- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
Daha başlamadı bugün başladı aslında ama resmiyette tabi Ters gitmesin ya inşallah düzelir üzülme :26:
kıs o nasıl oluyor resmiyette başlayınca başlamış olmuyor mu :44::44::44::44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha başlamadı bugün başladı aslında ama resmiyette tabi Ters gitmesin ya inşallah düzelir üzülme :26:
kıs o nasıl oluyor resmiyette başlayınca başlamış olmuyor mu :44::44::44::44::44:
[video=youtube;cc8ONfG-gko]http://www.youtube.com/watch?v=cc8ONfG-gko&feature=related[/video]
İşte güya başladı bugün ama hocalar gelmedi öğrenciler gelmedi yarın da buna benzer geçer perş günü başlar herkes adamakıllı gelmeye
Bu arada patsy'im sen nasıl sabrediyorsun ben dua edince çok sabırsızım biliyor musun hemen olsun istiyorum olmayınca böyle çok üzülüyorum bir de.Bu konularda biraz sorunluyum açıkçası öyle çok yıpratıyorum ki bazen kendimi anlatamam diyorum benim duam niye kabul olmuyor çünkü bir dua edince bin türlü iyilik yapmaya çalışıyorum işte sürekli zikir yapıyorum mesela olsun diye ama olmayınca işte büyük hayal kırıklığı oluyor benim için aşırı derecede
şekerim bu anlattığın şeytandan olan dikkatli ol. bu hal insanı imandan eder. duan kabul olsun diye iyilik yapmak, ben istedim hemen olsun diye sabırsızlanmak haşa Allah'tan daha iyi biliyorum demeye geliyor ki aman diyim sakın kanma bu vesveseye. herşeyin olacağı bir vakit vardır. onu en iyi bilen Yaratandır. bizler dua ederiz. hayırlısıysa isteriz. eğer olmuyorsa hayırlı olmadığı için olmamıştır. yoksa sen aman olsunda hayırlı hayırsız farketmez mi diyorsun??
Sanırım o raddeye geldim evet hayırsız da olsa olsun istiyorum çünkü çok üzüldüm olmuyor diye
Peki ben nasıl rahatlayacağım ki dua desen zaten ediyorum zikir namaz hepsini yapmaya çalışıyroum nasıl kurtulcm bu vesveseden elimde olmadan sürekli böyle düşünüyorum sonra arada tövbe edip af diliyorum sonra yine yoruyor beni bu düşünceler öyle işte ..İnşallah boğmadım sıkmadım seni fikir almak istedim biraz ondan
aman aman gözüm sakın sakın böyle laflar etme sakın :18::18::18:
dur bi bakalım senin için agedeş
cok tesekkür ediyorum.
resimleri gecen sene yada bu senenin basinda göndermistim sanirim tam olarak hatirlamiyorum ama havalar soguktu.
hic anlamadim böyle biri oldugunu. hatta resimleri gönderdikten sonra ben dogru olmadigini ve resimleri silmesini sölyedim bana hak verdi ve sildim dedi yalan atmis.
hem insan 7 yil ciktigi bir kizin resimlerini neden dagitsin ki? sonucta bu iliski bitmis.
hergün korkuyla yasiyorum inaniyormusunuz sabah uyaniyorum korku icinde telefon caliyor korkuyorum....
ama söyle bir sey var sanki ben ayrildiktan sonra cok hafifledim ve rahatladim nedense. tabiki üzüldüm ama üzüntüm en fazla 3-4 gün sürdü.
anlatamadim kendime bunun neden böyle oldugunu. belkide sevmiyordum onu bilemicem....
cok tesekkür ediyorum.
resimleri gecen sene yada bu senenin basinda göndermistim sanirim tam olarak hatirlamiyorum ama havalar soguktu.
hic anlamadim böyle biri oldugunu. hatta resimleri gönderdikten sonra ben dogru olmadigini ve resimleri silmesini sölyedim bana hak verdi ve sildim dedi yalan atmis.
hem insan 7 yil ciktigi bir kizin resimlerini neden dagitsin ki? sonucta bu iliski bitmis.
hergün korkuyla yasiyorum inaniyormusunuz sabah uyaniyorum korku icinde telefon caliyor korkuyorum....
ama söyle bir sey var sanki ben ayrildiktan sonra cok hafifledim ve rahatladim nedense. tabiki üzüldüm ama üzüntüm en fazla 3-4 gün sürdü.
anlatamadim kendime bunun neden böyle oldugunu. belkide sevmiyordum onu bilemicem....
Türk halk müziği bestecisi neşet ertaş mekanın cennet olsun...
alışığız cnm biz okula
2 yıl okul öncesi eğitim aldığı için yabancılık çekmedi hiç