerelebilir fln diyince o gun beni cok korkuttu ama kurtajlik bi durum yokmus kimyasal oldugu icin kanamayla attim zaten esim ondan sonra o doktora karsi biraz on yargili oldu ama bende aybala hanimi bi kac kisiden cok iyi diye duydumMerhaba cok iyi bi konu olmuş yalovalı olarak çok sevindim.. aktif hastanesinde aybala fatma gürsoy var doğum yapan arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim arkadaşımın 2. Cocuğu ve sezaryan doğum oldu ilkinle kıyaslanmıcak kadar cabuk toparlandım doktorun eli cok iyi cok hafif demesiyle bende gittim.. sonra poliklinik icin beklerken orda bekleyenlerle muhabbet ettim normal doğum yapan bi bayan vardı beni cok pozitif etkiledi bu doktordan asla pişman olmassın deyince tamamen doktorumu seçmiştim artık.. tabi muayeneye girincede daha da memnun kaldım.. pozitif güler yüzlü çok ilgili hiç paragöz değil sigortalı muayeneside 75₺ Gitmenizi tavsiye ederim..
- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
Çok geçmiş olsun.. kanamayla atamasaydın zaten kürtaja gerek olurmuş mutlaka.. cok ılımlı cok iyi hiç önyargılı olmayın Detaylı ultrasonu bile kendi yapıyor ekstradan para tuzağı icin her hastayı perinatolojiye göndermiyor.. tahlilleri bile devlette yap getir dediği olduCanm msjini gec gordum k.bakma bende nisanda kimyasal gebelik gecirdim devlete gittim gebeyim kanamam var diye ultrasonla baktilar onemli bisey yok keseyi goruyorum dediler eve gonderdiler icim rahat etmedi aktife aybala hanima gittim oda keseyi goremiyorum dusuk yapiyosun kese fln yok kurtaj da gerelebilir fln diyince o gun beni cok korkuttu ama kurtajlik bi durum yokmus kimyasal oldugu icin kanamayla attim zaten esim ondan sonra o doktora karsi biraz on yargili oldu ama bende aybala hanimi bi kac kisiden cok iyi diye duydum
Bilmiyorum biraz on yargi olustu acikcasi bakalm simdilik baska bi doktor buldum ama sonrasnda degistirecegm şu anki doktor erkek doguma dogru bayan doktorla devam etmek istiyorumÇok geçmiş olsun.. kanamayla atamasaydın zaten kürtaja gerek olurmuş mutlaka.. cok ılımlı cok iyi hiç önyargılı olmayın Detaylı ultrasonu bile kendi yapıyor ekstradan para tuzağı icin her hastayı perinatolojiye göndermiyor.. tahlilleri bile devlette yap getir dediği oldu
Az once birisinden duydugum son bilgiye ve sizin onerilerinize gore randevumu degistirip aybala hanimdan randevu alacagm :)Çok geçmiş olsun.. kanamayla atamasaydın zaten kürtaja gerek olurmuş mutlaka.. cok ılımlı cok iyi hiç önyargılı olmayın Detaylı ultrasonu bile kendi yapıyor ekstradan para tuzağı icin her hastayı perinatolojiye göndermiyor.. tahlilleri bile devlette yap getir dediği oldu
- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
İnşallah faydalı olur :) mutlaka bilgilendirin benide :)Az once birisinden duydugum son bilgiye ve sizin onerilerinize gore randevumu degistirip aybala hanimdan randevu alacagm :)
İnsallah canm pazartesiye randevu aldm gidecegm Allah"n izniyle ona gore haber veririm sana da :)İnşallah faydalı olur :) mutlaka bilgilendirin benide :)
İnşallah faydalı olur :) mutlaka bilgilendirin benide :)
Canımm bugun gittim aybala hanıma kontrole keseyı gördük çok şükür haftaya da inşallah kalp atışı için gideceğiz. :)
- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
Aa çoook sevindim tebrik ederim gözün aydın..nasıl memnun kaldın mı aybala hanımdan..Canımm bugun gittim aybala hanıma kontrole keseyı gördük çok şükür haftaya da inşallah kalp atışı için gideceğiz. :)
Saol canm Allah razi olsunAa çoook sevindim tebrik ederim gözün aydın..nasıl memnun kaldın mı aybala hanımdan..
