Emek verip cevaplamışsın çok teşekkür ediyorumm senin adına çok sevindim 16 mükemmel bir sayı insallah hayırlısı ile tutunma da gerçekleşir kavuşursun meleğine ..Canım öncelikle geçmiş olsun diliyorum ama bir iki tedaviyle ve sadece tek bir doktorun kontrolüyle neden hayatı kendine zindan ediyorsun senin gibi boş folikül yaşayanların çoğu kullanılan hcg iğnelerinin bozuk olduğunun farkında bile değil belki sanada bozuk ilaç verildi nerden biliyorsun sana nacizane tavsiyem öncelikle tüp bebek konusunda kendini ispatlamış doktor ile görüşmendir hatta sana doktorda tavsiye edeyim tabiki olmazları olduran en başta rabbimdir ama buna vesile olan mükemmel doktorlarımızda yok değil ben sana türkiyenin en iyi üç doktorunu söyleyim birincisi prof.dr bülent traş ikincisi prof dr mustafa bahçeci üçüncüsü ise op dr Aret Kamar Bu üç doktoru muhakkak araştır çünkü üçüde türkiyenin en iyi doktorlarıdır birde sana kendimin yaptığı ve büyük mucizemden bahsedeyim sende kürler yaptığını yazmışsın ama birde kendimin yaptığını yazayım emin olki önce Allahın izniyle faydasını muhakkak görürsün yeterki düzenli yap ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı malesef neden olarakta embriyo kalitesiz ondan olmuyor denilmişti bende 7. Ci tedavime başlamadan beş ay önce imom latte kullanmaya başladım eczanelerde satılıyor kesinlikle ilaç değil tamamen vitamin mineral ve folik asit içeriyor günde bitane içeceksin onun yanında bal tarçın çörek otu karıştırıp macun yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim ve her akşam iki tane inciri saf zeytinyağına koyup sabahları yedim ve bunları tam 5 ay düzenli uyguladım eşimede beş ay boyunca neofertil diye gıda takviyesi içirmiştim bide yanında keciboynzu suyu içirdim sabah akşam veeeee beş ayın sonunda tam 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) fakat rahim kalınlaşmadığı için henüz transfer olmadım şimdi onun için bi arayış içerisindeyim yani sorunlarımız farklı olabilir fakat özlemimiz ve isteğimiz aynı arkadaşım tabiki yalnız değilsin herşeyden önemlisi bizim rabbimiz var o bizi böyle imtihan ediyor çabalamamızı istiyor bizde elimizden geleni yapacaz lütfen moralini bozma beş ay dediğim bu kürleri yap ondan sonrada bu üç doktordan birini seç Allahın izniyle sende mucizeni kucaklıyacaksın sevgiyle kalın
Tabiki hayır cnm bunlar tamamen doğal şeyler asla kist yapmaz ayrıca evet bende polikistik overliyim hemde öyle az uz değil şiddetli derecede polikistiğim yumurtalıklarımın içi komple kistle dolu ama bu tüp bebekte bi sorun yaratmıyo daha çok rahim problemi varmı ona bakılıyor önemli olan yumurtaların sağlam çıkması bende daha önceki tedavilerimde her defasında fazla yumurta toplanırdı ama döllenen üç beş tane olurdu üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu onlarda orta kalitede olurdu hatta tedavimin birinde beşinci güne bekletildi fakat beşinci güne gelemeden ölüyorlardı ben önce Allahın izniyle sonra bu kürlerle mucize yaşadım inşallah transferimde getçekleşir kesinlikle tedavine bi zararı olmaz cnm ama dediğim gibi doktor ve labaratuar koşullarıda çok önemli bundan sonra iyi araştır öyle karar ver umudunu yitirme lütfenEmek verip cevaplamışsın çok teşekkür ediyorumm senin adına çok sevindim 16 mükemmel bir sayı insallah hayırlısı ile tutunma da gerçekleşir kavuşursun meleğine ..
Benim tüp bebek tedavilerimde iğne bozuk mu diye bakıldı ama bozuk değilmiş kürlere gelinde Bende denemek istiyorum ama bende bir de kist problemi bar incir kürü falan kist tapıyor bende o yüzden korkuyorum hani artık yeni birşey denerken bile korkuyorum sende kist problemi var mı acaba bende kist yapar mo bu kür
En azından daha sen sadece 1 kere tüp bebek denemişsin sansın çok yüksek senin niye bu kadar kendini paralıyorsunBenimde her günüm zehir oluyor ..
