- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
-
- Konu Sahibi cekirdekcik
aynı durumdayım diyebilirim bu yalnızlıkla alakalı bir şey değil bence çünkü benim genel manada kız erkek kimsede örneğin yazım bozukluğuna tahammülüm yok . Noktalama hataları v.s gözüme batmaz ya şive şu bu ama yazarken kelimeleri düzgün yazmak konuşurken de yanlış kelime kullanmamak hoşuma gider yapmayana nedense uyuz olurum bunun tahammülsüzlük ,uzun süreli yalnızlıkla ilgisi yok .Uzun bi suredir iliskisi olmayanlara soruyorum. Uzun sureden kastim en az 1,5 yil falan. Karsisiniza illa birileri cikiyordur. Ama, uzun sure yalniz kalinca karsinizdaki insanda en kucuk hataya tahammulsuzluk oluyor mu? Yani birisi var atiyorum, karakteri cok iyi falan ama duzgun mesaj yazamiyor soguyorum. Duzgun turkceyle yazmiyor, sinirim bozuluyor. Uyariyorum, duzelmiyor. Kucuk hatalar da degil belli bariz seyler. Ben onu uyarinca o da kalkip bana kulp buluyor. hem de olmayan bi seye. Bi kkonuda hatali oldugu halde zitlasiyorsa ya da yine soguyorum... Zaten anlasamam diyorum. Zevkime mesela alayci, asagilayici gibi yorum yapinca siliyorum hemen... Armudun sapi uzumun copu dedikleri bu yaptigim mi oluyor? Sizde var mi bu tip durumlar?
Daha 27 sin dur. :) Karamsarliga gerek yok. Ben de hep goruyorum millet evlendi falan. Hatta 2. cpcuklari olacak arkadaslarimin ki ben 25 yasindayim dusun. :) Bazen insan diyor, ben de oyle kit kanaat gecinseydim, armudun sapi uzumun copu demeseydim kafama az bucuk biriyle anlasmaya calissaydim diye sonra dusunuyorum; ya evlendikten sonrasi ne olacak? Bence evlenip 1-2 sene sonra evlendigine pisman olmaktansa, 30 yasind wvlenip mantikli ve mutlu bi evlilige sahip olmak daha iyi. Gec olsun iyisi olsun yeter ki.Kusura bakma da boyle armudun sapı üzümün çöpü diye diye benim gibi yalnız kalirsin bak Allah korusun. Bende kafamda bi şekil düşünüp şöyle olsa böyle olsa derdim amaaaa şimdi az begensem uyussam tav olacagim yanı nerdeyse . yaş geldi geçiyor 27 oldum. En son kalbimin attığını hissettigim de 5 yıl önceydi düşünşimdi kimseler yok ne ben sevebiliyorum ne de sevilebiliyorum .. O kadar acıymış ki yalnız kalmak.. Kalbinin boşluğu.. Nasil baş edeceğim bilemiyorum.