Yalancı Sancı mı?

Lady Guinevere

“Size Nasıl Geliyorsa”
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
9.124
7.788
28
Kızlar 31+2 haftalık hamileyim. Burda herhalde gebelik öncesi, süreci tüm süreci hep birlikte sizinle paylaştım 😂😂 Hatta esimden sonra ilk size söyledim hamile olduğumu 🥲🥲 Neyse.. ne alaka bunun konuyla? 😂

Bu hafta kullandığım uygulamada yalancı sancıların başlayabileceği yazıyordu.
Bu sabah kalktım hiçbir sorun, sikayetim yoktu. Kahvaltıdan sonra sağ tarafta sanki kramp giriyormus gibi bir kasılma olup geciyor. Üst üste 4-5 kez oldu ama sadece sağ tarafta dediğim gibi. Normalde sağda bebişin ayakları var cünkü tekmelerini hissediyorum. Yani o tarafta bir toplanma vs yok. Kafası sol üstte.

Sizce doktora söylememe gerek var mı? Bir sonraki kontrolüm 15 gün sonra. Son kontrolde de bebeğin suyu ve rahim ağzı iyi göründü, erken doğum riski görmedi doktor. Sizce yasadığım kasılmalar yalancı sancı mı? Tecrübesi olan varsa ve bilgi verebilirse çok sevinirim 🥰

Yani kontrole kadar dert edecek bi şey pek yok bence, kontrolde söylersin. Yalancı sancı olabilir evet bende genelde bi yere toplanma şeklinde başladı, ben bebeğin totosu sanıyodum ama toplanırken ağrı da yapınca nst'de de sancı çıktı zaten. Adet ağrım var demiştim o da bi sancı türüymüş. Düzenli olmadığı ve uzun sürmediği sürece önemsemiyolar zaten

Yani kontrole kadar dert edecek bi şey pek yok bence, kontrolde söylersin. Yalancı sancı olabilir evet bende genelde bi yere toplanma şeklinde başladı, ben bebeğin totosu sanıyodum ama toplanırken ağrı da yapınca nst'de de sancı çıktı zaten. Adet ağrım var demiştim o da bi sancı türüymüş. Düzenli olmadığı ve uzun sürmediği sürece önemsemiyolar zaten
Ben 20 haftadayim 3 4 kez yaşadım bir kısımda toplanmayi

İnşallah erken size daha tabii ben ağrı olsa da gitsem diye bekliyorum 😅
Tabi haklısınız o yönden sizde ,hazır hissediyorsunuz gelmesine maşallah,ben daha alışamadım bu aylarda göbeğim geriliyor nefes almam zorlaştı 57 kiloyum yediklerimi dikkat etmeye çalışıyorum , zorlanıyorum şimdiden ilk gebelik ))

Yazıyı okuduktan sonra olduysa psikolojik etkilenip vücudunu mu dinledin acaba?
yok kuzum hatta hiç beklemiyordum. üst üste oldu. böyle bacağına falan kramp girer de kasılır ya öyle oldu. ve nefesimi kesti ağrısı yani. kahvaltı yaptım kalktım bulasıkları makineye dizerken oldu. ama su an yok mesela. 10 dk içerisinde 4-5 kez oldu sadece. devamı gelmedi.

tek tarafta hissettiğim için çok strese de girmedim sonucta doğum olsa tüm karnımda olurdu diye düsünüyorum 😂😂

yok kuzum hatta hiç beklemiyordum. üst üste oldu. böyle bacağına falan kramp girer de kasılır ya öyle oldu. ve nefesimi kesti ağrısı yani. kahvaltı yaptım kalktım bulasıkları makineye dizerken oldu. ama su an yok mesela. 10 dk içerisinde 4-5 kez oldu sadece. devamı gelmedi.

tek tarafta hissettiğim için çok strese de girmedim sonucta doğum olsa tüm karnımda olurdu diye düsünüyorum 😂😂
Doğumda bağırtıyor anlamaman mümkün değil merak etme 🤭🤭

X