Asla anne olamayacağım korkusu ile yasıyorum ..
1 negatif tüp bebek deneyimim var..
2 ci için çok korkuyorum yine negatif olur diye ..
Negatif den sonra 6 ay Piskolojik tedavi gördüm.
En yakın arkadaşım benden sonra evlendi ikinciye hamile.. eltim hamile.. yanımda çevremde karnı büyük insanlar dolanıyor.
Içim çok dolu çok acı çekiyorum yüreğim yanıyor kimseye derdimi anlatamıyorum...
Günden güne insanlardan uzaklaşıyorum ..
Çarşıda pazarda biri soracak diye köşe bucak kaçıyorum...
Daha yazsam sabaha kadar yazarım...
Sanki bu dünyada bitek benmisim gibi hissediyorum herkes anne olmuş bir benim olamayacak gibi...
Kendimi eksik kimsesiz yapayalnız seçilmiş hissediyorum...
Allah sonumuzu hayır etsin........
Kac zamandır evlisin ne kadardr yüreginde bu boşluk bilmiyorum canim yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki tum normal yolarlay bebeği olmayan anneler hatta babalar ayni duyguyu yaşıyor seninle emin ol o yakinlarinin sevincini paylasip aynı anda arkana bakmadan bulundgun ortami terketme istegi kacma arzusu hep oldu bende mesela keşke dedim gitsem uzaklara kimse olmasa eşim annem başka kimse çünkü onlardan başka kimse anlamiyorBende boş folekül sendromu var .adetlerim çok düzensiz ilaçsız adet olamıyorum yumurtlamam olmuyor iki kere tüp bebek denedim ikisinde de boş folekül sendromu çıktı doktor senin için yapabileceğim birley kalmadı dedi resmen hiç yumurtlamam olmuyor
Inan yalniz degilsin canım benim bende 1 bucuk yillik evliyim bende de bi sürü sorun var ve bi bebeğim olamiyo bi türlü bende hep gebelik haberi alıyorum çevremden hatta çoğu doğurdu bile ama bende yokTüp bebek denemelerim boş folekül sendromu ile sonuçlandı ne yaparsam yapayım bir bebeğim olmuyor akrabalardan sağdan soldan sürekli bebek haberleri alıyorum ve herkes haklı olarak mutluluğunu paylaşıyor bu duygunun ne kadar mükemmel olduğunu anlatıp duruyorlar bana tüm kalbimle onlar adına seviniyorum ama her gebelik duyduğumda da bir içim burkuluyor kendi adıma o kadar çok hevesleniyorum ki artık dayanılmaz bir hal aldı ben ne yaparsam yapayım hep hüsran ile sonuçlanıyor psikolojim darmadağın oldu herkes psikolojik olarak ben kadar kötü mü etkileniyor sizler neler yasıyorsunuz psikolojinizi nasıl sağlam tutuyorsunuz psikolojik destek alıyormuşsunuz?
En çok da duygularınızı merak ediyorum sizde her gün ağlıyormusunuz ne yasıyorsunuz lütfen paylaşın yalnız olmadığımı bileyim
Lütfen tedavilerinizi paylaşırmışsınız çözümünü nasıl buldunuzTip cok gelisti bencede doktorunu iyi arastir. Mesela benimde yumurtam olusmuyodu buyumuyodu catlamiyodu ki ben sizler gibi normal adette olmuyorum. Ilacsiz hic adet olmadim. ama cok arastirarak cozumunu buldum. Allahtan umit hic bi zaman kesmeyin. Gec oluyosa guzellesiyodur.
Ha ben evlenmeden once umitsiz vakaydim ve hic evlilik dusunmedim esimle karsilasana kadar. 1.5 yil bikmadan 5 tedavu denedim ve her bi tedaviden ders cikardim ve allah nasip ederse 1.5 ayim var doguma.
