Yalnızlık ?

anladım ama işte ben çözmek istemiyorum. sorun yapıyorum çünkü bi eksiklik hisseder oldum. sanırım geçiçi

arkadas nedense bu kuzenlerden en azindan birinden kazik yiyoruz bu ne ya bu ne bicim aile kan bagi nasil kuzen bunlar

insanlar okadar farkliki...kie iyi desen bi sikintisi cikiyor ortaya.ya seviyeli bi iliskin olacak yada hic olmayacak.sen hiçi tercih etmissin kirilmamak zarar gormemek icin herhalde.insan bu nefsine uyup karssndakini uzebilir kirabilir ayni zamanda mutluda edebilir.cokta insanlardan cekme kendini seviyelide olsa birkac konustugun kisi olsun..yalnizlik Allah a mahsus.bu gece mubarek gece dua et

arkadas nedense bu kuzenlerden en azindan birinden kazik yiyoruz bu ne ya bu ne bicim aile kan bagi nasil kuzen bunlar

bende hep böyle sorarım kızdıkça kızarım ...
insanlar kıskançlıktan yapıyo genelde kan bagı aileler yakınlık dinlemeden utanmadan ... ne yaşadın bilmiyorum ama arkadaş affedilir kuzen affedilmez bende

Farkli sayilmayiz sizden. Benimde o muhabbet olaylari 10 yil oncesinde kaldi zaten. Zamaninda sozde arkadaslar aile uyeleri dedikodu yapmaya calisirlardi ben de 'eee bundan banane, bir daha bana bunun konusunu acma' deyince insanlar zaten senden soguyorlar. Boyleleri sogusun zaten. Ben de ilk gorunuste soguk gorunurum cunku mesafeliyim ve hakara kikiri olaylarini sevmem. Ilk zamanlar bu karakterimi sevmiyordum simdi ise iyi ki boyleyim diyorum. Sizin sanirim abiniz ile olan konunuz icinizde ukte kalmis. Bir ablaniz veya kizkardesiniz olsa belki gercekten baska olurdu. Benim ablam ve kizkardesim herseyimdir. Maalesef abiler farkli olabiliyorlar. Benim abimde evlendikten sonra cok degisti. Yengem sagolsun. Yengem kendisini bizden soyutlayinca abimde diger tarafi secti ve bizim tarafi tamamiyla unuttu. Su an birimize birsey olsa abim var diyemem, kol kanat gerer mi bilmem. Ailem aman onlar mutlu olsunlar gerisi onemli degil derler hep, ben de kim ne istiyorsa nasil istiyorsa onu yasasin kafasindayimdir. Ama icten ice keske boyle olmasaydi dedigim de olur..Annem bazen cok uzulur ben de ona uzulurum. Bizler cok konustuk bu konulari sonuca baglayamadik maalesef. siz de konusun. Icinizde kalmasin.

çok haklısın. ama ben seviyorum herkesi. ne yaptılarsa affedebilcek bi kalbim var. sevmediğim bi huyum işte. yıllar önce görüştüğüm birini bile görsem son görüşmemizden 2 gün geçmiş gibi davranırım.
herkesi kendimden cok düşünürüm iyilik yapmak hediyeler almak mutlu etmek isterim/ isterdim.

sonra dedim ki yanlış yapıyorum galiba. ben hep veren olamam ki. baktım ki ondan sonra pek kimse kalmıyo. soğugum işte.

gerçekten çözümü biliyorum. onlara ayak uydurmam lazım ki bu durumdan cıkayım.

mesela.

sürekli saçmalayan bi arkadaşım var. onun konuşmalarını cekmemek için iletişimi koparttım. telefonda konuşurken yatar telefonu yastıga koyar sadece hımm yaa aaa nidalarıyla konuşmaya katılırdım. bunu tekrar yaparsam yalnız kalmamış olurum
sonraa. ssürekli aşık olan sürekli ayrılan sürekli bi daha olmaz böyle hepsi işte. falan diye konuşan ama hayatında hiç bir zaman konuşmadığı biri olmadan günü geçmemiştir. bana ters bu durum. bunada göz yummalıyım.

sürekli küfürlü konuşan öyle konuşmaktan zevk alan kız arkadaşımla sırf yanlız kalmamak için hiç rahatsız değilim gibi yaparaktan konuşabilirim

kimseye tahammülüm sabrım kalmamış işte kaynak bu. biliyorum ama çözümü varmıdır bunun.

evet benzer yanlarımız var. genelde böyle arkadaşlarım olamadı. hep gülelim hep kaynatalım.. işe yarayan hiç bişeyle ilgilenmiyolar ki. banada gereksiz geliyo işte.ne güzel hem kardeşin hem ablan var yani. işte kıskanırım bunu. umarım baglarınız hiç kopmaz... ama abi konusu...

evet ben buna katlanamıyorum artık. konuşmadım şimdiye kadar ama yine gurur yine inat yapıyorum o görsün isterdim ama yok olmıcak biliyorum o anlayamaz ki görmüyo bilmiyo bile. benmde sevgili! yengecim halletti kurdu mesafeyi. onun yüzünden hayatımda kin duydugum biri var artık ve bunu hiç istemezdim. yinede geldiginde samimiyetçilik oynuna karşılık veriyorum. ama bi nokta koyma zamanı geldi artık bana zarar veriyo bu durum..

O alınganlık kötü işte.
Benim yaşıt bir kuzenim vardı beraber büyüdük. Bana çok alınganlıklar etti ve her alınganlığında suçsuz olduğum halde çok üstüme gelip çok kırıcı sözler söyledi. Üç dört kere görmezden gelsem de artık ben de dayanamaz oldum. Olabildiği kadar mesafe koydum aynı şehirde görüşmüyoruz içimden gelmiyor. Çok kırdı beni gerçekten.
Alınganlık bazen öyle gereksiz şeyleri büyütmeye sebep oluyor ki... Benim hiç bir kötü niyetim yokken çok yanlış anlamlar aradı ve anladı hep beni kırdı. Şimdi pişman ama artık benim tahammülüm kalmadı. Keşke böyle olmasaydık ama artık geç.
Alınıp içten içe küstüğümüzde kırıldığımızda karşı tarafa bunu söylemeden trip atmak yada mesafe koymak olmuyor. Karşı tarafta anlamıyor ne olduğunu. Direkt neye kırıldıysanız söylemek daha doğru. Böylece çözüm bulunuyor yanlış anlaşılmalar olmuyor ve ilişkiler zedelenmiyor. Alınganlık etmeden çözüm arayın ilişkilerinizde bence. Çözüm bulunuyor o zaman.

Bende çok yalnızım dediğin gibi hiç grup olarak takıldığım arkadaşlarım olmadı hep bir yada iki kişiye değer verdim sonra onlarla da görüşmemeye başladım zamanla soğuduk birbirimizden 5 yıldır çok değer verdiğim bir dostum vardı ondan başka kimseye ihtiyaç duymazdım 1 aydan fazla olmuştur onunla da görüşmüyorum görüşmeyide düşünmüyorum kimseye bağlı değilim sonuçta hepimiz bireyiz kendimize yetiyoruz ama öyle zamanlar oluyor ki ah birisi olsa da içimi ona döksem diyorum o zamanda anneme anlatıyorum kuzen desen sertleşecek kimse yok çoğu erkek öbürleride kafa dengi değil öyle bir zamanda yaşıyoruz ki ben kimseye güvenmiyorum kırıldıktan sonra hiç bir şeyin anlamı yok yalnızlık en güzeli

bendede kuzen affedilmez zaten hic gorusmuyorum bile ailesiylede bazen dusunuyorum niye boyle yapiyorlar diye acik ariyorlar insanin sebebi kiskanclikmi neyimi kiskancaklarda diyorum bide guzellikse onlarda guzel yasantiysa onlarda yasiyorlar sonrada aman diyip iyi bi gulup geciyorum kendimi motive ediyorum hayat guzel kisacik omrumuz var evlimisiniz bilmiyorum iki yillik evliyim daha 21 yasindayim ikibucuk aylik dunyalar tatlisi oglum var allah omur versin daha buyuk sikintilardan korusun sagligim yerinde ac degiliz acikda degiliz diyorum

bende aynı şehirdeyim nerdeyse tüm kuzenlerimle. biriyle kanlı bıcaklı oldukta. digerleriyle hiç samimiyet kuramadık işte. çok yaş farklı var gibi belki o yüzden ama yinede böyle olmamalıydı zaten büyük bi aile degiliz yinede bir olamıyoruz.

alınmadan konuşsam hiç böyle şeyler yaşamam ki çok haklısın..ben derdimi sıkıntımı paylaşmaktan nefret ederim. içimi dökmek bana göre degil. bi türlü yapamam. büyürde büyür iyice derinleşiyo böylece.
konuşmayı denicem ama nasıl henüz bilmiyorum. herzaman oldugu gibi bunuda kabullenmek istiyorum. inat edip ...

evli değilim bi sevgilim var 1 bucuk yıldır ama sorsan bana ondanda sıkıntı cıkartırım anlatırım sayfa sayfa

bende biraz daha cesaretli olsam şmdi 5 yıllık evliydim.19umda az kalsın evleniyodum iyiki yapmamışm tabii.

orta okulda bi arkadaşım vardı cok cok cok severdim onu kardeşim gibiydi. lise ünv derken baktım oda değişmiş tek kalemde sildim gitti. pişmanım ama onun öyle olmasına alışamazdım ki.
böyle düşününce yalnızlık güzel evet. ama bi an geliyo insanın içine dert oluyo işte. durup düşünüp bi cok şeyi takar oldum. abim etkiledi tabi beni böyle. kime güveneyim kime yaslanayım ki. illa lazım degil belki ama biraz da psikolojik işte.

Ben çok iyi anlıyorum seni gerçekten bak ne güzel abin varmış konuş onunla aranızda bir sorun varsa düzeltmeye çalış abinle yakın olursan kimseye ihtiyaç duymazsın belki benim iki kardeşim var hep bir abim yada ablam olsun istemişimdir

hep böyle demekki. olmayanın yokluğu hissediliyo .. kardeşim olsaydı belkide mutlu olurdum. böyle tek cocuk gibi kaldım evde,oysaki bi abim vardı cokta yakındık birbirimize böyle gidişiyle büyük bi boşluğa düştüm. ne kötü bi his..

Demek ki abinin eşiyle aran nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…