Yalandan Evrak İmzalamadan Diye Kovuldum

Çok geçmiş olsun canım. Her işte bir hayır vardır. Üzülme ama denetçilere olanları anlat. Yanına kâr kalmasın o s.rsizin

Direkt denetleme kuruluna gittim zaten yalan evrak imzalatmaya çalışıyorlar elden verilen bı para yok ben isimden oldum.bu yüzden dedim herşeyi anlattım. Yanlarına birakmiycam alışmışlar herkesin lanet olsun deyip haklarını aramamasina

kesinlikle şikayette edin... iyi ki bir sebep çıkmış da ayrılıyorsunuz oradan

Masak a mail atmısınız...
Yerinizde olsam o patronun anasını ağlatırım.

Asla yedirtmem. Senelerdir bu devran böyle donuyo diye hep mahkemeye beş kala üç beş kuruş verip susturmuslar insanlari. Ben susmucam alicam paramı essek gibi çalıştım ben orda. En az üç muhabirin olması gereken yerde ben tek başıma çalıştım, yemek yemeye vaktimin olmadığı zamanları biliyorum ama sorsan ne yaptı ki yapmasaymis der bu haysiyetsizler

Pislikler hak yerken nasıl boğazınızdan geçiyor ki

Her gece ofisin arka tarafında rakisiyla, viskisiyle, pastirmasindan koftesine bisuru mezeyle afiyetle geciyo valla boğazından. Her gece rakıya vericek parası var elemanına hakkını vericek parası yok

Neler demek istedim suratına suratına. Bütün yalanlarını masaya vurmak istedim, ben hırsız miyim dediğinde değil misin demek istedim. Ama yüz göz olup ellerine koz vermek istemedim.

Ne söylediğini ispatlayabilirsem, elden veriyorum dediğini mi?

Neler demek istedim suratına suratına. Bütün yalanlarını masaya vurmak istedim, ben hırsız miyim dediğinde değil misin demek istedim. Ama yüz göz olup ellerine koz vermek istemedim.

Ben bi şeyler demeden çıkamazdım mümkün değil, kendimi biliyorum (Ki daha önce çalıştığım bir başka işte dedim).
Hiçbir şey diyemezsem bile "Bu gece dolunay var herhalde, itler ulumaya başladı" deyip sırıtarak çıkardım.

Sen doğrusunu yapmışsın.

Özel sektör böyle ne yazık ki bizim cevrede bir de firmasını şikayet etti diye başka firmalar tarafından işe alınmayanlar var... hakkini aradığı için diğer firmalar da bu kişilerle çalışmak istemiyorlar düşünün

Morale değil canım hukuka ihtiyacın var. Derhal şikayetçi ol. Sana bunları diyen adama göz yumarsan ben senin okuduğun üniversiteye... İşkura gidip şikayetçi olabiliyorsun. Yaptığın gayet onurlu bir davranış. Devletini kandırmadın tebrik ederim canım. Ama lütfen geri durma inanılmaz ayar oldum. Senin meselen benim meselem herkesin her kadının meselesi dik dur ve elinden geleni ardına koyma

Allah bir yerden rızkını verir kimse ses etmediği için diledikleri gibi at koşturuyorlar geri adım atma Allah, Muhammet aşkına lütfen

Mali suçlar araştırma kurulu, biz bir müşterinin faturasını bulamadık. Dediği isim soyisimde yoktu. Aldığı tarih kredi kartı bilgileri de veremedi.
Baktım baktım yok.
Masaka mail atmış. İki müfettiş geldi.
Valla bana yok bulamıyoruz x cim aynı sistemden bakıyoruz söyle müşteriye bulamadığımı diyen muhasebe masak gelince o faturayı öyle bı buldu ki...

Hele sizin konu varya uçurur şirketi, devlet bayılır böyle konulara...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun, muhakkak her türlü şikayette bulun ve dava aç.şirket içinde ettiği laflar için de tazminat davası aç.yediği haklar muhakkak çıkar ondan.

Çok çok teşekkür ederim size ve birbirine destek olan her kadına, hakkımı yedirmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…