- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Ex işimde bir tane kompleksli Hintle problem yaşadım bir ara. Orta ölçekli bir şirketti, CEOyla da muhabbetim vardı. CEO da duymuş herhal, merak etmiş ne oldu diye beni öğle yemeğine çağırdı. Konuştuk ettik sonra adam dedi ki
Bak, erkekler basit ve aptaldır seninle uğraşıyorsa belki seni seviyordur
Ben cidden düzgün tavsiye verecek sandım kaldım böyle
Biraz zaman sonra adamın dediği doğru çıktıo da apayrı bir konu. Biri ne zaman erkeklerin kapasitesi hakkında konuşsa aklıma CEO abimizin bu dedikleri gelir
Siz hiç flörtsüz kalmadım demişsiniz, ben de bir insanın boşta kalmaması için kriterlerinin çok olmasına gerek olmadığını söylüyorum. Bazı erkekler için ''kadın'' olması yeterlidir, bazı kadınlar için de ''möhendislik mezunu bir erkek'' olması yeterlidir.öncelikle yazdığınız şeyin anlamını iyi irdeleyin. yapılan bir espri üzerinden kimseye bu üslupla yazma hakkınız olamaz, bu bir.
ikincisi, o kişilerle nerelerde ve ne koşullarda tanıştığımızı bilmiyorsunuz.
üçüncüsü, bazı kadınlar üzgünüm çekicidir ve çevrelerinden onlar istemese dahi erkekler yanlarından yörelerinden eksik olamaz.
dördüncüsü, flörtsüz kalmamak önüne gelenle takılmak değildir. belki sizin öyle çevreleriniz yoksa aklınıza gelmemiştir ama benim bulunduğum çevrelerde her zaman flört için şans verilecek eğitimi, kültürü, ailesi ve düzeni belli insanlar olmuştur.
beşincisi, one nightçıyla umut verip oynayan kadına üzülen başka bir kadın olması çok değişik, ne içiyorsunuz siz ? djgklfjgkldf
sonuncusu, tam olarak hangi üzüntünüze değdik de durup dururken laf sokmaya çalıştınız :) ?
*şikayet et butonunun çok kolay bir yerde olması da ayrıca çok hoş :)
Beğendiğim bir çocuk vardı sene başında, beni arayıp 'agalarla zurna yemeye gidicez sen de gelsene' demişti. Bazen istemediğim insanlar beni direkt kanka kategorisine koyuyor. Gözlerle nasıl cilvelişiyorsa bana da taktik verin lütfenay bilemiyorum bana herkes gözlerinle bile cilveleşiyorsun der. genel olarak da enerjim yüksek olduğu için girdiğim her ortamda illa birileri çıkar. ben de beğenmişsen sazı elime alırdım.
gerçi 4 senedir ilişkim var ahah mazide kaldı o günler :)
ama hala sadece kız kıza çıktığımızda yazan eden çıkıyor dfgkldfkşgd
Siz hiç flörtsüz kalmadım demişsiniz, ben de bir insanın boşta kalmaması için kriterlerinin çok olmasına gerek olmadığını söylüyorum. Bazı erkekler için ''kadın'' olması yeterlidir, bazı kadınlar için de ''möhendislik mezunu bir erkek'' olması yeterlidir.
Tamam, anladım, siz çok alımlısınız, sadece sizin etrafınızdaki erkekler kariyerli, yakışıklı falan filan.
Sizin yazdıklarınız bana dokunmadı da, size dokunmuş olmalı ki, şikayet et butonunu kulllanmışsınız.
