S Suzany Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Şubat 2010 45 0 0 İstanbul 2 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Suzany #1 YALNIZ SANA İHTİYACIM VAR Yaram kan kaybediyor Kan'a ihtiyacım var Aslında kan'a değil Sana ihtiyacım var Çiçeklerin su'ya olduğu gibi Kul'unun tanrı'ya olduğu gibi Anne'nin yavru ya olduğu gibi Benim de yalnız sana ihtiyacım var Sensiz yaşayacak bir can'a değil Seninle duyduğum heyecan'a değil Her gece gördüğüm rüyana değil Benim yalnız sana ihtiyacım var ATAKAN KORKMAZ
YALNIZ SANA İHTİYACIM VAR Yaram kan kaybediyor Kan'a ihtiyacım var Aslında kan'a değil Sana ihtiyacım var Çiçeklerin su'ya olduğu gibi Kul'unun tanrı'ya olduğu gibi Anne'nin yavru ya olduğu gibi Benim de yalnız sana ihtiyacım var Sensiz yaşayacak bir can'a değil Seninle duyduğum heyecan'a değil Her gece gördüğüm rüyana değil Benim yalnız sana ihtiyacım var ATAKAN KORKMAZ
nur ummm Bayılıyorum o gözlere:) Kayıtlı Üye 9 Nisan 2008 2.427 1 116 İstanbul 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Suzany #2 Çok güzelmiş paylaşım için teşekkürleropuyorumnanaktan
S Sourcream Sadece şükrediyorum... Kayıtlı Üye 20 Ekim 2009 4.651 21 158 Ankara 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Suzany #3 Bir erkegin durustce "........ihtiyacim var" diyebilecegine hic inanmiyorum ama yine de okumak bile iyi geldi, cok hos....
Bir erkegin durustce "........ihtiyacim var" diyebilecegine hic inanmiyorum ama yine de okumak bile iyi geldi, cok hos....