- 6 Mart 2024
- 9.136
- 7.790
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Ben 20 haftadayim 3 4 kez yaşadım bir kısımda toplanmayiYani kontrole kadar dert edecek bi şey pek yok bence, kontrolde söylersin. Yalancı sancı olabilir evet bende genelde bi yere toplanma şeklinde başladı, ben bebeğin totosu sanıyodum ama toplanırken ağrı da yapınca nst'de de sancı çıktı zaten. Adet ağrım var demiştim o da bi sancı türüymüş. Düzenli olmadığı ve uzun sürmediği sürece önemsemiyolar zaten
Ben 20 haftadayim 3 4 kez yaşadım bir kısımda toplanmayi
Bunu bildiğim iyi oldu teşekkür ederim şükür ağrı yok şimdilik olmasında kimsede inşallahAra sıra oluyosa olduğunda da ağrı olmuyosa totodur dedi doktorum bana
İnşallah erken size daha tabii ben ağrı olsa da gitsem diye bekliyorumBunu bildiğim iyi oldu teşekkür ederim şükür ağrı yok şimdilik olmasında kimsede inşallah
Tabi haklısınız o yönden sizde ,hazır hissediyorsunuz gelmesine maşallah,ben daha alışamadım bu aylarda göbeğim geriliyor nefes almam zorlaştı 57 kiloyum yediklerimi dikkat etmeye çalışıyorum , zorlanıyorum şimdiden ilk gebelik ))İnşallah erken size daha tabii ben ağrı olsa da gitsem diye bekliyorum
yok kuzum hatta hiç beklemiyordum. üst üste oldu. böyle bacağına falan kramp girer de kasılır ya öyle oldu. ve nefesimi kesti ağrısı yani. kahvaltı yaptım kalktım bulasıkları makineye dizerken oldu. ama su an yok mesela. 10 dk içerisinde 4-5 kez oldu sadece. devamı gelmedi.Yazıyı okuduktan sonra olduysa psikolojik etkilenip vücudunu mu dinledin acaba?
Doğumda bağırtıyor anlamaman mümkün değil merak etmeyok kuzum hatta hiç beklemiyordum. üst üste oldu. böyle bacağına falan kramp girer de kasılır ya öyle oldu. ve nefesimi kesti ağrısı yani. kahvaltı yaptım kalktım bulasıkları makineye dizerken oldu. ama su an yok mesela. 10 dk içerisinde 4-5 kez oldu sadece. devamı gelmedi.
tek tarafta hissettiğim için çok strese de girmedim sonucta doğum olsa tüm karnımda olurdu diye düsünüyorum