• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnız ne yapıcam?

nanelimon1508

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
1
0
1
31
Farklı bir ilden kocam doğu görevini yaparken evlendik daha evliliğimizin ilk ayı.Sevgili ve nişanlıyken bana çok düşkündü ve buna alışkındım.Evlenince soğuk davrandığını hissettim alışma evresi yüz yaptığım bazen dayanamayıp ağladığım oldu.Farklı bir şehire gelin geldim.Burda 3 tane market harici hiçbirşey yok bir ortamımda yok.Kendimi temizliğe vermişken kocama hadi geleyimde bacaklarının araında oturayım dediğimde orda yer var demesi temizlik yaptığımı bildiği halde hala daha her yer her yerde ben bunun için evlenmedim demesi. Ona göre her söylediğim söylenme olarak geliyo.Bir zorunluluk için evlenmedi bunu biliyorum.Sanırım ben çok ilgi daha nce göstermiyordum şu an gösterdiğim için bi havalarda.En son bugün beni bir darlama dedi.Eskiden o bana kıçımdan ayrılmazsın derken şimdi ben ayrılmıyorum ve bunu söylediğimde de ben öyle birşey mi istedim diyor.Yeni evliyiz ve tüm gün ben onu beklyorum.Son olarak da eşyalarını temizlerken eski sevgilisinin fotoğraflarını buldum. Unuttuğunu söyledi ve ben çileden çıktım bağırdım.Artık normal tepkiler veremiyorum.Onu salıcağımı ve artık özgür olduğunu söyledim. Gözümden fotoğraflar gitmiyo.Çok üzgünüm ama o varken ağlayamıyorum çünkü bana yine mi ağlıyosun diyo. Boşanma lafını açtığımda biletimi al dediğimde geçiştiriyo.Tavırların yüzünden sana nasıl düşkün davranayım diyo.Girdapta gibi hissediyorum ve psikolojim şu an hiç yerinde değil hissediyorum.

Kendimi temizliğe vermişken kocama hadi geleyimde bacaklarının araında oturayım dediğimde orda yer var demesi temizlik yaptığımı bildiği halde hala daha her yer her yerde ben bunun için evlenmedim demesi.

anlayan anlatsın bir zahmet ona göre yorum yapıcam..

Sorunlarinizi genelde aglayarak mi cozersiniz? Bosanmak mi istiyorsunuz yoksa blof mu yapiyorsunuz? Bosanmak isteyip biletini bile almasini beklemek nasil bir mantik hic anlamadim. Bosanmayacaksaniz bosanmayi dile getirmeyin. Sabahtan aksama kadar koca beklenmez kendinize bir ugras bulun. Ayrica evdeki isler sadece kadinin gorevi degildir. Esiniz bunun icin evlendiyse az yiyip bir temizlikci tutacak. Bacak arasina oturmak bir ilgi gostergesi mi sizin icin? Kac yasindasiniz?

Ne denir bilemedim.
Evliliğin ilk yıllarında olur böyle şeyler ve zamanla herşey yerine oturur.
Ancak kendinize uğraş bulmanız ve hayatınıza bir şekil vermeniz çok önemli.
Fakat, en önemlisi, uğraş bulun derken kalkıp bir de çocuk edinmeyin lütfen!
Daha bir birinize adapte olmamışken, başka bir girdabın içine sokmayın kendinizi.

Belli ki yalnızlık bunaltmış sizi, bir erkeğinde üstüne bu kadar düşülmez, sebebi de yaşadıklarınız zaten.
Malesef erkekler böyle varlıklar, aradaki mesafenizi iyi ayarlamak gerekir, buna da idare ediyoruz zaten.
Kadın her zaman erkeği idare etmek durumunda kalıyor.
Zaman verin kendinize ve eşinize, olmadık tatsızlıklar, olmadık sorunlar çıkmasını istemiyorsanız da, kafanızda herşeyi büyütmeyin.

