yalnizin ve degersizimnyanin

Bana da ilginç geldi yaklaşımınız. İlk defa bir annenin eşinin çocuğuyla çok ilgili olmasından rahatsız olduğunu görüyorum. Sanırım derin bir bunalım içindesiniz ancak sorunları yanlış yerlerde arıyorsunuz. Kendi ailenizin içinde yabancı kalmışsınız fakat ben bunun sizin hissiyatınızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Baba-kız sizdeki bu soğukluktan ve isteksizlikten etkilenip birbirlerine daha da yaklaşmış olabilirler. Sizin dediğiniz gibi baba-kız bir olup sizi dışladıklarını hiç sanmam.

Kizim esim yolken benimle cok iyi annecim annecim ama babayi gorunce anne yok cunku baba hee istedigini uapiyor kural yok snir yok her istedigi oluuor nutun cocuklar anne tuvaletim geldi der benim kizim baba tuvalerim geldi diyor=}
Siz de kendinizi fazla geri mi çekiyorsunuz acaba? sakın bu adamdan boşanırım başka birini bulurum aman o beni el üstünde tutar diye boşanmaya kalkmayın. Sizin bu durum için bişiler geliştimeniz lazım ama adım atmakta istemiyor gibisiniz. Onlarla gidince sıkılıyorum diyorsunuz. Biri eşiniz biri kızınız neden sıkılyorsunuz ki? belki de siz kendi kendiznizi çok sevmiyorsunuz. Yani şunu dmeye çalışıyorum yanlış anlamayın: Kendi kendinize değer verin, daha bakımlı daha mutlu daha ümitvar olun. Siz kendinizi yalnız hissediyorsunuz da eşiniz hissetmiyır mu? Muhtemelen o da hissediyor. Kimsenin sizi mutlu etmesini, havalarada uçurmasını beklemeyin siz kendi kendinizn sahibi olun zamanla eşinizin de evladınızn da göz bebeği olursunuz diye düşünüyorum.

sapsik kitabın ortasından konuşmuşsun :)))

Yani kendinizi çok doğru ve net bişekilde ifade etmişşsiniz.

Bende bi pot kirdim sandim
Yeni bi kelime ogrenmis oldum sayende sagolasin canim benim
Turkcem zayiftirda birazcik.

Ya napiyim konu sahibi biraz anlasin istedim sorunun esinde degilde onda oldugunu.
Belki bi yararimiz dokunur kim bilir.

Dun dans denemesine bende gittim izledim aksam da yemege gittik ama cok sohbet etmedik esinle oglen kizimla saklanbac oynadim bu sefer esin ders calisti =} kizimi cok seviyorum o benim canim =} yarin esim nobetci arada nobetler iyi oluyor =} duzene girer İnsaniz donem donem duygularimiz degisiyor sonra regl oncesi stred sanirim benim ki regl olsam rahatlasam hersey bir sinraki regliye kadar yoluna girer diye dusunuyorum =} msjlariniz icin tesk. Bu arada esimin iyi yonleri de coktur inkar edemem cayini kendi demler icer yemek yapmasam disarda yiyelim desem olur der ev isine karismaz gittigim yerlere karismaz ama kiSkandigini nelli etmez sevgisinİ de bayan olarak bunu bekledim sanirim

Kıskansın mı istiyorsunuz? Bi değişiksiniz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…