selam kızlar. daha önce takip edenler bilir. kaynanamla aramızda her ziyarette sorun oluyor. 2 ay kadar önce eşim bir arkadaşının düğünü için memlekete gitmişti. ben görevli olduğum için gidemedim. eve geldi. annemler eve yatak odası vitrin falan almışlar dedi. beni ilgilendirmiyo ama yine de iyi olmuş güle güle kullansınlar dedim. vitrin de bizimkinin aynısıymış. tabi bunu duyunca sinir oldum. ben daha 11 aylık gelinim sonuçta. hiçbi şey demedim. yaz tatili ya şimdi eşimle memlekete gittik. bi girdim misafir odasına benim vitrinlerin aynısı. e ister istemez suratım değişti. gece oldu yattık. eşime neden bizim vitrinin aynısını alıyolar diye sordum. annesi demiş ki ben görmedim baban almış getirdi ben de geri götürün dedim ama baban bu eve giren mal geri çıkamaz dedi çok üzüldüm demiş. ben de dedim ki benim eşyamı bile kendisi geldi beğenmeye kendi eşyasını seçmeye mi gitmicek. görürsün yakında çıkar.
ertesi gün eşim de evdeyken bi komşu geldi. kadın eşimin yanında dedi ki: aaa senin vitrinin aynısıymış. ben de evet dedim. kaynanam ne dese beğenirsiniz biz koltukları aldık. baştan koyu renk vitirn aldık ama baktık koltuklara bu uygun sonra bunu beğendik dedi. eşime hani görmemişti dedim. eşim de bozuldu. göz göre göre yalan söyledi. ama eşim hala o ne dese ona inanıyo. bana karşı da o kadar ilgisiz ki. sonra bir sürü yalanını gösterdim. ama o hala kafasının dikine gidiyo. sonumuz ne olacak bilmiyorum. ama artık bıçak kemiğe dayandı. ne yapıcam bilmiyorum. çok yoruldum artık
ertesi gün eşim de evdeyken bi komşu geldi. kadın eşimin yanında dedi ki: aaa senin vitrinin aynısıymış. ben de evet dedim. kaynanam ne dese beğenirsiniz biz koltukları aldık. baştan koyu renk vitirn aldık ama baktık koltuklara bu uygun sonra bunu beğendik dedi. eşime hani görmemişti dedim. eşim de bozuldu. göz göre göre yalan söyledi. ama eşim hala o ne dese ona inanıyo. bana karşı da o kadar ilgisiz ki. sonra bir sürü yalanını gösterdim. ama o hala kafasının dikine gidiyo. sonumuz ne olacak bilmiyorum. ama artık bıçak kemiğe dayandı. ne yapıcam bilmiyorum. çok yoruldum artık