- 26 Mayıs 2021
- 479
- 1.035
- 35
- Konu Sahibi karamelcikolata
Biliyorum sitede bu durumda olan çok anne var. Bu konuda fikir ve tecrübelerini ihtiyacım olduğu için açtım konuyu. Aslında bir şekilde götürüyorum alıştım bu duruma. Ama bazen enerjimin tükendiği zamanlar oluyor. Yorgunluk, uykusuzluk, düşük mod vs. Bekarken bu durumlarda uyur dinlenirdim veya kendime iyi gelecek bir şeyler yapardım ve geçerdi bir şekilde. Ama şimdi kendimi düşünecek halim kalmıyor. Vaktim oluyor aslında. Bir kaç gün enerjiyle yapıyorsam bütün işlerimi sonrasında bir pürüz çıkınca toparlanamıyorum sanki. Oğlum aşırı hareketli bir çocuk. Beden yorgunluğu değil de kafa yorgunluğu beni en çok yıpratan. Her an onu izlemek her an bir şey olmasın diye kollamak vs derken gün bitiyor. Günün sonunda yapmam gereken şeyleri yapmadığımda modum dahada aşağı düşüyor. Eşim anlayışlı. İşten gelir evi toplar. Yemek olmadığında sorun etmez ne bulsa yer. Oğlum kreşe başladığında işe başlamayı düşünüyorum. Dışarıda olmak bana iyi gelecek diye düşünüyorum. Bilmiyorum yanılıyormuyum. Dahada mı stres yükü binecek yoksa omuzlarıma. Sizler neler yapıyorsunuz nasıl düzenliyorsunuz hayatınızı. Bu günlerde birisinin gelip ver oğluna birazda ben bakıyım sen uyu dinlen gez dolaş demesine öyle ihtiyaç duydum ki. Ama yok öyle birisi :) Bu arada oğlum 2 yaşını yeni geçti. Yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.