- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
-
- Konu Sahibi cekirdekcik
Sende onu ek. Aynısını ona yap. Yoğunum yorgunum falan de.Gel de katlan şimdi bunlara yani.
Şimdi ben de acayip yalnızım, dedim ki çok seçiyorsun, biraz dişini sık da yalnız kalma. Uygulayayım bunu birine dedim geçen gün. Aman demez olaydım! Buluşma günü ekti beni, bir de utanmadan yarın görüşsek diyor. Ulan ben giyinip kuşanmışım lütfedip senin için, ektin üzerine bir de. Üzerine dalga geçer gibi bir de ertesi günümü de sana ayırmamı bekliyorsun? Yok dedim gelemem. Napayım yani, hatalı mıyım şimdi kızlar?
Gel de katlan şimdi bunlara yani.
Şimdi ben de acayip yalnızım, dedim ki çok seçiyorsun, biraz dişini sık da yalnız kalma. Uygulayayım bunu birine dedim geçen gün. Aman demez olaydım! Buluşma günü ekti beni, bir de utanmadan yarın görüşsek diyor. Ulan ben giyinip kuşanmışım lütfedip senin için, ektin üzerine bir de. Üzerine dalga geçer gibi bir de ertesi günümü de sana ayırmamı bekliyorsun? Yok dedim gelemem. Napayım yani, hatalı mıyım şimdi kızlar?
Yok bacım, direkt gelmem dedim çıktım. Ben öyle millete söz verip de, zamanını yiyip pislik yapan biri değilim.Sende onu ek. Aynısını ona yap. Yoğunum yorgunum falan de.
Yok Çerim ya, gelmem dedim. Şimdi böyleleri ile neden uğraşayım ki? Neden hep kötünün iyisi olmak zorunda? Yalnız kalmayayım diye göz mü yumalım bilimum ayılığa? Yok ben yumamam arkadaş, isterse evde kalayım sorun olmaz.Pfffff hödük.
Sen de ek, işim vardı unutmuşum de.
Sonra da arayıp sorma.
Emin ol bu türlere kendi davrandıkları gibi davranacaksın. Dişe diş. :) bundan anlıyorlarYok bacım, direkt gelmem dedim çıktım. Ben öyle millete söz verip de, zamanını yiyip pislik yapan biri değilim.
İşin garibi yediği haltın farkında bile değil. Demek ki birini ekmek normal bir davranış onun için.Emin ol bu türlere kendi davrandıkları gibi davranacaksın. Dişe diş. :) bundan anlıyorlar
Alışkın bu duruma demek ki. Değer verse önemsese böyle davranmaz. En sinir olduğum insan tipi. Görüşelim deme o zaman.İşin garibi yediği haltın farkında bile değil. Demek ki birini ekmek normal bir davranış onun için.
He ya bir de kendi istedi görüşmeyi.Dengesiz işte...Alışkın bu duruma demek ki. Değer verse önemsese böyle davranmaz. En sinir olduğum insan tipi. Görüşelim deme o zaman.
Bende de var bi tane böyle. 2-3 kez görüşelim dedi. Sesi çıkmıyor. Görüsmeyeceksin madem söyleme ümit verme. Hala da ses yok. 8 gün oldu. Geri döneceğini sanmıyorum.He ya bir de kendi istedi görüşmeyi.Dengesiz işte...
Gerçekten böyle mi dusunuyorsunuz ya? Ben de öyle dusunuyorum icime sinmeyen biri olmayacaksa kaba saba veya düşüncesiz biri olacaksa hiç olmasın daha iyi diyorum ama yalnızlık da zor geliyor ya.. Cesaret edemiyorum öyle kimsesiz kalmaya.. Bu kez de kendi kendime öylesine biri çıkıp gelse sırf yalnız kalmamak için evet diyecem diyorum.. ama öyle de olmuyor ki..Ben de öyle, dışı manken gibi olup da cahil ve görgüsüz olanlar çok. O tipe o davranışlar cidden yakışmıyor yani. Tipi için bile çekilmez ya.Madem öyle, yalnız kalırım daha iyi. Armudun sapına da bakarım, üzümün çöpüne de, gönlüme göresini bulamadıktan sonra neye yarar o teselli armağanı niteliğindeki herif?
Hatali degilsin. On numara bi hareket yani tam da olmasi gerekeni yapmissin.:)Gel de katlan şimdi bunlara yani.
Canım kalitesiz fön bile seni yarı yolda bırakıyor. Kalitesiz herif adama neler etmezGerçekten böyle mi dusunuyorsunuz ya? Ben de öyle dusunuyorum icime sinmeyen biri olmayacaksa kaba saba veya düşüncesiz biri olacaksa hiç olmasın daha iyi diyorum ama yalnızlık da zor geliyor ya.. Cesaret edemiyorum öyle kimsesiz kalmaya.. Bu kez de kendi kendime öylesine biri çıkıp gelse sırf yalnız kalmamak için evet diyecem diyorum.. ama öyle de olmuyor ki..
Aman şimdi de bir mesaj trafiği var, gitmemek için bir yalan uydurmuştum, ayağıma dolandı o da üüffHatali degilsin. On numara bi hareket yani tam da olmasi gerekeni yapmissin.:)
Ben de dili yanlis kullanan birini ciddiye alamiyorumUzun bi suredir iliskisi olmayanlara soruyorum. Uzun sureden kastim en az 1,5 yil falan. Karsisiniza illa birileri cikiyordur. Ama, uzun sure yalniz kalinca karsinizdaki insanda en kucuk hataya tahammulsuzluk oluyor mu? Yani birisi var atiyorum, karakteri cok iyi falan ama duzgun mesaj yazamiyor soguyorum. Duzgun turkceyle yazmiyor, sinirim bozuluyor. Uyariyorum, duzelmiyor. Kucuk hatalar da degil belli bariz seyler. Ben onu uyarinca o da kalkip bana kulp buluyor. hem de olmayan bi seye. Bi kkonuda hatali oldugu halde zitlasiyorsa ya da yine soguyorum... Zaten anlasamam diyorum. Zevkime mesela alayci, asagilayici gibi yorum yapinca siliyorum hemen... Armudun sapi uzumun copu dedikleri bu yaptigim mi oluyor? Sizde var mi bu tip durumlar?
Ay içim rahatladı biraz da olsa.. Daha 27sin dedin ya nasıl mutlu ettin beni sağol :) ama burada böyle değil işte herkes erkenden evleniyor.. Ne yapayim kaderim boyleymis benim de..
Aslında şöyle bi düşünüyorum da kabul etmediğim için pisman olduğum bi talibim var mi.. Yok.. Ah suna evet deseydim şimdiye ne güzel ailem olurdu dediğim biri yok aslında.demek ki hiçbiri içime sinmemis demek hiçbiri nasibim değilmiş degilmi? Burda okudugum çoğu kişi diyor ki nasip olunca kimse engel olamıyor sen bile diyorlar. Yanı aslında o bu bahane . gerçekten sevsen imla kurallarını uygulamamasına bile takilmazsin bence :)