Simdilik memnunum canm bakalm ilerleyen zamanda da ayni olur insallah sen de ayabala hanima gidiyordun dimi
Aktifte dogum fiyatlari hakkinda bilgin var mi canm hic arastrdn miAa çoook sevindim tebrik ederim gözün aydın..nasıl memnun kaldın mı aybala hanımdan..
- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
Evet bende aybala hanıma gidiyorum cok memnunum :) atakentede sordum uzmanlarada araştırdım biraz fiyatları en uygun aktif 1750₺ dediler sezaryan ve normal doğum için. Sende en kısa zamanda fiyat bilgisi al yatış biriminden zam gelirse en azından önceden fiyat bilgisi alanlara yardımcı olurlarAktifte dogum fiyatlari hakkinda bilgin var mi canm hic arastrdn mi
Her sey dahil 1.750 dimi kuzum sonradan tahlil ucreti vs. diyip fiyat cikista yukselmiyodur heraldeEvet bende aybala hanıma gidiyorum cok memnunum :) atakentede sordum uzmanlarada araştırdım biraz fiyatları en uygun aktif 1750₺ dediler sezaryan ve normal doğum için. Sende en kısa zamanda fiyat bilgisi al yatış biriminden zam gelirse en azından önceden fiyat bilgisi alanlara yardımcı olurlar
Dun arkadasmla konustum 1 hafta once atakentte dogum yapti 2.000 tl normal 1700 tl sezeryan dedi
Filiz hanımı da duymustum onum icin de iyi diyorlar simdilik aybala hanima basladm col sevecen cok cana yakn geldi bana ben sormadan herseyi ayrntsyla anlatiyorBen Yalova uzmanlar filiz ciğerim e gidiyorum. Ben seviyorum doktorumu ❤
Uzmanlarda be kadarmış sezeryan ücreti bilginiz var mıEvet bende aybala hanıma gidiyorum cok memnunum :) atakentede sordum uzmanlarada araştırdım biraz fiyatları en uygun aktif 1750₺ dediler sezaryan ve normal doğum için. Sende en kısa zamanda fiyat bilgisi al yatış biriminden zam gelirse en azından önceden fiyat bilgisi alanlara yardımcı olurlar
Uzmanlarda be kadarmış sezeryan ücreti bilginiz var mı
Bende aybala hanıma gidiyorumm 21 haftalık gebeyim. okadar detaylı baktıki ikili ,üçlü tarma testlerim normal çıkınca ayrıntılı ultrason yaptırma gereği bile duymadım.Tek tek organlarını gösterdi diğer gittiğim doktora soru bile soramamıştım aybala hanım gerçektende siz sormadan herşeyi anlatıyor çok memnun ayrıldım. gebeliğim boyunca kendisiyle birlikteyim kızlar :)Her sey dahil 1.750 dimi kuzum sonradan tahlil ucreti vs. diyip fiyat cikista yukselmiyodur heralde
Dun arkadasmla konustum 1 hafta once atakentte dogum yapti 2.000 tl normal 1700 tl sezeryan dedi
- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
Canım 2000-2500 ₺ arası dedilerUzmanlarda be kadarmış sezeryan ücreti bilginiz var mı
Simdilik bende memnun kaldm bakalm insallah arefe gunu kalp atisi icin gidecegm cok sabrzlaniyorm peki siz dogum ucretleri hakknda hic bilgi aldnz mi birde kontrollere ne kadar sure araliklarla cagiriyor acabaBende aybala hanıma gidiyorumm 21 haftalık gebeyim. okadar detaylı baktıki ikili ,üçlü tarma testlerim normal çıkınca ayrıntılı ultrason yaptırma gereği bile duymadım.Tek tek organlarını gösterdi diğer gittiğim doktora soru bile soramamıştım aybala hanım gerçektende siz sormadan herşeyi anlatıyor çok memnun ayrıldım. gebeliğim boyunca kendisiyle birlikteyim kızlar :)