Öncelikle kendinize bir güveniniz olsun, bu çok önemli.
Ve acil bir uğraş bulun kendinize, amigurumi yapın mesela, veya ahşap boyama veya farklı aktiviteler, bir şeyler bulun yani sizi oyalayacak.
Özellikle o varken temizlik yapmayın, o yokken yapın.
Kendi düzeninizi oluşturun evinizde.

o soğuk davranıyorsa sende öyle davran senin ilgisizliğini farkedince dank eder de kafasına kendi ilgilenir belki

Temizlik sonrası oturmak çin bacak arası doğru bir tercih mi bilemedim :olamaz:

Sizinle ev işi yapasanız diye mi evlenmiş eşiniz? Başınızda nöbet tutmasın o olmamış bu olmamış diye, beğenmiyorsa kendi yapsın.

Üstüne düşmeyin bir süre, evde kendinize uğraşlar bulun. Sürekli ilgi bekleyen olmayınca mutsuz olan, ağlayan kadın pozisyonuna sokmayın kendinizi.

Her insan sevgi ilgi ister, sizinki sanki biraz bulunduğunuz şehirde yalnız kalmaktan eşinize aşırı sarmak olmuş. Onda da insanlık olmadığı için anlayamamış sizi.
Dediğiniz gibi adamı salın bir süre, çünkü öküzler arada salınmak ister.

Farklı bir ilden kocam doğu görevini yaparken evlendik daha evliliğimizin ilk ayı.Sevgili ve nişanlıyken bana çok düşkündü ve buna alışkındım.Evlenince soğuk davrandığını hissettim alışma evresi yüz yaptığım bazen dayanamayıp ağladığım oldu.Farklı bir şehire gelin geldim.Burda 3 tane market harici hiçbirşey yok bir ortamımda yok.Kendimi temizliğe vermişken kocama hadi geleyimde bacaklarının araında oturayım dediğimde orda yer var demesi temizlik yaptığımı bildiği halde hala daha her yer her yerde ben bunun için evlenmedim demesi. Ona göre her söylediğim söylenme olarak geliyo.Bir zorunluluk için evlenmedi bunu biliyorum.Sanırım ben çok ilgi daha nce göstermiyordum şu an gösterdiğim için bi havalarda.En son bugün beni bir darlama dedi.Eskiden o bana kıçımdan ayrılmazsın derken şimdi ben ayrılmıyorum ve bunu söylediğimde de ben öyle birşey mi istedim diyor.Yeni evliyiz ve tüm gün ben onu beklyorum.Son olarak da eşyalarını temizlerken eski sevgilisinin fotoğraflarını buldum. Unuttuğunu söyledi ve ben çileden çıktım bağırdım.Artık normal tepkiler veremiyorum.Onu salıcağımı ve artık özgür olduğunu söyledim. Gözümden fotoğraflar gitmiyo.Çok üzgünüm ama o varken ağlayamıyorum çünkü bana yine mi ağlıyosun diyo. Boşanma lafını açtığımda biletimi al dediğimde geçiştiriyo.Tavırların yüzünden sana nasıl düşkün davranayım diyo.Girdapta gibi hissediyorum ve psikolojim şu an hiç yerinde değil hissediyorum.
bosanıcam dıyerek neden blof yapıyorsunuz
bosanmak ısteyen esıne bıletımı al demez :D
bır kere evlendıgımız ınsanın eskıden sevgılısı oldu dıye de bosanılmaz

yasınız kac cok kucuksunuz sanırım ?

Sakın sakın çocuk yapma.

Eski sevgilisini unutamayıp boşluğu dolsun diye evlenen erkek o kadar çok ki. Senin ki de böyle bir tipe benziyor. İnsan eşine yakın olmayacaksa niye evlenir ki.... Bildiğin öküz adam

Üç aylık evlisin ne temizliği.
kendini temizliğe verme.
sen de onun gözünde değişmişsin. Evlenmeden önce nasılsan şimdi de seni öyle görmek istiyordur.
Temizlik yapma.
Temizlik yapma.
Ne yaparsan yap temizlik yapma.

Back