En azından hamile kalabilmişssiniz olumlu birşey bu bence sizin durumunuz o kadar da kötü değil kendiliğinden hamile kalmışsınız bir kere yine olur ayrıca daha sadece 1.5 yıllık evlisiniz bence durumunuz kötü değil kendinizi strese sokmayın hiç mesela bende tık Yok sanki yumurtalarım kupkuru gibi tüp bebek denemelerinde bile bomboş çıkıyor yumurtalıklarımda yumurta gelişmiyorInan yalniz degilsin canım benim bende 1 bucuk yillik evliyim bende de bi sürü sorun var ve bi bebeğim olamiyo bi türlü bende hep gebelik haberi alıyorum çevremden hatta çoğu doğurdu bile ama bende yok3 ay once ben bi düsük yaşadim ve o benim şansımdı bu kadar olumsuzluklar içinde ama maalesef düsük yaptım ve sanki ilk ve son şansımı kaybetmiş gibiyim ama yapcak bir şey yok nasipten öte köy yok
Evet doğru olabilir ama bende de cikolata kisti var ve o da sağlikli yumurta olmasıni engelliyor dolayisiyla gebelik olamiyor rahmimde de anomali var kalp seklindeymis bi de miyom çıktı çikabilecek her sey cikti yani herkesin durumu kendine zor iste ama seni anliyorum hic ummadigin bi zamanda yuzun gülcek insallah ben ona inaniyorumEn azından hamile kalabilmişssiniz olumlu birşey bu bence sizin durumunuz o kadar da kötü değil kendiliğinden hamile kalmışsınız bir kere yine olur ayrıca daha sadece 1.5 yıllık evlisiniz bence durumunuz kötü değil kendinizi strese sokmayın hiç mesela bende tık Yok sanki yumurtalarım kupkuru gibi tüp bebek denemelerinde bile bomboş çıkıyor yumurtalıklarımda yumurta gelişmiyor
Ben sadece benim yüzüm gülsün istemiyorum hepimizin insallah birimiz sevinirken öbürümüzün boynu bükük kalmasın bu hisler çok zor çünkü ben de tüm kalbimle sana ve diğer çabalayan kadınlara dua ediyorum Allah yüzümüze Gülsün insallah çok sağol yalnız olmadığımı bilmek daha doğrusu hislerimi tam olarak anlayan birilerinin olması çok güzel bir duygu çünkü yeri geliyor anne baba kardeş eş onlar bile anlamıyor gibi geliyor insana yasamayan tam anlamıyla anlayamaz bu duyguyuEvet doğru olabilir ama bende de cikolata kisti var ve o da sağlikli yumurta olmasıni engelliyor dolayisiyla gebelik olamiyor rahmimde de anomali var kalp seklindeymis bi de miyom çıktı çikabilecek her sey cikti yani herkesin durumu kendine zor iste ama seni anliyorum hic ummadigin bi zamanda yuzun gülcek insallah ben ona inaniyorum
Asla yalniz değilsinTüp bebek denemelerim boş folekül sendromu ile sonuçlandı ne yaparsam yapayım bir bebeğim olmuyor akrabalardan sağdan soldan sürekli bebek haberleri alıyorum ve herkes haklı olarak mutluluğunu paylaşıyor bu duygunun ne kadar mükemmel olduğunu anlatıp duruyorlar bana tüm kalbimle onlar adına seviniyorum ama her gebelik duyduğumda da bir içim burkuluyor kendi adıma o kadar çok hevesleniyorum ki artık dayanılmaz bir hal aldı ben ne yaparsam yapayım hep hüsran ile sonuçlanıyor psikolojim darmadağın oldu herkes psikolojik olarak ben kadar kötü mü etkileniyor sizler neler yasıyorsunuz psikolojinizi nasıl sağlam tutuyorsunuz psikolojik destek alıyormuşsunuz?
En çok da duygularınızı merak ediyorum sizde her gün ağlıyormusunuz ne yasıyorsunuz lütfen paylaşın yalnız olmadığımı bileyim
Canım seni takip listesine ekledim inşllah olumlu sonuç alırsam mutlaka heber vericem sana. İnşallah sen de güzel bir sonuç alırsan beni haberdar et ki umut olalım birbirimize. Akapunktur seansi 200tl haftada 1 kez yaptırıyorum. Hacamat ayda 1 yapılıyor 150tl. Çok paralar gidiyor ama sonuç güZel olsun da önemi yok. Doktor yumurtanın boş çıkmasını genetiğe bağlıyor. Ama her ay da öyşe olacak diye bir kural yok diyorlar. Gücümüzün yettiğince devam edeceğiz inşallah. Bu arda sormuşsun adetlerim düzenli hormon değerlerim de hiç bir sıkıntım yok amh gayet iyi. Ama sonuç boş. Fakat ben inanıyorum birgün dolu olacak kaliteli olacakÇok iyi yapıyorsun farklı birsuler deneyerek hacamat nerden yaptırıyorsun bunlara ne kadar ücretler ödeniyor artık maddi durumum da hiç kalmadı ne ypcagımı sasırdım gerçekten ne olur sonucu bana bildir burdan arkadaş listesinden falan ekleniyorsa beni ekle birbirimizi haberdar edelim umarım güzel sonuçlar alırsın da banada umut olur dua Edicem bana gelince yeni bir tüp bebek denemesi için beklemek zorundayım maddi durumum yok çünkü bu arada 5 tüp bebek denemende de boş folekül çıkmasının sebebini doktorlar sana nasıl açıkladı ??
