- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Kisi kendinden bilir isiNiye yalniz olsin ki arkadasim biz variz.ayrica reelde tanisma sansimiz olsaydi ben senin gibi dosta simsiki tutunurdum.
Sen asla pasif ya da sonuk bir tip degilskn dogru ise dogru yanlis ise uanlis diyecek kadar dobra birisin varsin kotu bilen kendi kotulugun de bogulsun.
Sende iyiki varsin bojukum bi suru ese dosta akrabaya bedelsinNiye yalniz olsin ki arkadasim biz variz.ayrica reelde tanisma sansimiz olsaydi ben senin gibi dosta simsiki tutunurdum.
Sen asla pasif ya da sonuk bir tip degilskn dogru ise dogru yanlis ise uanlis diyecek kadar dobra birisin varsin kotu bilen kendi kotulugun de bogulsun.
Ya canim o dizilerde kimin oyle dostu var ki herkes is guc ugrasiyo biseylerle dizilerdeki gibi olsaydi hayat işe de gitmezdik28 yasindayim ama bazen dusunuyorumda hic mi insanin saglam bi dostlugu olmaz ya yarin birgun evlensem dugunume arkadas diye davet edecegim bi arkadasim yok
Hani dizilerde olur ya basroldeki kizin kardesi gibi bi arkadasi okur onun iyiligini ondan cok dusunen niye bende yok diyorum
Dinleyip geçin, içini döktü size diye müdahele hakkınız mı doğuyor, size sorulup akıl istenmedikçe yorum yapmayıverin milletin ilişkileri hakkında, herkesin aklı var, bir düşünebilen siz değilsiniz. Doğruyu, yanlışı ayırtedebilir karşınızdaki çocuk değilse. Kararları size göre doğru ya da yanlış, bu onun hayatı onun kararı, saygı duyun, çocuk gibisiniz nerde duracağınızı kavrayamamışsınız, kimse hayatına bu denli müdaheleden hoşlanmaz ki sizinle ilgili olmayan, onların hayatı ile ilgili mevzular ve cidden bu sizi fesat biri gibi gösteriyor. Bence bir an önce bir iş bulun kendinize, 70-80 yaşına gelmiş, yapabilecek bir şey kalmadığı için milletin hayatını didikleyen teyzeler gibisiniz.Sizin bana takmis gibi bir durumunuz var ama derdiniz ne orasini anlayamadim
Ha cok merak ediyorsaniz soyle soyleyeyim Allaha cok sukur gittigim ortamlarda cok sıkı fıki olmasamda sevilen sayilan deger gorulen biri oldum
Stajdan ayrildigimda sefimden idareciye kadar tum tanidigim calisanlar keske seninle calisma imkanimiz olsaydi olsaydi dediler hatta canin sıkildikca gel bizi ziyaret et diyenler oldu
Gecenlerde gittim keske hic gitmeseydin diyenler yerin yoklugun cok belli oluyor diyenler oldu sadece merhabalastigim insanlarin benim icin baskalarina cok iyi kizdi Allah yolunu bahtini acik etsin gibi iyi dileklerde bulundugunu duydum
Onlarla niye gorusmuyorsun diye soracak olursan hepsi erkek bende diger konuda asagiladiginiz gibi milletin esinde yada erkek arkasinda gozu olan biri degilim yani is yerinde konudurdum muhabbet ederdim ama sinirimi bilirdim yolda karsilasirsam yine konusurum tekrar ayni yere gidersem yada calisirsam yine konusurum ama kalkipta telefonla mesajla vs kimsenin hayatindada karsi tarafin kiskanmasina mahal verecek davranista bulunmam
Karakter olarak dort dortluk bi insan degilim kusursuz olma gibi bi dusuncemde hic olmadi ama Allaha cok sukur hep gittigim ortamlarda iyi olarak anildim bunlarida kendimi ovmek icin degil sadece kafanizdaki soru isaretleri kalksin diye anlattim
Ha derseniz niye yalnizsin o zaman soyle diyeyim bazen sosyal olmak icin belli bi maddi imkan gerekiyo baxi arkadaslarim okul is evlilik vs gitti bende maddi sıkintida oldugum bi donem pek sosyallesmedim kabuguma cekildim o aradada kalanlarlada bir kopukluk oldu
Arkadasin hakli mevzusuna gelirsekre herkes kendine gore haklidir ama bir insanin kendisine iyilik yapan insanin iyiligini begenmedigini defaatle tekrarlayio kendine problem yapma meselesinde yanlis düşündüğünü soyledigim icin fesat oluyorsam fesat olmayi baskasinin her hatasinda sen dogrusun sen haklisin diye karsimdakini pohpohlamaya tercih ederim karsimdaki her kim olursa olsun
Bu arada soylemeden edemeyecegim bi kuyruk aciniz varda bana sarmista hincinizi benden cikariyormussunuz gibi geldi ama boyle rahatliyorsaniz dilediginiz kadar devam edebilirsiniz cunku siradan bi insanin kendi capinda kurup durdugu dusincelerle kendimi uzecek kadar aciz degilim ...
