Yalandan nefret ediyorum ama hep karşıma çıkıyor

sue1

Rabbim sana emanetiz
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
954
149
123
Tekirdağ
selam kızlar. daha önce takip edenler bilir. kaynanamla aramızda her ziyarette sorun oluyor. 2 ay kadar önce eşim bir arkadaşının düğünü için memlekete gitmişti. ben görevli olduğum için gidemedim. eve geldi. annemler eve yatak odası vitrin falan almışlar dedi. beni ilgilendirmiyo ama yine de iyi olmuş güle güle kullansınlar dedim. vitrin de bizimkinin aynısıymış. tabi bunu duyunca sinir oldum. ben daha 11 aylık gelinim sonuçta. hiçbi şey demedim. yaz tatili ya şimdi eşimle memlekete gittik. bi girdim misafir odasına benim vitrinlerin aynısı. e ister istemez suratım değişti. gece oldu yattık. eşime neden bizim vitrinin aynısını alıyolar diye sordum. annesi demiş ki ben görmedim baban almış getirdi ben de geri götürün dedim ama baban bu eve giren mal geri çıkamaz dedi çok üzüldüm demiş. ben de dedim ki benim eşyamı bile kendisi geldi beğenmeye kendi eşyasını seçmeye mi gitmicek. görürsün yakında çıkar.
ertesi gün eşim de evdeyken bi komşu geldi. kadın eşimin yanında dedi ki: aaa senin vitrinin aynısıymış. ben de evet dedim. kaynanam ne dese beğenirsiniz biz koltukları aldık. baştan koyu renk vitirn aldık ama baktık koltuklara bu uygun sonra bunu beğendik dedi. eşime hani görmemişti dedim. eşim de bozuldu. göz göre göre yalan söyledi. ama eşim hala o ne dese ona inanıyo. bana karşı da o kadar ilgisiz ki. sonra bir sürü yalanını gösterdim. ama o hala kafasının dikine gidiyo. sonumuz ne olacak bilmiyorum. ama artık bıçak kemiğe dayandı. ne yapıcam bilmiyorum. çok yoruldum artık

eğer durumunuz varsa sadece aynı olan viitrini değiştirin.
ben olsamda sinir olurdum yani.diğer konularda bir tavsiye veremiycem evli değilim.

aldıkları malı neden geri götürsünler canım
tamam sinir bozucu bir durum ama, sende vitrini ve salonu farklı şekilde dekore edersin, aksesuarları farklı kullanırsın, alakası bile olmaz kaynananın salonla
tabii sanırım senin en çok bozulduğun yalan söylemeleri olmuş, gerçi yalan söyleyen hangisi tam bilemedim ama...
eşin annesini kollamak için mi böyle söyledi acaba
yoksa kaynanan mı oğluna yalan söyledi

Aynı vitrini alsın ne olacak ki? Demek ki sizin zevkinizi beğenmiş. Böyle ufak meseleleri niye kafaya takıyorsunuz,hadi taktınız niye gidip kocanıza anlatıyorsunuz ki? Dünyaya 1 kere geliyoruz,bu kadar takmayın her şeyi.

Ay vallahi böyle şeyleri dert eden insanları gördükçe dertsizlikten dert ürettiklerini düşünüyorum.

Resmen şımarıklık kusura bakmasın kimse.

Hem de ayrı ayrı şehirlerdesiniz anladığım kadarıyla.

Ne olmuş aynı mobilyaysa; sadece sizde olsun istiyorsanız ya yurtdışından falan getirteceksiniz ya da özel yaptıracaksınız.

Değeri mi düştü mobilyanın kaynana da aynısını kullandı diye.

Aynı vitrini almalarında bu kadar büyütülecek bir şey yok bana kalırsa. Bu olaya takıldığınızı belli etmekle de hiç doğru yapmamışsınız bence. Belki sizin seçiminizi beğendi k. valideniz ve o nedenle alındı, ama siz tavır yapınca da bu nedenle tatsızlık çıkmasın diye yalan söyledi kayınvalideniz.

Geçmişte k. valide ile bir problem oldu mu bilmem, ama siz bu yaklaşımlarınızı sürdürürseniz çok yakında tatsızlıklar çıkması kaçınılmaz olacaktır benim görüşüme göre.

zaten ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz niye bu kadar dert ettin anlamadım

[SUP][/SUP]

aynısı olsun ne olacak neden bozulup surat asıyosunuz anlamadımmher eşya her evde farklı durur dekarosyon falan değişik durur sonuçda x marka bi takımdan binlerce üretiyor sadece kendi ev,m,zde yok tanıdığımız birinin evinde olmasıda beni çok üzmez
benim eşyalarımın aynısını uzaktan samimi oldugum bi kız arkadaşım almışş yemek odası yatak odası hatta yatak örtüsüüü bile ama o türkiyenin başka yerinde ben başkaaa hiç bozulmadım

valla kızlar bi ortamda aynı giysiyi giren başka bi kadını görünce bile bozuluyo insan, pişti olmak tabiri var ya, ama çok kafaya takmaz kimse o ayrı
bence zevkini beğenmek mi kıskançlık mı onuda bilemiyoruz
ama işin içinde bu kadar yalan olunca kıskançlık gibi geliyo insana
bencede bu durum sinir bozucu ama çok kafaya takılcak bişey kesinlikle değil
aksesuarları farklı kullanır, farklı dekore eder, bambaşka olur salon
ama sanırım arkadaşın en çok kızdığı yalan söylemesi

Son düzenleme:
Yalan hiçbir şekilde mazur görülemez belki ama neden bu kadar takılıyorsunuz ki? Tüm takım aynı olsa nolur? Yanyana mı yaşıyorsunuz? Hayır...

Bu kadar basit şeylere takılp evinizin huzurunu bozmayın Allah aşkına.

aslında büyütülecek bi olay yok..
ama eşiniz sizden çeknip yalan sölüyo.. bu ciddi bi durum...

ay gül geç ya o yaşta kadın senin peşinden koşuyor
kafaya takıp bu kadar sinir olmaya değmez salla:)

yalan konusunda haklısınız.
mobalya için de diyebilecek birşey yok.
Beğenmişler almışlar
Şık olmamış belki ama
sonuçta herkesin aynı mobilyadan almaya hakkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…