İlişkinin hangi türü olursa olsun fedakarlık ve özveri ister. Ben çok çabuk insan eskiten biri değilim. Çok fazla insanı da hayatıma sokmam... Hayatıma aldığım insanları da bana gayri ahlaki bir hata ya da saygısızlık yapmadıkları sürece de hayatımdan çıkarmam.. Çürümek de tek taraflı değil karşılıklıdır. Biri bana bir yanlış yaptığında da önce kendimi eleştiririm. " Bana bu şekilde davranabilmesi için ben mi fırsat verdim diye " Vermediğime kanaat getirirsem de o insan hayatımdan çıkar... Velhasıl kelam bir arkadaşımla dostluğumuz 25 yıldır var. Evlenmesi çocuk sahibi olması dostluğumuza mani olmadı. Bir kaç ayda bir kızlar gecesi yaparız. Ve eşi de " bugün sizin gününüz kızlar " deyip çocukların sorumluluğunu alır hatta bize yemek yapar.. Eşinin kıymetlisi muamelesi görürüm enişteden :)) ( Kocasını arkadaşından kıskanan hanımlar burada devreye girmesinler ben her zaman eşimden daha fazla arkadaşlarıma güvenmişimdir. 1 taneside beni yanıltmadı bugüne kadar çok şükür. Aynı şekilde arkadaşlarımda önce bana güvenir. Kocanızı kıskanmak yerine arkadaş seçiminize dikkat !... ) Haaa ekstrem durumlar var tabi... Kendini bilmeyen insanlar... Cinsiyeti yok. Kadın erkek fark etmez.
1 diğer arkadaşımla 15 yıl. Görevi gereği bu 15 yıl süresinde 7 şehir değiştirdi. Bu da dostluğumuza mani olmadı. O geldi ben görevli olduğu her şehire gittim evini dizdim. Bir diğer arkadaşımda yine 15 yıllık... Emekli oldu ve artık o tur senin bu tur benim gezmesinden görüşmeye fırsat bulamasak da mutlaka haftada 2 kez telde konuşuruz. İhtiyacım var dediğim anda Fizan'da olsalar 3 de gelir. Ben de giderim...
Kimi evlendi, kimi atandı, kimi çocuk yaptı vs ler sebep değil bahane olur... Ya siz ya da onlar dostluk arkadaşlık kavramlarındaki içtenlik eksikliğinden bu durumları bahane etmiş olmalısınız...
Son olarak 6 ay evden çıkmasam hiç canım sıkılmazdı... Zamansızlıktan yapamayıp da ertelediğim o kadar çok şey var ki.
Okunacak kitaplar, izlenecek filmler, dinlenecek kafa, örgüler, puzzler, dikilecek kıyafetler, çalınmayı bekleyen enstrüman.....
Evli bile olsanız gerçek ve candan bir kaç dostunuz mutlaka olmalı. Eş ile de aile ile de hatta kardeş ile bile herşey konuşulup paylaşılmıyor... Dizilerdeki gibi dostluklarınız olsun inşallah...
Rumuzunuz tamda kendinizi tarif ettiğiniz gibi bir hayatın kahramanının adı... Ben size mutlu son temenni ediyorum:)))