Yalnızlık...

namze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
79
0
86
İstanbul
bugün eşim 4-5 günlüğüne şehir dışına çıktı iş için küçük kızımla yalnız kaldım istanbulda pek kimsemizde yok.aslında korkmuyorum desem yalan olur ama daha kötüsü yalnızlık kimsenin olmayışı.allah kimseyi yalnız bırakmasın

korkma canım geceleri kapılarını kilitle yavruna sarıl gündüzleri de bol bol gez o 4 gün hemencecik gecer..

canım çok şükür sadece 4-5 gunluğune gıtmışler
ya hepten yalnız olanlar ne yapsın...
allah kımseyı yalnız koymasın...
korkma istersen ceptelın başında dursun...
kapılarıda kilitlersin bir guzel...

hiç korkma canım Allaha emanetsiniz, kilitle kapılarını, özle kocişini, hem kısa ayrılıklar arada bi iyi geliyo ilişki için, bak kızında varmış, yalnız değilsinki, kızınla keyif yapın biraz ne güzzel işte

keşke biraz bende yalnız kalabilsem iki tane çocuk,onların arkadaşları,kedimiz,muhabbet kuşu,hepsi bi araya gelince ev sirke dönüyor bu durumda yalnızlık en iyisi.Çayını demle kızını al yanına ne yapmak istiyorsan onu yap,arada böyle ayrılıklar aşkınızı besler gelince görürsün

canım hemencecık 4 5 gun gecer..allaha sıgın dualar oku kapını pencerenı sıkı sıkı kapat uyu canım
allaha emanet ol

ben evde duramazdım tek basıma ..
eşimde bırakamazdı illa beni birilerine bırakırdı..
ama şimdi korkmuyorum
evde yalnız olduğumda KK yı açıyorum kafam dağılıyor (akşam açık online isem bilin ki yalnızım )
eşimde KK ya teşekür ediyor..

hiç korkma canım...

bezen benim eşimde iş için gidiyor şehir dışına bende yalnız kalıyorum bebişimle... ilk zamanlar(bebeğim doğmadan önce) korkuyordum bende, eşimde yalnız bırakmak istemiyordu "annen gelsin kalsın yanında" diyordu ama kızım var artık yalnız değilim ki... daha çok küçük yavrum 10 aylık ama nasıl can yoldaşı oluyor bana anlatamam...

hiç korkma sende.. kilitle kapılarını,cepli bir eşofman giy cep telefonun hep cebinde olsun...ben öyle yapıyorum yalnızken.. Daha güvende hissettiriyor kendimi..

tabii kocamı çok özlüyorum yanımda yokken ama olsun rhodora arkadaşımızın dediği gibi böyle ara sıra ayrı kalmak iyi oluyo ilişkinin sağlığı için..

küçük kızını öpüyorum :))

4-5 gün çabuk geçer hiç merak etme:)

kocası aylarca gelmeyen var iş dolayısıyla
her zaman daha kötüsünü düşünüp de güçlü hissetmeye çalış

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim şimdiden unuttum yalnızlıgımı tabi kızım benim herşeyim iyiki var allaha şükürler olsun sizde iyiki varsınız sagolun

ah canım seni çok iyi anlıorum...
benim eşimde sürekli iş seyahatinde benim çocuğumda yok ben napayım?
eşim gidiyo benide evde yalnız bırakamıyo annesine götürüyo. ben bavulumla kayınvalideme gidiyorum 10 gün....
evime adapte olamıyorum dönünce...
aaah bende çok dertliyim ama napıcan para kazanmak için bazı şeyleri göze almak lazım dimi?
sonuçta onlarda bize daha iyi bi hayat yaşatmak için çalışıyolar, ne diyebilirim...
banada burda tanıdıklar eşimi soruo, şehirdışında deyince görürsen selam söyle diyolar
.....:mymeka:

siz yalnız kaldıgınızda sıkılmamak için neler yapıyosunuz

Ben de genelde yalnızım..
Eşim şehirdışına çok çıkar..gamyoncuiremsu
Bazı geceler toplantısı olur..
Alıştım artık..
Ailem,kardeşlerim,arkadaşlarım çok yakın oturuyor bana..:1hug:
Ama hiç bir zaman kimseye kalmaya gitmem.. En fazla bir,iki saat uğrar,sigara,kahve içer koşa koşa dönerim evime..
Evimde müzik dinlerim,spor yaparım,KK hep açıktır zaten..:lepi:
Seviyorum yalnızlığımı ben:asigim:

evlenmeden önce bende severdim yalnızlıgı ama artık sevmiyorum kocam olmadan çok sıkılıyorum kızımda olmasa...bide korkuyorum biraz.

2 senedir burdayız ama kimseyi tanımıyorum burda birkaç komşum dışında. istanbul beni korkutuyor aslında

evlenmeden önce bende severdim yalnızlıgı ama artık sevmiyorum kocam olmadan çok sıkılıyorum kızımda olmasa...bide korkuyorum biraz.

Korkmayın hiç..
Allaha emanet..:Saruboceq:
Bol bol dua edin,zihninizi başka işlere yöneltin..
Eğer benim gibi tembel değilseniz geçin mutfağa kek,börek yapın..cokacimcoook
Oyalayın kendinizi..
Kızınız da varmış,Allahım bağışlasın inşallah.. Ona yansıtmayın bu sıkıntınızı..:teselli:

2 senedir burdayız ama kimseyi tanımıyorum burda birkaç komşum dışında. istanbul beni korkutuyor aslında

canım benim. hiç ürkmene gerek yok.
4-5 gün su gibi geçer.
benim eşim yurtdışına giderdi, 3 ay 2 kızımla yolunu beklerdik.
çok zor bir imtihan ama evimde kalır, hiçkimsede kalmazdım.
annemi yeni evliyken kaybettim (olsa eminim onu çağırırdım)
o zaman pc yok,internet yok. tv. izlerdim bol bol.
şükür 3 yıl öncede kaldı o yalnızlığım.
şimdi de gidiyor ama şehir dışına 5-6 gün.
kapını kilitle, ayağını uzat, kahveni yap.
bizim yerimizde olup, arada kafa dinlemek isteyen bayanlar da azımsanmayacak kadar çok.
ohhhh evimdeyim, yavrumlayım, rahatım yerinde de gitsin.

Ne dert ediyorsunuz yaa. Ben doğuda öğretmenim ve evde tek kalıyorum 1senedir. Bana bişy olmadı da siz bi kaç gün yalnız kalacağınız için mi korkuyorsunuz?

şu evde 15 gün üst üste kesintisiz kaldım mı acaba...
inanın hatırlamıyorum...
yalnızlığı sevdiğim için problem etmiyorum..
bir de burası var burayı da seviyorum...
öyle...

Back