Yalandan Evrak İmzalamadan Diye Kovuldum

Ne söylediğini ispatlayabilirsem, elden veriyorum dediğini mi?

tabi tabi elden verdiğini böyle cesurca söyleyebiliyorsa haberi yok demektir.
tamam adam zaten böyle bir şey yapmıyor (çünkü maaş vermiyor) ama isterseniz bir araştırın maaşın bi kısmını bankadan bir kısmını elden vermenin büyük cezaları var.
Bunun için elden ve banka yoluyla maaş veren şirketler size zorla imzalatılmak istenen belgeden koyarlar insanların önüne. Hiçbir hak talep edemesin diye ama cesaretiniz varsa gerçekten araştırın hakkınızı onda bırakmayın.
 
Terbiyesiz, ahlaksız adam! Mutlaka hakkınızı arayın, sakın ola ezdirmeyin kendinizi, hele bir de elden maaş alıyorsanız ve bunu kanıtlarsanız öyle güzel cezalar alır ki. Çıkış evrakları sırasında mutlaka dikkatle okuyun, aceleye getirmeye çalışırlarsa itiraz edin. Sesinizi çıkarın
 
Bu şekilde konuşup, size hakaretler yağdıran biri, asla dürüst olamaz.Hırsız demediğiniz halde, üste çıkmak için kendi kendine, bana hırsız diyorsun demiş. Bu durumda hem hırsız, hem iftiracı oluyor kendisi. İş ahlakı diye bir şey yok. Devleti ve çalışanları zarara uğratıyor. Yaptığı bütün hakaretleri, kendisi hak ediyor.
Yaşadığınız şeyden sonra, yasal haklarınızı aramalısınız. Terbiyesiz adamın yanına kalmasın.
Allah size hayırlı bir rızık kapısı açsın inşallah.
 
Sen dogrusunu yapmissin imza atanlarda gerizekali heraldeki boyle bir seye imza atiyolar bosver allah rizkini verir birde edebiliyosan sikayet et yanlarina kalmasin
 
Böyle yerde çok bile durmuşsunuz.verdiği para da para olsa.paranızda gözü yoksa versin 1800 elden.böyle pislik insanlar hataları yüzlerine vurulunca çirkefleşiyorlar.diğerlerinin imzalamasına şaşırdım neye güvenip imzalıyorlar?
 
Öteki çalışanlar salak olmasaydı, patron kuzu kuzu verecekti paralarınızı. Hepinizi kovacak değildi. Korkak ınsanlar yüzünden bu adamlar böyle şerefsiz işte bende olsam imzalamazdım. Inşallah daha iyi bir iş bulursunuz.
 
Asil biz o osbi cocinin taaaaaa uzulmeyin sakin.. sizin adiniza cok uzuldum. Dilerim hak ettiginiz isi bulursunuz
 

Diğerlerinin emekliliğine az var sorun çıkmasın istediler sanırım.bi de senelerdir orda calisiyolar
 
Okurken ettigi hakaretlere otomatik küfür ettim, nasil sabirlisin helal gercekten, ben katil olurum boyle tiplerle
 
Vallahi helal olsun. Ben yapamazdım büyük cesaret. Keske herkes sizin gibi olsa. Hele özel okul öğretmenleri yemin ederim ülkede çalışma şartları daha normal olurdu. Helal olsun
 
Patronun bizi 5 kuruş zam için süründürüp, yurtdışında 2 asgari ücret kadar bahşiş bıraktığını gördü bu gözler...(eski patronum yarı zamanlı İngiltere’de yaşıyordu, şirket kartıyla yaptığı harcamaların kaydını ben tutuyordum. Oradaki bazı restoranlarda fişin alt kısmında yemek ücreti altında da tip yazıyor. Müşteri, tip yazan kısma bahşiş vermek istediği tutarı yazıyor ve bu tutar yemek tutarının üstüne eklenip kredi kartından çekiliyor.)

Allah gerçekten kimsenin hakkını kimsede bırakmasın. Doğru olanı yapmışsınız.
 
Bu şerefsiz patronlar her sektörde var ve sayıları giderek çoğalıyor dertleri daha çok zengin olmak, ama onun bunun hakkını yiyerek, gören bunları adam sanıyor alt tarafı bağlar gazeli hepsi, çok zor dönemden geçen meslek gazetecilik, çoğuda parasız
 
tebrik ederim sizi, tam olmasi gerektiği gibi etik davranmış, durusunuzu bozmamissiniz.
terbiyesiz adam, patronum, para benim elimde diye havalara girmiş , bir gün tepetaklak düşüverir, aldigi ahlar yanina kalmaz umarım.
size de çok gecmis olsun,hic üzülmeyin, ağlamayın..gozyasiniza yazık. insallah çok daha güzel bir kapı acilir size.
 

Terbiyesizler işte gucleri altlarındaki elemana yetiyo. Yanlarına kalmasın inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…