Kızlar sizleri o kadar iyi anlıyorumki.. Bende evlenince hiç bilmediğim bir şehire geldim, buurada hiç arkadaşım yok. Burda komşuluk ilişkileride yok, iş te bulamadım. 4 duvar arasındayım. Bazen niye evlendimki diyorum kendime, Alah bize sabır versin. İnşallah bir çıkar yol buluruz...
bende 3 yıllık evliyim ve 6 aylık bir oğlum.gurbetteyim oğlum çok huysuz bu aralar eşimle iki kelam dahi edemiyoruz bende çok yalnızım ve genç kızlığımda inanılmaz sosyal olan ben bu durum karşısında agresifleşiyorum.hiç arkadaşım yok günlerdir eşimden başka insan da görmedim.(bir kere alışveriş merkezine giitim ama kimseyle konuşmadım tabii).merkeze de uzak bir yerde oturuyoruz ve dolaşılacak yerde yok..çok üzülüyorum çookkkk
ben kendımı tek sanıyodum..keşke bır sehırde olsak belkı tanısırdık.çok zor ya yabancı bır sehır vwe hıc arkadasın olmaması...Allahım mubarek gun insallah bıseyler değişir
Evet çok isterdim tanışmayı. Bazen hiç kimseyle konuşmadığım gün oluyor eşim hariç. Ben hiç böyle olcağını sanmıyordum. İş bulurum diye ümit etmiştim. Haftaya bi kursa yazılcam inşallah biraz beni oyalar. İnşallah herşeydeğişir ve istediğimiz gibi olur..a.s.
canım yalnızlığı dibine kadar yaşamış bir insan olarak sabırlı olmanı tavsiye ediyorum...
benimde seninkine benzer bir durumum oldu...bende uzağa gelin gittim ve eşim çok yoğun çalışan bir insandı,halada öyle...
allahtan bir kız çocuğu istedim ve allah dualarımı kabul etti...inan ki zamanla onun uğraşları okulu arkadaşlarının anneleri derken bir sürü uğraşım ve çevrem oldu...çok şükür...
bu durumun zor olduğunu benden iyi hiç kimse bilemez ama değişiyor,bunu bil...
canım yalnızlığı dibine kadar yaşamış bir insan olarak sabırlı olmanı tavsiye ediyorum...
benimde seninkine benzer bir durumum oldu...bende uzağa gelin gittim ve eşim çok yoğun çalışan bir insandı,halada öyle...
allahtan bir kız çocuğu istedim ve allah dualarımı kabul etti...inan ki zamanla onun uğraşları okulu arkadaşlarının anneleri derken bir sürü uğraşım ve çevrem oldu...çok şükür...:Saruboceq:
bu durumun zor olduğunu benden iyi hiç kimse bilemez ama değişiyor,bunu bil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?