Yalniz anneler dertleselim mi?

Alimee81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.497
1.001
103
Ben 39 yasinda bir anneyim.Birde kiz cocugum var. Bundan 5 sene önce bosandim. Ihaneti af etmedim. Hayatima kimseyide almadim. Icime sinmedi kimse birde galiba ben istemedim. Ama eminim dogru ve düzgün icime sinen bir kisi olsa tanimak isterdim. Bosandigimda kizim 5 yasindaydi. Bugün 11 yasinda artik. Yani cok kücük tü. Kendimi ona adadim. Beni zorlayan huylari var cani sagolsun. Yemek secme önergenlik sorumluluk üstlenmemesi vs birde benim aileme hem duygu hem mesafe olarak ta uzak olmam bütün bunlar beni cok yordu. Bazen hüzünleniyorum. Zaten genel olarak mutsuzum. Buraya 2 sene önce tasindik. Burada yasamaktan cok sükür cok memunum ama bu mutlu olmaya yetmiyor. Haliyle burada arkadaslarimda yok.Böyle iste. Bazen de ömür boyu yalnizmi olacagim düsüncesi oluyor. Evlilige cok uzagim cünkü yasadigim evlilik böyleydi. Sanki cok asik olmam lazim evlilige sicak bakabilmem icin. Ama sevgililik icinde sınırlarım var. Yani onada ne kadar bir erkek dayanir. Bilmiyorum iste. Girdap gibi bir sey. Var mi tavsiyeleriniz? Sizde durumlar nasil?

Yalnızlıkta çok zor. Bir kız çocuğunuz varken biriyle evlenmekte bu devirde çok zor Allah yardımcınz olsun

Dua etmek sığınmak ve çok dua etmek en iyi terapi zannımca.
Diğer taraftan niyet etmek de önemli şöyleki yeni insanlarla tanışmaya niyetlenmek, evliliğe açık kapı bırakmak ....bunları niyete alıp yola çıkmak enerjiye yansıyor ve kapılar açılıyor bence. Niyete göre şekillenmiyor mu her şey değil mi ama:)
Evliliği uzak tutunuz yine mutsuzluk var e birde yakın tutun bu tarafa geçin.
Kızınızla sizi sevecek kimse olamaz mı illaki vardır. Her güzel şeyi başkası mı yaşayacak, dua edin, namaz kılın isteyin de isteyin ... Rabbim'in hazinesi geniş ...
Cami imamı gibi oldum ama içimden geldiği gibi yazdım güzel kardeşim. Hatam varsa affola... sevgiler

Cami imamı gibi oldum kısmına çok güldüm :) çok güzel yazmışsınız. Size katılıyorum

Estagfrullah ne demek. Sagolun ama benim icin inanin o kadar zor ki tekrar o enerjiye sahip olmak. Cani sagolsun ama cok zor bir cocuk. Benim daha bu problemi asmam lazim. Koleje gönderiyorum. Ona ragmen sinif ortalamasinin cok altinda basarisi. Ona ragmen yanlis aslinda. Kisacasi cok sorumsuz. Ne ödev yapiyor ne calisma

Sarz bitmeden cevabimi göndereyim dedim yarim kaldi o yüzden yazacaklarim. Yani neyi nerede yanlis yaptim bilmiyorum. O kadar özverili davraniyorum mutlu olsun ileride iyi bir meslegi, gelecegi iyi olsun diye koleje yazdirdim. Rabbim de nasip etti cok sükür. Ama asla bunlarin kiymetini bilmiyor. Gecenlerde baska bir kolejin bursluluk sinavina girdi.Cok istedigi bir seydi suanki okulunu degistirmek. Hem akademik olarak memnun degiliz hemde sinifinda mutlu degil. Bir iki kizdan dolayi mutsuz. 1 bucukyildir bu anlamda mutsuzdu. Neyse o bursluluk sinavi icin özel hocalar tuttum. Sonra hic bir tekrar bile yapmadan sinava girdi düsünün. Ysptiramadim tekrar. Tabiiki basarisiz oldu. Yani uzun lafin kisasi yemek secmesi bu denli sorumsuzlugu beni hayatimdan bezdirdi. Gercekten abartmiyorum. Pskolojik destek aldirmayi düsünüyorum yoksa iliskimiz böyle devam ederse ayni evde takisan kari koca gibi olucaz..Zaten hep bilgisayar oyunu mesguliyeti yada tv de netten oyunlari izliyor. Benimle hic bir sey yapmiyor.

Iyi aksamlar, cvp yazmissiniz sanirim ama malesef yazdiginiz gözükmüyor

Kizlar bende yeni ayrildim daha once konu acmistim zaten esim calismiordu kotu biri degildi ama cok agresifti beni kendinden soguttu resmen ayrildm geri tekrar baristik ama degisen bisey olmadi hergun dusun dusun skntdan bunaldim ve tartistik ciktim ailemin yanina geldm kolay degil zor tabiki ama sizce ne yapmaliyim mutsuz oldugum yerde kalip mutsuz bir evliligi yurutmenin anlami olurmuydu.bu arada site degismis yeni konu acmayi beceremedim buradan paylasmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…