Zurna yemek ne ya, dürüm gibi bisey mi?Beğendiğim bir çocuk vardı sene başında, beni arayıp 'agalarla zurna yemeye gidicez sen de gelsene' demişti. Bazen istemediğim insanlar beni direkt kanka kategorisine koyuyor. Gözlerle nasıl cilvelişiyorsa bana da taktik verin lütfen
Beğendiğim bir çocuk vardı sene başında, beni arayıp 'agalarla zurna yemeye gidicez sen de gelsene' demişti. Bazen istemediğim insanlar beni direkt kanka kategorisine koyuyor. Gözlerle nasıl cilvelişiyorsa bana da taktik verin lütfen
Ayrilmayin kiz daha yeni bulustunuz, kavustunuzne biliyim ben hiç sizin gibi düşünmemiştim. çünkü hiç o şekilde yaklaşmamıştım olaya. hele hele tek gecelikçi adamlarla azıcık oynayan bir kadına "çok şükür öyle değilim" demeyi hiç aklıma getirmemiştim :) ufkum genişledi.
taralı kısımda da çok haklısınız. gerçekten öyle bir kadınlar klubü var ve ben içlerinden sadece biriyim. belki bir gün sizi de aramızda görürüz.
şimdi bu polemik beni banlatırsa çok üzülürüm. o yüzden sakince klavyelerimizi bırakalım ve ayrılalım.
umarım bu sene aradığınız flörtü/aşkı/ilişkiyi bulduğunuz bir yıl olur :)
Ayrilmayin kiz daha yeni bulustunuz, kavustunuz
Zurna yemek ne ya, dürüm gibi bisey mi?
otomatik klavyeden kaynaklandığına inanmak istediğim bi andayım
Zurnayı nasıl bilmezsiniz midpoint tayfa siziAyrilmayin kiz daha yeni bulustunuz, kavustunuz
Eneeee çocukken karşı komşumuzun oğlundan düzenli bir şekilde şiddet görüyordumerkekler ilkokuldaki saç çekme, çelme takma aşamasında kalıyor.
sadece yaş ilerleyince bunu yorumlayan hreketlere geçiyorlar ama mantık aynı.
Zurnayı nasıl bilmezsiniz midpoint tayfa sizi
Soslu tavuk döner ama ince ve uzun oluyor. Hatta 70 cm yapıyorlar, yedikten sonra baygınlık geçiriyorsunuz.
İstanbul'da olanlar için Kadıköy'de zurnacı Erdal Usta var her kesimden insan gidiyor oraya, atmosferi de değişik banyoda döner yiyormuş gibi hissediyorsunuzİzmir'de Dönes Döner var Karşıyaka çarşıda. Pek zurna gibi değil şişman ve kısa oluyor dönerleri ama İzmir'de en çok oradakini beğeniyorum ben.
Merak edersiniz diye zurna dürümün psikoloji bozan görselini de ekliyorum
Büyük aşkmış sizin kiEneeee çocukken karşı komşumuzun oğlundan düzenli bir şekilde şiddet görüyordumyani beraber okuldan dönerdik yukarı çıkana kadar çantama tekme atardı fln . Ama üçüncü şahıslara karşı da pek bi cengaverdi zamanında demekki
DemekkiBüyük aşkmış sizin ki
Dedim ama dürüm gibi bisey mi diye, dedim mi demedim mi bzbzbZurnayı nasıl bilmezsiniz midpoint tayfa sizi
Soslu tavuk döner ama ince ve uzun oluyor. Hatta 70 cm yapıyorlar, yedikten sonra baygınlık geçiriyorsunuz.
İstanbul'da olanlar için Kadıköy'de zurnacı Erdal Usta var her kesimden insan gidiyor oraya, atmosferi de değişik banyoda döner yiyormuş gibi hissediyorsunuzİzmir'de Dönes Döner var Karşıyaka çarşıda. Pek zurna gibi değil şişman ve kısa oluyor dönerleri ama İzmir'de en çok oradakini beğeniyorum ben.
Merak edersiniz diye zurna dürümün psikoloji bozan görselini de ekliyorum
Eneeee çocukken karşı komşumuzun oğlundan düzenli bir şekilde şiddet görüyordumyani beraber okuldan dönerdik yukarı çıkana kadar çantama tekme atardı fln . Ama üçüncü şahıslara karşı da pek bi cengaverdi zamanında demekki
Aman amanvay ya o çocukluk aşkı şimdi yavrularının babası olabilirdi
Aman amanolmasındı 2. Sini aldı daha 31 yaşında Çok şımarıktı hala öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?