- 14 Eylül 2020
- 1
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi nanelimon1508
Farklı bir ilden kocam doğu görevini yaparken evlendik daha evliliğimizin ilk ayı.Sevgili ve nişanlıyken bana çok düşkündü ve buna alışkındım.Evlenince soğuk davrandığını hissettim alışma evresi yüz yaptığım bazen dayanamayıp ağladığım oldu.Farklı bir şehire gelin geldim.Burda 3 tane market harici hiçbirşey yok bir ortamımda yok.Kendimi temizliğe vermişken kocama hadi geleyimde bacaklarının araında oturayım dediğimde orda yer var demesi temizlik yaptığımı bildiği halde hala daha her yer her yerde ben bunun için evlenmedim demesi. Ona göre her söylediğim söylenme olarak geliyo.Bir zorunluluk için evlenmedi bunu biliyorum.Sanırım ben çok ilgi daha nce göstermiyordum şu an gösterdiğim için bi havalarda.En son bugün beni bir darlama dedi.Eskiden o bana kıçımdan ayrılmazsın derken şimdi ben ayrılmıyorum ve bunu söylediğimde de ben öyle birşey mi istedim diyor.Yeni evliyiz ve tüm gün ben onu beklyorum.Son olarak da eşyalarını temizlerken eski sevgilisinin fotoğraflarını buldum. Unuttuğunu söyledi ve ben çileden çıktım bağırdım.Artık normal tepkiler veremiyorum.Onu salıcağımı ve artık özgür olduğunu söyledim. Gözümden fotoğraflar gitmiyo.Çok üzgünüm ama o varken ağlayamıyorum çünkü bana yine mi ağlıyosun diyo. Boşanma lafını açtığımda biletimi al dediğimde geçiştiriyo.Tavırların yüzünden sana nasıl düşkün davranayım diyo.Girdapta gibi hissediyorum ve psikolojim şu an hiç yerinde değil hissediyorum.