- 16 Mayıs 2013
- 178
- 195
- 103
- Konu Sahibi cerendeniz
merhaba arkadaşlar Kütahya geliniyim farklı bir şehirde yaşıyorum . burada her bayram toplanılır .Kütahya'da bayram ziyaretleri kalabalık olur. Bense hiç kalabalık ortamlara alışık değilim ailemden dolayı. Bu yüzden aileme hep kızıyorum keşke beni birazcık olsun özgüvenli yetiştirselerdi . Kütahya insanı sıcaktır beni hemen aralarına aldılar sıcak yaklaştılar ama bir araya gelince nasılsın Nasıl gidiyordan öteye gidemiyorum . kalabalık ortamda muhabbet ettiklerinde şivelerinden dolayı çoğu zaman ne konuştuklarını anlamıyorum yani takip edemiyorum çok hızlı konuşuyorlar. Takip edemeyince kendimi yabancı ve eksik hissediyorum beni sessiz biliyorlar . Benim gibi olan var mı merak ediyorum ? Ve bebeğim olduğundan evdeyim çalışamıyorum annem bana hiç destek olmuyor varla yok arası.Başkalarının ailelerine bakıyorum her türlü desteği veriyorlar . Benimkiler hep ben arayayım hep ben gideyim istiyorlar. Ayrıca ne komşum var ne bişey yakın arkadaşımla yeni küstük . Kendimi çok yalnız hissediyorum şunu anlıyorum ki insan kendi ailesinden sevgi göremeyince sevilmek için ufacık bir sevgi kırıntısı arıyor. Ve kendini yapayalnız hissediyor. Sizce ben napayım bu aralar niye böyle hissediyorum bilmiyorum bu kadar yalnız hissetmiyordum kendimi .