yalnizin ve degersizimnyanin

irmbste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
27
1
42
Merhaba evliyim bes yasinda guzel bir kizim var ama esim kizimiza cok duskun dunyanin merkezinde hep kizimiz var aslinda kizimiza da zarar cunku ileride okulda isinde aile hayatinda bu kadar ilgi gormeSe yikilacak ben kendimi cok yalniz ve degersiz hissediyorum esimden cok sogudum bana cok ilgisiz otutup konusamiyoruz bile evli gibi degiliz ben cok bunaldim kendimi cok yalniz mutsuz hissediyorum ailesi de deher vermedi saudiramadi iki yildir ailesinden de ses yok ayrilasim geliyor ama aytilmak kolay degil ne yapacagim bilmiyorum bazen goreve gidiyor bes ay zaten yok cok yalniZim

Eşin için özel birşeyler yapıp dikkatini çekmeye çalışsan.özenle hazırlanmış bir akşam yemeği mesela.sonra sakince konuşursun sıkıntını çözüm üretirsiniz.geçici bir sebep bu çünkü ayrılacak bir durum yok.inanın çocuklar heba oluyor babasının çok sevdiği bir kız ayrılık olursa bunalıma gireceği kesin.

Evet cok yipranir goreve gittigi zaman davranislari cok degisiyor babam olsa sunu alir suraya goturur gibi babaya cokduskun ikisi biraraya gelince evde ben yokmusum gibi wsim cok stresli sigara icmedigi zaman strese giriyor benim icimde birsey kalmadi bu bir birikim aldatma yok siddet yok sadece sinsuz bir yalnizlik degersizlik sogudum sesine bile dayanamiyorim

Dogru ama ayni evde yalnizlik cok zor degersizlik duygusu cok zor oturusu sesi hereyi batiyor bu bir birikim ilgisizliginden sogudum gencligimiz boyle mi gececek esiyle cocugu arasinda denge kuramadi ailesine de saydiramadi

Bir de cok savruk gelecegi dusunmez oyincakdisarda yemek vs cok harcar gorevden toplu para almisti kredi karti maas avansini kapatti elde var sifir ben dokunma demistim ayni meslekte arkadaslari ev aldi esim hala isra

Ben şuan stajyer avukatım ve o kadar yıpratıcı ki yıkım aşaması.yapıcı olmak zordur burada ayrılmaniz için elzem sebepler yok yapıcı olmayı deneyin gerekirse aile içi ilgisizlik kaynaklı sorunların çözümü için kitaplar okuyun.

Yine mi olmadı bir terapistten yardım alın.yine mi olmadı kendinize bu düşüncelerden siyrilacak güzel uğraşlar bulun kafanızı dağıtın.

Herkesin bir huyu var onun da çözümü var para biriktirmesini sağlayacak methodlar bulun.belki bir ev kredisi çekseniz yada bilmiyorum artık para biriktiremeyenlerin sonradan fayda gördüğü tüm yöntemleri uygulayabilirsiniz araştırıp.

Herkesin bir huyu var onun da çözümü var para biriktirmesini sağlayacak methodlar bulun.belki bir ev kredisi çekseniz yada bilmiyorum artık para biriktiremeyenlerin sonradan fayda gördüğü tüm yöntemleri uygulayabilirsiniz araştırıp.

Ben cocuk gelisimi uzmaniyim cocuk egitimi psikolojisiyle ilgili cok kitap okuttum degismedi kizim dogmadan once psikolaga gittik ailesi cok ilgisizdi beni cok uzmuslerdi esim ara derdi psikolojik baski psikolog karsimda yikilmis bir bayan var aramak zorunda degil demisti onu duzeltti ailesiyle gorusuyorben iki yildir tel dahi gorusmedim bilincaltimda ya ararlarsa gelirlerse hep bu var hic hoslsnmiyorum ailesinden cok degersix hissettirdiler simdi de ilgisizlik bit yere gideriz ben yalniz otururum bes yasindaki cocugun basini bbekler bunaldim iki yabanci olduk sanki bazen gel oturalim diyor benim icimden gelmiyor

Konustum soyledim bu sefer yaptigi hersey yapmacik grliyor en son kizdigim konudan ornek vereyim kizim persembe okulda tam gun kalacakti ingilizce oldugu icin esim nobetten on otuzda geldi uyudu uyandi oglen kizi alalim dedi tam gun kalacakti dedim olsun alalim dedi birsey demedim onlar gezmeye gitti ama cok kizdim sinemaya gidebilirdi benimle ve ben ogrt.kalacak demistim cocukta kabul etmisti anne baba tutarsizligi yine kixiyla zaman geciren bir baba ben kiximi cok seviyorum haftasonu gezdirebilirdi hep kiziyla zqten

bu durumu neden acik acik konusmuyorsunuz esinizle? yani ilgi yonunden bunalim yasadiginizi?

Konusunca yaptigi hersey yspmacik oluyor kizim uyandi krndinize cok iyi bakin hoscskalin

siz bu gezmelere neden katilmiyorsunuz? yani parka gidiyorlarsa sizde gidin,biseyler yemeye gidiyorlarsa sizde gidin..kendinizi biraz geri cekmiyor musunuz sanki?

Kesinlikle madem çocuğum olmadan asla diyen bir kocanız var siz de dahil olun bu güzel ortama.sonra bu nöbet günlerinin birinde de de baş başa zaman geçirirsiniz.

Bazen gidiyorum ama cok skiliyorum cunku bana laf atan yok bende gitmemeye basladim ben yalniz kaliyorum

Durumu bilemem şimdi ama baba ile küçücük kız bir olup anneyi dışlayacak değil heralde.bilemiyorum hanfendi ama zor bir süreçten geçiyorsunuz sanırım yoksa bunlar bana dert edecek mantıklı sebepler olarak gözükmüyor.baba ve çocuk ilişkisinin arasına anne olarak beni dişliyorlar demenizi anlayamıyorum.oyuna katılırsınız eşinize çocuğa siz de şakalar yaparsınız vs.beş yaşındaki küçük bi kız ve babasından bahsediyoruz.kaynanam ve görümcem beni dışlıyor deseniz anlarım da.

Arkadaşım siz gene de konuşun
Konuşmadan sorunlar nasıl çözülecek...
Eğer sizi seviyorsa sizin için emek verir..bunu yapmacıklık olarak düşünmeyin
erkekler yontulmadan olmuyor...
belki onu da uzaklaştıran sebepler vardır bir de bunu sorgulamak lazım değil mi
yıkıcı değil yapıcı olmak lazım...
kimin evliliği mükemmel ki
sevgi emek ister

Kiz cocuklari babaya cok duskun oluyor esim gorevdeyken kizmla mukemmel oyun oynar egleniriz esim bes ay gorevdeydi geleli bir ay oldu kizim baba diyor baska bir sey demiyor onlari anliyorum ama persembeyi neden degerlenditemedik esin neden sinemaya fslan gidelim demedi de yine kixinizi okuldan alip gezdirdi eslerin birlikte zaman gecirmesi de onrmli degilmi dokuz yildir evliyiz en zot yilimiz belki kirk yas sendromu otuz yedi yasinda
L

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…