Adetlerin düzen li mi ?
Bizim neden acaba boş çıkıyor hormon değerleri ile mi alakalı benim hormon değerlerim normal olması gerektiği gibi fakat ona rağmen boş çıkıyor doktorlar da buna sok oluyor zaten
yapıyorsun
Tamamen aynı durumdayız bütün hormon değerleri aynı ama yumurta boş mutlaka haberleşelim lütfen umarım ikimiz içinde ve evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkes için işler yolunda gider çok dua ediyorumCanım seni takip listesine ekledim inşllah olumlu sonuç alırsam mutlaka heber vericem sana. İnşallah sen de güzel bir sonuç alırsan beni haberdar et ki umut olalım birbirimize. Akapunktur seansi 200tl haftada 1 kez yaptırıyorum. Hacamat ayda 1 yapılıyor 150tl. Çok paralar gidiyor ama sonuç güZel olsun da önemi yok. Doktor yumurtanın boş çıkmasını genetiğe bağlıyor. Ama her ay da öyşe olacak diye bir kural yok diyorlar. Gücümüzün yettiğince devam edeceğiz inşallah. Bu arda sormuşsun adetlerim düzenli hormon değerlerim de hiç bir sıkıntım yok amh gayet iyi. Ama sonuç boş. Fakat ben inanıyorum birgün dolu olacak kaliteli olacak
merhaba benim de durumum sizinkiler aynı. Nasılsınız ? Neler yapıyorsunuz ? Yeni öğrendiğimiz bir gelişme var mı?İstanbul da Kolan hastanesinde iki kere tüp bebek yaptım ikisinde de boş folekül sendromu yaşadım doktor yumurta donasyonundan falan bahsetti eğer isterseniz diye Kıbrıs’ta yapılıyormuş yani başka bir kadının yumurtasını alıp hamile kalmak ben istemedim böyle birşey psikolojim hazır değil onun haricinde Saraçoğlu kürlerinin hemen hemen hepsini denedim Yok hiç birşey fayda etmiyor zaten tüp bebek denemelerini de kredi çekerek yapmıştım caresiz kaldım böyle ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim berbat durumda siz neler yaptınız ?yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi gerçekten bir de bu boş folekül sendromu çok nadir olan birşey dedi doktor psikolojim çok bozuldu artık sürekli ağlıyorum hamilelere falan tuhaf tuhaf bakıyorum sanki uzaylı gibi çünkü benim için o kadar ilginç ve uzak birşey ki benim için
Arkadasım ben bayadır girmiyordum bu platforma şimdi geri geldim hala elim boş hala hiç bir ilerleme kaydedemedim her günüm ağlayarak geciyor boş folekül sendromuna nasıl care buldun lütfen pylasırsmısın lütfenArkadaşım yalnız değilsin bunu bil. Bizim gibi olan arkadaşlar tanıyorum. tedaviden olumlu sonuç alırsak birbirimize haber vericez.
Gelelim benim hikayeme ilk tüp bebek denememde 7 yumurtada 2 si döllendi 2.gün transfer edildi 10.haftada kaybettim bebeğimi. Sonra 3 tedavi daha oldum uzun protokol kısa protokol hepsi denendi sonuç boş folikül.
Şimdi 5.tedaviye hazırlanıyorum ama farklı bişey yapmadan yeni tedaviye başlamak istemedim çünkü umudum yoktu.
Bir gıda testi yaptırdım orda vücuduma zararlı yiyecekler belirlendi. Onları yemiyorum iki aydır nisana kadar da yemicem. Tatlı beyaz un paketli yiyecekler hiç yemiyorum. Sonra tamamlayıcı tıp uygulayan bir doktora gittim yumurtanın kanlanması için yapılan bir akapunktur tedavisine başladım. Rahime giden sinirlere iğneler batırıyor. Hacamat yapıyor. Enazından farklı bişeyler yapmaya çalışıyorum ki umudum olsun. Umarım nisandaki tüp bebek denememde olumlu sonuç alırım ki bizim gibi bu sorunla savaşan kişilere umut olurum..