• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık sendromu

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
Merhabalar. Uzun zamandır sevgilim yok olmuyor da. Etrafımdaki neredeyse herkesin sevgilisi ya da konustugu biri var. Artik bende birini sevmek sevilmek istiyorum. Özledim bu duygulari. Tanismak isteyenler oluyor ama hic istemedigim karakterli kisiler. Benim istedigim insanlar beni istemiyor. Istemediklerimi de ben.. Bende mi bir sorun var anlamiyorum ama takinti haline getirdim bu durumu. Sanki hep yalniz kalicakmis gibi hissediyorum.. Istedigim sadece uzun soluklu, düzenli bir iliski.. Rabbim kimseyi yalnizlikla sinamasin..

Bence hep beklenmedik bir zaman da oluyor bu işler.benim hep öyle oldu en azından.mutlaka biri çıkacaktır sizde dua edin mümkün olduğunca yeni ortamlara girin.

Demek ki zamanı gelmemiş doğru insan karşınıza çıkmamış.Bence bu konuda aceleci olmayın.

Çevrenizdekilere bakmayın Rabbim nasibine yazmıştır zamanı var geç olsun ama hayırlısı olsun

Aynisi bende de vardi cnm. Benim istediklerim beni istemiyordu beni isteyenleri ben istemiyordum.
Hatta düsün yani ailem bile bir sevgilim olacagi ümidini kaybetmisti ki esim cikti karsima.
Hic beklemedigim bir zamanda hemde. Arkadasca konusmaya basladik ve ondan sonra asik olduk.

Sen hayatina bak istedigin ne varsa yap ve biriyle konusmaya basladigin zaman hemen sevgili gözüyle bakma;)

Ben de aynı duyguları uzun süre hissettim. Hiç beklemediğim biriyle bir anda oluverdi. Bazen insan ne yaparsa yapsın olmuyor, nasip vaktini bekliyor. Farklı şeylere odaklanmanızı öneririm. İnşallah yakında hayırlı bir kısmet bulursunuz

bende de öyle idi. hoslandıgım ınsanlar benı ıstemıyordu. bana yakın davrananlara da ben soguk davranıyordum. suan hayatımda bırı var onu sevıyorum o da benı ama bakalım ne olucak henuz cok yenı ılıskımız 1 aylık :)

Back
X