radika Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 1.024 4 116 İstanbul 29 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #1 Bu şarkıyı Burak Aydos söylerdi.Baha da güzel söylemiş ama ben hala Burak'dan dinlemeyi tercih ederim.Bakalım siz hangisini beğeneceksiniz? Klip: Burak Aydos Yalnızlık Benim Eski Sevgilim Video Klip ">Klip: Burak Aydos Yalnızlık Benim Eski Sevgilim Video Klip Dailymotion - Baha - Yalnizlik Benim Eski Sevgilim - Müzik Kanalı
Bu şarkıyı Burak Aydos söylerdi.Baha da güzel söylemiş ama ben hala Burak'dan dinlemeyi tercih ederim.Bakalım siz hangisini beğeneceksiniz? Klip: Burak Aydos Yalnızlık Benim Eski Sevgilim Video Klip ">Klip: Burak Aydos Yalnızlık Benim Eski Sevgilim Video Klip Dailymotion - Baha - Yalnizlik Benim Eski Sevgilim - Müzik Kanalı
selaleyel Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2009 79 1 96 Sinop 31 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #2 burak aydos süper söylüyor bencealkisalkisalkis
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 3.363 5 683 12 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #3 baha'dan dinlemekte çok güzel ama bende burak aydos diyorumyerimseniben
radika Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 1.024 4 116 İstanbul 12 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #4 Burak Aydos bir albüm yaptı ve kayboldu.(benim bildiğim) Aslında çok hoş sesi ve şarkıları vardı.Bazı saçma sapan tiplerin sahnede olup, Burak gibilerin de yok olup gitmesi üzücü bence.:hulya:
Burak Aydos bir albüm yaptı ve kayboldu.(benim bildiğim) Aslında çok hoş sesi ve şarkıları vardı.Bazı saçma sapan tiplerin sahnede olup, Burak gibilerin de yok olup gitmesi üzücü bence.:hulya: