yalnizin ve degersizimnyanin

Bugun balede deneme derdine girecek kixim bans esim sende gel dedi ama icimden gitmek gelmiyor onlarin evden cikmadina bende evde yslniz kalmaya cok alistim gitsemde yanlarinda sus gibi kaliyorum cogu zaman esim onden kizmla yurur

Gercekten mukemmel evlilik yok hele yillar gectikce aliskanliga donusuyor anne baba rolu oluyor sadece esim de sanirim bana sadece anne gozuyle bakiyor ama genciz cocuk okulda oldugunda cocugu okulfan almak yerine sinemaya veya eski gunlerdeki gibi bir cafeye gidip tavla oynayamaz miyiz biz bunu basaramadik esim sayesinde

Belki beni artik sevmiyor ={ zaten dile getirmezdi seni seviyorum cumlelerini cok duymazdim bselki de guvenebilecegi biriyim sadece gorevdeyken aldatmayacak tiplerden =}}

Ama benim de bana kendimi degerli hissettirecek bir ese ihtiyacim var ihtiyacim var esim gorevdeyken yalniz cok evlilik yildonumleri bayramlar gecirdim veduygulandim simdi o gunleri telafi edecek birsey yapmiyor kizindaki bana boslugunu giferiyor ama bendeki boslugu hayir

Bazen gidiyorum ama cok skiliyorum cunku bana laf atan yok bende gitmemeye basladim ben yalniz kaliyorum
Siz annesiniz.Kızınızla her an her dakıka birlikte olabilme durumunuz var iken eşinizin yok.Anlattığınız kadarı ile nöbette olduğu zamanı kapatmaya kızı ile kaliteli vakit geçirmeye çalısıyor olabilir.Fakat bu kadar ilgi kızınızda olumsuz etki yaratabilir hele tek çocuksa kızınız şu an Oidipus Kompleksi yaşıyor olabilir.Fakat daha sonrasında size karşı babayı kullanarak üstünlük kompleksi içinde olabilir.

Bir an önce eşinizle konusun.Bu durumun kendinizden çok kızınızda sorunla açabileceğinden bahsedin.Bu arada kızınızın tutumu size karşı nasıl? Size olan ilgisini babasına gösterdiği kadar gösteriyor mu?

Kesinlikle oudipus kompleksinde baba yokken bana cok duskun annecim annecim ama baba varken kizim annecim diyip gelmez cok kitap okuttum esime ama degismiyor tamam oni da anliyorum kizim yirmibes gunluktu on ay goreve gitmisti bazen bes ay goreve gidip on ay yanimizda ozluyor ama ya ben kizimiza soyle zarar veriyor buyudugunde de cevresinden ayni ilgiyo bekleyecek ama olmadiginda sorun yasayacak esimi kendi haline biraktim duzwlor hibi oluyor sonra yine ayni

Siz annesiniz.Kızınızla her an her dakıka birlikte olabilme durumunuz var iken eşinizin yok.Anlattığınız kadarı ile nöbette olduğu zamanı kapatmaya kızı ile kaliteli vakit geçirmeye çalısıyor olabilir.Fakat bu kadar ilgi kızınızda olumsuz etki yaratabilir hele tek çocuksa kızınız şu an Oidipus Kompleksi yaşıyor olabilir.Fakat daha sonrasında size karşı babayı kullanarak üstünlük kompleksi içinde olabilir.

Bir an önce eşinizle konusun.Bu durumun kendinizden çok kızınızda sorunla açabileceğinden bahsedin.Bu arada kızınızın tutumu size karşı nasıl? Size olan ilgisini babasına gösterdiği kadar gösteriyor mu?
Kesinlikle oidupus kompleksinde tek cocuk esime cok kitap okutum duzwlir gibi oluyor sonra yine ayni aslinda kizimiza da zarar bu durum ileride cevredrn ayni ilgiyi bekleyecek goremeyince hayal kirikligi es bes aylik yoklunu kizinda cok guzel yelafi ediyor ama ya ben

