• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızlıktan ölcem sanırım

Daissyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
246
5
26
İzmir
Bu sene mezun oldum. Öğretmenim. Çok şükür ki atandım. Atandığım yerde tanıdığım bi kişi bile yok. Komşular, öğretmen arkadaşlar filan iyiler. Ama onlarla da meraba-meraba şeklinde bi ilişkimiz var sadece.
Aslında arkadaş edinmek de içimden gelmiyo. Yalnızlık alışkanlık oldu sanırım. İşin kötüsü evimdeki tv bozuk, net yok. Yapcak bişeyler bulamıyorum. İçimi sıkan bu mu bilmiyorum.
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Öğrencilerime yansıtmaya başladım bu durumu. Böyle olunca daha çok üzülüyorum :((
Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı aranızda?

Bu sene mezun oldum. Öğretmenim. Çok şükür ki atandım. Atandığım yerde tanıdığım bi kişi bile yok. Komşular, öğretmen arkadaşlar filan iyiler. Ama onlarla da meraba-meraba şeklinde bi ilişkimiz var sadece.
Aslında arkadaş edinmek de içimden gelmiyo. Yalnızlık alışkanlık oldu sanırım. İşin kötüsü evimdeki tv bozuk, net yok. Yapcak bişeyler bulamıyorum. İçimi sıkan bu mu bilmiyorum.
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Öğrencilerime yansıtmaya başladım bu durumu. Böyle olunca daha çok üzülüyorum :((
Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı aranızda?
Canım yalnizlik zordur haliyle. Bir iki güzel arkadaşlık kurabilirsin. En azından sohbet, çay, kahve ortamı için. Zamanla geçecektir mutlaka. Ama öğrencilerimize yansitmak hem sizi hem onları üzer, yıpratır. En kısa zamanda tvni yaptır. Em azından eve gidince uzanıp izler stres atarsın. Çevreyi tanimak maksatlı minik yürüyüşler yap. Hem kaliteli zaman geçirirsin, hem spor yapmış olursun;)

Zamanla alışıyorsun, şimdilik o merhaba-merhaba olanların içerisinde mutlaka can arkadaşları çıkıyor. Ama işte zamana ihtiyacın var. Tv tamir olana kadar kendini oyalayacak bir şeyler bul. Kitap oku, havalar güzel yürüyüşe çık, git kendi başına kahve iç. Bunlar hem seni rahatlatacak hem de sosyalleştirecek aktiviteler. Hepimiz yalnızdık ilk atandığımızda. Zaman her şeyin ilacı.

Back