Yalnızlık ?

Demek ki abinin eşiyle aran nasıl?

daha ilk günden sorunlar yaşadık ailecek. nerdeyse nişan atılıyodu abim kafasında bitirmişti bile kaynanası naptı etti barıştırdı. ogünlerden kalan ailecek kırgınlıklarımız var. ben ailemi üzdüler diye daha fazla üzüldüm ama elden bişey gelmiyo unutulmak zorunda aileler için. ben yinede öfkeliyim. öyle bi şey yaptı ki. ailesine yakın bize uzak ev aldılar. hem bize bayaa uzak ailesininse dibinde. gerçekten cevrelediler abimi. birazda bu yüzden öfkeliyim ona. abimse farkında bile değil ne oldugunun çünkü sürekli dolduruluyo. öyle saçma şeylere inandırmış ki abimde hipnoz olmuş gibi gidiyo peşinden. hep duyardımda hiç yaşayacagım aklıma gelmezdi. kötü görümce seçildim böylece tabi..

ama yüzüne gülüyoruz yapcak bişey yok. ben hep abime kızıyorum aklı fikri yok mu sanki 32 yaşında adam.

Anladım canım ya çevremde çok var bu durumlardan yapacak bir şey yok ama abin sonuçta tatlı dille bir yolunu bulup yine eskisi gibi olursunuz umarım

Anladım canım ya çevremde çok var bu durumlardan yapacak bir şey yok ama abin sonuçta tatlı dille bir yolunu bulup yine eskisi gibi olursunuz umarım

teşekkür ederim canım. yazmak iyi geldi sonuçta rahatladım.
farklı bir derdim daha var ama onun için konu açmalı mıyım bilmiyorum henüz

teşekkür ederim canım. yazmak iyi geldi sonuçta rahatladım.
farklı bir derdim daha var ama onun için konu açmalı mıyım bilmiyorum henüz
Rica ederim bende de dert çok yazınca biraz geçiyor gerçekten aç canım sonuçta bdv onun için var

Butun arkadaslarimi sevgililerimi hatta ailemi uzaklastirdim kendimden.. Ailemden kacip sehir disindan istanbula okumak icin geldim basta her sey guzeldi cevrem vardi sonra icime kapandim onlari da kaybettim sonra dort senelik beni cok seven erkek arkadasimi uzaklastirdim kendimden ayrildim sonra bir erkek arkadasim daha oldu bir bucuk senelik onu da biktirdim o da dun gitti :) abim istanbulda ama her aradiginda bahaneler uretip bes senedir onu da kendimden soguttum aramaz sormaz ihtiyacim olursa kosmaz.. Yapayalnizim :)

yalniz degilsin,bende oyleyim
Hikaye ayni
Birileri bi sekilde cikti hayatimdan ve sanki kimseler kalmadi
Bende kimseyi istemedim uzun sure
Ve oyle alistimki ,kimseye ihtiyac duymuyorum en yakin dahi

Al benden de o kadar.
Öylesine dolu dolu bi hayatım vardı ki; okulum, okulla aynı anda yürüttüğüm bi işim çevremde bir sürü arkadaş, beni seven bi sevgilim..
Sonra mezun oldum okulla ilişiğim kesildi, işten çıktım yeni iş bulamıyorum, çevremdeki arkadaşlarım bir bir yok oldu isteyerek ya da istemeyerek. Sevgilimden ayrıldım.
Ve şimdi yapayalnızım. Artık çevremde olan insanlardan da soyutlamaya başladım kendimi hiç kimseyle konuşmaktan zevk almıyoum. Bazen gerçekten bunalıma girdiğimi düşünüyorum ama yardım alacak kadar da ciddi olduğunu üşünmüyorum durumun.
Hayatımın hiç bir evresi bu kadar kötü geçmemişti

Kuzu bak banada çok yanlızsın diyorlar annem bu durumundan çok muzdarip ama gell bana sor Günlerim dolu dolu çabucak geçiyor biricik ablam var hayattaki tek aşkım onunla sohbet ediyorum(evli,başka ilde)
Telden konuşuyoruz,1 tanede çooook eski bir arkadaşım var 2 hafta birde onunla konuşuyorum hepsi bu kuzenlere vakit bulamıyorum ne mi yapıyorum bütün gün ev işi,temizlik,yemek,ders,kitap,spor,yürüyüş,bakım,internet özellikle KK bi bakıyorum gün bitmiş ohh diyorum boşa hiç zaman harcamamışım luzumsuz insanlarla ben yanlız gibi görünüyorum ama asla kabul etmiyorum ben yanlızssam ooo herkes yanlız o zaman diyorum kitaplarım var ablam var işlerim var müziklerim filimlerim var var oğlu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…