Kesinlikle oidupus kompleksinde tek cocuk esime cok kitap okutum duzwlir gibi oluyor sonra yine ayni aslinda kizimiza da zarar bu durum ileride cevredrn ayni ilgiyi bekleyecek goremeyince hayal kirikligi es bes aylik yoklunu kizinda cok guzel yelafi ediyor ama ya ben
Kizim esim yolken benimle cok iyi annecim annecim ama babayi gorunce anne yok cunku baba hee istedigini uapiyor kural yok snir yok her istedigi oluuor nutun cocuklar anne tuvaletim geldi der benim kizim baba tuvalerim geldi diyor=}

Ben cocuk gelisimi uzmaniyim cocuk egitimi psikolojisiyle ilgili cok kitap okuttum degismedi kizim dogmadan once psikolaga gittik ailesi cok ilgisizdi beni cok uzmuslerdi esim ara derdi psikolojik baski psikolog karsimda yikilmis bir bayan var aramak zorunda degil demisti onu duzeltti ailesiyle gorusuyorben iki yildir tel dahi gorusmedim bilincaltimda ya ararlarsa gelirlerse hep bu var hic hoslsnmiyorum ailesinden cok degersix hissettirdiler simdi de ilgisizlik bit yere gideriz ben yalniz otururum bes yasindaki cocugun basini bbekler bunaldim iki yabanci olduk sanki bazen gel oturalim diyor benim icimden gelmiyor
Eşin çagırdgnda gitmezsen,eşinin soguması normal.hata sende burada.

TE="irmbste, post: 39550748, member: 661271"]Kizim esim yolken benimle cok iyi annecim annecim ama babayi gorunce anne yok cunku baba hee istedigini uapiyor kural yok snir yok her istedigi oluuor nutun cocuklar anne tuvaletim geldi der benim kizim baba tuvalerim geldi diyor=}[/QUOTE]
Bend

Tabi ki almak ister ayrilasim geliyor bazen hayat boyle mi gececek diye ama kolay degil evlat icin genclik boyle gececek siddet aldatma olsa ayrilik sebebi ama ilgisizlik degil sanki aman ne bikeyim kafam karisik iste anne baba rolu sadece

Hayat zor herkesin hayatinda bir sorun mutlaka var sorunsuz hayat yok yillar gectikce esimin oturusu konusmasi hareketleri sinir eder mi bir insani beni sinir ediyor gotmeyim diye cogu zaman baska odaya gidiyorum cok sogudun cok

bana sen kendini onlardan uzaklaştırıyomususn gibi geldi. onlar orda eylenirken sen uzaktan onları izliyosun. aralarına katılmıyosun. kocan kızıyla oynarken sende aralarına gir. evde filan kızına sarıl kocana sarıl etki tepki meselesi bunlar

Zor bir durum ama sen aralarına girmeyi dene bence...
Onlar birlikte vakit geçirirken sen de katıl hemen aralarına birlikte gülün eglenin...
Kendini dışlama onlardan Sen böyle yaparsan onlarda bundan etkilenir..
Başbaşa yemege çıkın,, yada sen evde romantik bir masa hazırla eşini karşıla...
Kendinde değişiklik yap:)
Ne bilim saçını başını değiştir, Eşinin bir şekilde dikkatini çek, Sadece anne olarak değil, bir kadın imajıyla ilerle...
Onlar önde yürürken sen de aralarına gir::))
Düzelir düzelir, Eşinle konuşmak yerine sen icrata geç bakalım
Eminim değişimler olacaktır...
Mutluluklaaaa sürsün evliliğn...

