Yalancı kaynana

Yüklenmeye hakkı yok çok şey yaşattılar 2 yılda yüklenirken çıkıp gideceğimi biliyor.

O halde insanları çekmesi gerçekten zor çok gereksizler ya ben kendi ailemde görmedim böyle gerçekten saskinim ben böyle bı çevrede nasıl yapicam

Yasadiklarimdan sana tek diyecegim ne eltinle ne de kv ile samimi ol. Mesafeni koy. Gerekirse rest cek. Ikisine de guvenme.

Ahh güzelim 7 yıldır emsali olmayan bu değişiklerleyim. Tek seninki öyle değil yani. Kıskanç fesat bi görümcem sinsi yalancı oyunbaz bi kaynanaö ve onların ağzına bakan kayınpederim var. Evliliğimizi zehir ettiler bize. Eşim bile öyle huzursuz ki ama ana baba kalbi kırmak istemiyo işte. O da yıldı ikimiz de bıktık. Ama öyle böyle yürütüyoruz. Yalnızken gayet mutluyuz ama onlardan birinin tek bi cümlesi bile evimizin içini alt üst ediyo. Ben izin vermesem de eşim bunu kendi ailesi yaptığı için çok etkileniyo ne yazık ki..

benim kvdemde çok yalan konuşur. Ne mi yapıyoruz hiç takmıyoruz ve bu onu dahada sinir ediyor. Takma fazla gidip gelme hiç bir özelinide anlatma. Cahil insanla uğraşmak zor. En iyisi mesafe

buna izin verme işte. Biz ilişikierimizi kestik görümcelerimle. Bizimkilerde öyle kıskanclıktan ne yapcağını şaşırlar. Hiç görüşmüyoruz kafamız öyle rahat ki. Kvde kayınbabaylada ayda yılda bir ziyaret ederiz okadar.

Bende istiyorum bunu yapmayı. Bikaç defa yaptım da şu an çok soğuk mesafeli bi ilişkimiz var ama eşim hiç görüşmemeyi kabul etmiyo. Zaten onun bu tavizleri yüzünden bu haldeyiz. Boşanmak için evi bile terk ettim bu sebepten ama yookkk bi sürü söz verip getirdi beni ama 2 ay sonra mesafeli de olsa bi merabanız olsun diye ömrümü yedi. Şimdi onlar eski samimiyeti kurmak istiyolar ama her defasında duvara toslayınca eşime söyleniyolar. O da ne bana bi şey diyebiliyo ne de onlara.. kendi salaklığından kendi kendini tüketiyo.

( Onların lafiyla kötü olmakta eşle daha üzücü

benim kvdemde çok yalan konuşur. Ne mi yapıyoruz hiç takmıyoruz ve bu onu dahada sinir ediyor. Takma fazla gidip gelme hiç bir özelinide anlatma. Cahil insanla uğraşmak zor. En iyisi mesafe
Bundan sonra bende öyle yapicam valla çok sıkıldım iki yılda bıktım

( Onların lafiyla kötü olmakta eşle daha üzücü
Olmaz mı kaç defa ayrılığın eşiğine geldik. Şu evde huzura hasret kaldım. Arada bi huzuru buluyoruz ama illa bi şey yapıp burnumuzdan getiriyolar. O yüzden önemli olan eşinin senin yanında olması seni anlaması gerisi hiç önemli değil. O evde eşin ve kızınla yaşıyosun. Mutlu olmak varken kaynananın istediğini verme onun yüzünden kendini yıpratıp huzurunu kaçırma.

Yok şuan iyiyiz ama içime kuşku düştü birden bizde kac kere ayriliyorduk neredeyse. Şimdi annesi Gine ortalığı karıştırdı . Bu konu yuzunden inşallah eşimle aram açılmaz kaynanama sormayı düşünüyorum artık neden böyle yaptigini

Ne olursa olsun eşinle arani bozma cnm kimsenin ağzina bakma.kimseyede güvenme eltin kaynananla arani bozmaya çalişabilir.kiskanir şimdi o seni bebeğin falan oldu mutlusunuz diye.kaynanana gelince saygida kusur etmemek lazim ama kendinide ezdirme kimseye karşi hele ailen arkandaysa iş tamam. Ama unutma kaynanandan nefret bile etsen o sonuçta eşinin annesi ne yapsada eşin atamaz o yuzden muhattap olmamak lazim mesafe koymak lazim o zaman firsat bulamaz sizinle uğraşmaya.bide şu anda bebeğin daha çok küçük stresli bir dönemden geciyorsun yavrunla birbirinize alişma süresi e tabi lohusa psikolojiside var kolay kolay atilmiyo insanin üstünden cnm seni anlayabiliyorum kendini yanliz hissetme lutfen daha kotu durumda insanlar var.inşallah eşinle bebeğinle çok mutlu olursunuz

Canım eğer eşin destekse sana görüşme hiç görürsen de bi selam verirsin hiç konuşmazsın bi şey söylemen olayları daha da büyütür ve seni küçültür
Kuzeni de ara anlat durumu çocuğu olunca anlayacağını filan söyle eğer anlamazsa da zaten senin dostun değildir sen en iyisini yapmışsınn ve haklısın

A
ynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…