Ya daha zaten dede baba aba mama gibi şeyleri söylüyor bizde bir sorun oluşmadı ama doktoruna sor TMM mıDamak yapısını bozuyor konuşması geç oluyorvs. Gibi sorunlar yaşadınız mı?
Emzik emince kendilerini de güvende hissediyorlarmışNe kadar ince çizgide bi iş vebek büyütmek. Aldığım her karar geleceğini etkileyecekmiş gibi geliyor. Bir de bişey daha sorsam? Geçen gün bi arkadaşım emme isteği yeterince karşılanmazsa ilerde psikolojik sorunları olabilir. Huysuz olur, güvensizlik yaşar gibi şeyler söyledi. Kafam çok karıştı ağlamak istiyorum artık.
Arkadaşlar benim bebeğim 3.5 aylık. Bebeğime hiç emzik vermedim ağlama ve uykusuzluğuna direndim. Hala da direniyorum. Sizce iyi mi yaptım emzik faydalı mı? Bu arada bebeğim arada sırada elini ve dudağını emiyor. Emme isteği var emzik ver diyorlar neyapsam bilemedim
ben cocuk doktorumuza cok guveniyorm o bana cocugun 6 yasina kadar parmak emmesinin emzik emmesinden daha oyi oodugunu baska seylere gerek duymayarak kendi kendini telkin etmesinin daha saglikli oldugunu soylediÇok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de bu saydığunız nedenlerden dolayı vermedim. sizin gibi çok uykusuz geceler geçirdim. ama bebeğim elini emmeye başladı doktor normal demesine rağmen herkes üstüme geldi. çocuğa kötülük ediyorsun inat etme ver emzik dediler. artık ağlıyordum böyle dediklerinde ama direnmeye devam edeceğim.
ben cocuk doktorumuza cok guveniyorm o bana cocugun 6 yasina kadar parmak emmesinin emzik emmesinden daha oyi oodugunu baska seylere gerek duymayarak kendi kendini telkin etmesinin daha saglikli oldugunu soyledi
Aslında elinin ne kadarını denk getirirse o kadarını sokuyor :) bi deeee az öncr sadece denemek için emzik vedm acaba alacak mı diye. Hiiiç yabancılık çekmedi hemen emmeye başladı. Bi 5 dk emdi çektim. Yavrum benim acayip bi emme isteği var