Suc biraz sizde gibi... Uzun zaman ayri kaliyormuslar esiniz dönünce beraber vakit gecirmeleri, gecirmek istemeleri cok normal ve güzel aslinda... Konusunca degisiyor ama size yapmacik geliyormus, böylece esinizde siz soguk durunca caba göstermek istemiyordur... Onun teklifini bekliyceginize siz teklif edin, misal ogünü cocuk tam gün kalsin hadi biz sinemaya gidelim diyebilirdiniz, yada onlar bisey yaparken ki esiniz sizide cagiriyormus sizde gidin ve aktif paylasimlara katilin, yani siz sus pus oturursaniz onlarda tabii sögütler sizi, siz girisken olun, beraber vakit gecirmenin tadini cikartmaya ugrasin... Kizinizi paylasamiyorsunuz gibi ve hatta kiskaniyor gibisiniz... Kizinizi biyere birakma imkaniniz varsa arada siz plan yapin yanliz kalmak icin esinizle... Cocuklar olunca evet onlar ilk sirayi aliyor ama esinizden bekliyeceginize arada siz plani kurun, belki oda sizden bekliyor, siz yok siz gidin diyincede üstelemiyor soguklugu kesin oda hissediYor... Orta yolu bulmaya ugrasin... Negatif düsündükce hersey daha kötüye gider, positiv düsünün biraz, gözü disarda degil, kizina düskün, konusunca en azindan cabaliyor ama karsilik vermesseniz olmaz tabii...:KK14:

Suc biraz sizde gibi... Uzun zaman ayri kaliyormuslar esiniz dönüncicimfer vakit gecirmeleri, gecirmek istemeleri cok normal ve güzel aslinda... Konusunca degisiyor ama size yapmacik geliyormus, böylece esinizde siz soguk durunca caba göstermek istemiyordur... Onun teklifini bekliyceginize siz teklif edin, misal ogünü cocuk tam gün kalsin hadi biz sinemaya gidelim diyebilirdiniz, yada onlar bisey yaparken ki esiniz sizide cagiriyormus sizde gidin ve aktif paylasimlara katilin, yani siz sus pus oturursaniz onlarda tabii sögütler sizi, siz girisken olun, beraber vakit gecirmenin tadini cikartmaya ugrasin... Kizinizi paylasamiyorsunuz gibi ve hatta kiskaniyor gibisiniz... Kizinizi biyere birakma imkaniniz varsa arada siz plan yapin yanliz kalmak icin esinizle... Cocuklar olunca evet onlar ilk sirayi aliyor ama esinizden bekliyeceginize arada siz plani kurun, belki oda sizden bekliyor, siz yok siz gidin diyincede üstelemiyor soguklugu kesin oda hissediYor... Orta yolu bulmaya ugrasin... Negatif düsündükce hersey daha kötüye gider, positiv düsünün biraz, gözü disarda degil, kizina düskün, konusunca en azindan cabaliyor ama karsilik vermesseniz olmaz

stresi de var hormonzede oliyor cogu zsman erkekler umarim birgun icimfen

Regl olacagim onun da stresi var tavsiyeleriniz icin tesk umarim birgun icimden gelir ve bu soylediklerinizi uygularim

Regl olacagim onun da stresi var tavsiyeleriniz icin tesk umarim birgun icimden gelir ve bu soylediklerinizi uygularim
Eşinizin düzelmesi sizin elinizde.Açıkçası kimse kenara çekilen pasif bir eş istemez.Yarın sabah güzel bir kahvaltı edin.Sinema yada tiyatro araştırın.

Ne?? kizinizin dans denemeleri var ve siz anne olarak gitmediniz yanina emi?
Ben sizin bu davranislarinizi cok gereksiz gordum, ve ondan ayri siz kizinizi ve kocanizi kiskanir olmussunuz.
Kimi kimden kiskaniyrsunuz ya?
Ben olsam uzaktan baba kiz nasil guzel gulusyorlar sarilip koklasiyorlar izlerim.
Cok cok normal, babasini ozluyor.

Sizin anlatim tarziniz sanki sey der gibi: arkadasim sevgilisiyle disari gezmeye gidyor, benide cagirdiginda dislanmis hissediyorum kendmi onlarin arasinda, o yuzden evde oturucam...'

Edit: pasif bi annesiniz.
kizinin ozel gunlerine gitmeyen anne neden sevilsinki?
Ben o kizin yerinde olsam sirf babam geldigi icin degil( art niyetsiz babami daha cok ozeldigimden kaynaklanir tabi bu), hic bi zman sizden hoslanmam.
Sizi sevmem.

X