Yalnızlık, insanı tahammülsüz yapar mı?

Sende onu ek. Aynısını ona yap. Yoğunum yorgunum falan de.

Pfffff hödük.

Sen de ek, işim vardı unutmuşum de.

Sonra da arayıp sorma.

Görüşelim diyolar. Sonra sesleri çıkmayan cinside var bunların. Hep başlmadan görüşmeden bitiyor

Pfffff hödük.

Sen de ek, işim vardı unutmuşum de.

Sonra da arayıp sorma.
Yok Çerim ya, gelmem dedim. Şimdi böyleleri ile neden uğraşayım ki? Neden hep kötünün iyisi olmak zorunda? Yalnız kalmayayım diye göz mü yumalım bilimum ayılığa? Yok ben yumamam arkadaş, isterse evde kalayım sorun olmaz.

Gerçekten böyle mi dusunuyorsunuz ya? Ben de öyle dusunuyorum icime sinmeyen biri olmayacaksa kaba saba veya düşüncesiz biri olacaksa hiç olmasın daha iyi diyorum ama yalnızlık da zor geliyor ya.. Cesaret edemiyorum öyle kimsesiz kalmaya.. Bu kez de kendi kendime öylesine biri çıkıp gelse sırf yalnız kalmamak için evet diyecem diyorum.. ama öyle de olmuyor ki..

Hatali degilsin. On numara bi hareket yani tam da olmasi gerekeni yapmissin.:)

Canım kalitesiz fön bile seni yarı yolda bırakıyor. Kalitesiz herif adama neler etmez Herkesin ipiyle kuyuya inilmez canım, ilişkiler, evlilikler kuyudan beterdir. Sağlam olmayan herif seni boğar, hayatını mahveder ya. O sebeple uygun olan, doğru olan kişiyi beklemek lazım. O kişi yoksa da sırf yalnız kalmayayım diye birine sarılırsan denize düşüp yılana sarılana döner akıbetin bence.

Ben de dili yanlis kullanan birini ciddiye alamiyorum

Canım hayatının sonuna kadar aynı insanla zaten geçecek ve bu çok uzunca bir zaman dilimi bir kaç yıl daha geç başlasan ne olur :). Evlenen insanların hepsi keşke geç evlenseydik diyor çünkü temizlik bulaşık yemek belki iş hayatı sonra çocuk kaldırması zor sorumluluklar.
Hayat felsefem beni üzen insanları çevremde tutmamak :) Seni üzen sana imada bulunan bir insan varsa ondan uzak dur. Faydası olmaz zararı dokunur. Beklemek çok yoruyor insanı su akar yolunu bulur derler bırak aksın. Şimdilerde çocuk da yapmıyorlar ne kadar geç olursa iyi olur az sorumluluk diye yani bu konuda da geç kalmış sayılmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…