• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnız ne yapıcam?

1 ayda ne deli gibi temizlik yapması ya. Ne kadın ne erkek tüm gün temizlik yapan biri beni de çekmezdi açıkçası. Güzel yemekler hazırlayın giyinin süslenin. Bacak arana oturayım diye cilve yapmayın 🤦🏻‍♀️Hepimiz evdeyiz ayrıca süreçten dolayı kendinize bi meşgale bulun evde de olsanız. Adama sarmayın hakikaten. Ve lütfen boşanmayı cidden düşünüyorsanız bana bilet al gibi deli saçması şeyler söylemeyin isteyen alır kendisi zaten.

Hep yalnızlığın sonuçları canım ya seni çok iyi anlıyorum arkadaş yok akraba yok hicbirsey yok bende seninle aynı durumdayım yalnızlıktan eşime sardım ilk zamanlar şimdi çocuğum oldu artık umursamıyorum eşimi ayrıca eşimde derdi yok sunu yap bunuyap illa bir ev işi buyururdu pastalar börekler vs bende can sıkıntısından yapardım şimdi çocukla uğraşıyorum fırsatım dahi olmuyor çocuk yokken gezerdim mağazalar olsun tek başıma TV örgü ev işi takilirdim eşimde kendi arkadaşlarıyla akrabalarıyla takılırdı bende akşam olunca onu beklerdim erkekler böyle yüz verme tepene çıkar ayrıca ağlamak nedir eski sevgilisi için tüm bunlar seni hasta eder geçmişe mazi derler sen şimdiye odaklan

Bence de çocuk yapmayı düşünme şimdilik. Yeni evliler de bu gibi sorunlar olabiliyor ama eski sevgili durumu pek iç açıcı değil. Sen sakın ilgi gösterme ezik gibi durma. Ağırdan al kendini. Kurslara git, örgü vs uğraş bul kendine. Akşam eve geldiğinde de pas verme. Yemeğini koy önüne konusma baska selerle ilgilen

Back