Ortalıkta zilyon tane insan var, gider başkası ile muhabbet ederim benden rahatsız olan olunca, benden niye rahatsız oldu acaba diye kafayı yemem mesela.Kisi kendinden bilir isi
Dinleyip geçin, içini döktü size diye müdahele hakkınız mı doğuyor, size sorulup akıl istenmedikçe yorum yapmayıverin milletin ilişkileri hakkında, herkesin aklı var, bir düşünebilen siz değilsiniz. Doğruyu, yanlışı ayırtedebilir karşınızdaki çocuk değilse. Kararları size göre doğru ya da yanlış, bu onun hayatı onun kararı, saygı duyun, çocuk gibisiniz nerde duracağınızı kavrayamamışsınız, kimse hayatına bu denli müdaheleden hoşlanmaz ki sizinle ilgili olmayan, onların hayatı ile ilgili mevzular ve cidden bu sizi fesat biri gibi gösteriyor. Bence bir an önce bir iş bulun kendinize, 70-80 yaşına gelmiş, yapabilecek bir şey kalmadığı için milletin hayatını didikleyen teyzeler gibisiniz.
Aynen cnms kuyruk acısı.
Aslinda benimde cok zaman once netten kurdugum arkadasliklar oldu ama bi sekilde onlarlada bağlantı kopuyorZamanla herkes kopuyor birbirinden benimde öyle sürekli görüşebildiğim arkadaşım yok. Ama ara sıra görüştüklerim var. Netten dostluk kurduğum bazı arkadaşlar var. Net diyince herkes garip bakıyor ama herkes asosyal geliyor bana farkedersen mekanlarda kimse kimseyle konuşmuyor telefonla oynuyorlar. Resim çekmek için biraraya gelip hiç samimi olmayanlr var yani birçok şey yapay oldu birçok kişidende duyuyorum yanlızız görüşcek kimse yok diye aslında modern dünyanın sorunu bu bence son nokta teknoloji içindeki iletişimsizlik.
Tesekkur ederim aslinda burda mesajlastigim bi kac uye var ama insan bazen reelde sıkilinca kapisini calacak yaxa arayip cay koyuyorum hadi gel diyecek birini ariyorİstersen arkadaş olabiliriz :)
Inanin hwrsey dozunda guzel yalnizlikta öyleen mantıklısı yalnızlığın dibini sıyırmak. gereksiz konuşan kimse olmuyor çevrende. dost kazığı vs de
Evet çok haklısın üniversiteyi yeni bitirdim bende uzaklaşınca arkadaşlardan daha da kötü oluyormuş yalnızlık gerçekten çok zor arkadaşım var ama aynı yerde olmayınca olsa ne ki. Gidip buluşup görüşmeyince pek bir anlamı olmuyorTesekkur ederim aslinda burda mesajlastigim bi kac uye var ama insan bazen reelde sıkilinca kapisini calacak yaxa arayip cay koyuyorum hadi gel diyecek birini ariyor
Stajimi resmi kurumda yaptim yani onlar beraber calismayi teklif etmediler sadece beraber calisma iatwklerinden benimle calismayi istediklerinden soz ettiler keske imkanimiz olsaydi dedilerYa seni çalıştırmayan babandan ve bencillikleriyle düşünmeyen ailenden kopup çalışmaya bir şeylere cesaret etmeye ne dersin? Her şey okul okumak değil okuyamadığın için takılmışsın bir okul okuyayım diplomam olsun demeye ama dışarıda nice diplomalı işsizler var. Okul okuyacaksın da bilmem ne maddi durumum yok diyorsun nasıl okul okuyacaksın giderlerden haberin yok mu?
Yani madem staj yaptığın yerdekiler gitme diyor çalış orda o zaman olmaz mı? Bir de şu evliliği ay aman ben evde kaldım yok evli kadınlar da beni kıskanıyor ben evli adamdan hoşlandım filan düşüncelerini sil at kafandan. Ne yapıyorsan sen kendine yapıyorsun...
Aynen oyle zaman zaman telefon gorusmeleri oluyor ama belli bi sureden sonra gorusmelerdeki muhabbetlerde rutine bagliyorEvet çok haklısın üniversiteyi yeni bitirdim bende uzaklaşınca arkadaşlardan daha da kötü oluyormuş yalnızlık gerçekten çok zor arkadaşım var ama aynı yerde olmayınca olsa ne ki. Gidip buluşup görüşmeyince pek bir anlamı olmuyor
Yok maalesef anne tarafi uzakta baba tarafindada cok yasitim dengim yok olanida evlenip gittikuzenleriniz yok mu? bi yerden başlarsanız devamı gelir. ama herşeyden önce babanızı çalışmanız için ikna etmeniz gerekiyor. önce bi paranızı kazanın sonra rahar rahat istediğinizi yapın
Evet gordum dunku konunuBisey dicem. Ben de yalniz hissettigimle ilgili dun bi konu actim. Sayfalarda kaybolup gidiyor ben de izliyorum.
Insan ne yapiyosa kendine yapiyo. Iyi ya da kotu. Herkes aslinda yalniz. Onemli olan bunu kabul edip bununla yasamayi ogrenmek sanirim
Demekki insanlar yalniz ve depresif insanlardan nette de olsa hoslanmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?