yalancı emzik

Eğer bebisinizde emme isteği varsa ver gece uykusu felan duzeliyo benim kızimda 7 aydan sonra alıştı özellikle dış çıkarırken çok faydası oluyor tavsiye ederim

Aslında bizim sorunumuz gündüz uykuları. Yarım sâat bile uyumuyor bü yuzden sürekli uykulu geziyor

Ay
Eğer bebisinizde emme isteği varsa ver gece uykusu felan duzeliyo benim kızimda 7 aydan sonra alıştı özellikle dış çıkarırken çok faydası oluyor tavsiye ederim
7 ay sonra mi aldı dedin? Gerçekten bana bi umut oldu benim küçük prensimde 7 aylık bir türlü almadi emzik ya yen i doğduğunda ben vermedim şimdide o almıyor valla kafayı yiyeceğim ya nasıl aldı seninki özel birşey yaptinmi acabee

Yeni doğduğunda bende vermedim tatlim.. 6 aylıktan sonra uyku eğitimi vermeye çalışıyordum ama kizim direniyordu bi kaç defa ayağımda sallarken tam boyle uykuya dalmak üzereyken felan emzigi verdim ondan sonrada alisti uyku eğitimini de verdim yatağına bırakıyorum kendisi uyuyor çok şükür uyku konusunda rahatladik.

Ben 1 aylıktı verdim
Hamileyken vermem diyordum ama göğüslerim yara olunca mecbur kaldım
Zararı yok faydası da yok
Emme refleksini güçlendiriyor elbette
Bebeklerin emzik el parmak emmesi 3 yaşına kadar normal karşılanıyor uzmanlar tarafından
Arkadaşım yaşına gelmeden bıraktırmıştı, umarım benim de öyle olur

Ya iyi çok şükür benimki daha sallayarak uyuyo ne biliyim bazıları memeye seker sürdük öyle aldı falan dediler bende öyle birşey yapmak istemiyorum dişleri de yeni çıktı zaten hani sendemi öyle birşey yaptın diye sordum. Açıkçası ben yapmamak için kendimi zor tutuyorumda ...

Yok canım hic öyle şeyler yapmadım sekere çikolataya felan batirmadim cadı kızım fosur fosur emiyo şimdi;-) . Tam uykuya dalarken vermeye çalış birkaç direnir ondan sonra alır diye düşünüyorum..

o konudan bende çok çektim ilk aylarda çok uğraştım her çesitini denedim ama almayınca almıyo:)şimdi beşinci aydayız artık daha da büyüdü şimdi de gerek duymuyorum iyikide almamış diyorum bide onu bıraktırma derdi olacaktı kendimi böyle avutuyorum:)) tek avantajı emzik alan bebekler oyalanacak bişeyleri oldukları için daha uslu oluyorlar:)

Aynen benim bebegimin de emme refleksi cok kuvvetliydi. Benim de göğsüm yara oldu. Mastite kadar gitti. Bir aylık bile değildi ben verdigimde. Istemediler cevrem vermemi. Emmez seni dediler. 5 aylik oldu sadece anne sutu aliyor. Emip isini bitirince kafasını cevirir. Sadece emmek istiyorsa emzik alir. Bi de uykuya dalinca puuu diye tukuruyordu ilk zamanlar. Şimdi ben dalinca bazen aliyorum geceleri. Gündüzleri uyanikken miziklanirsa falan değil de uyku için daha iyi. Ben gündüz vermeyi bıraktım. O da cok aramadi.Damak yapisini bozacagindan ziyade konusmasini etkilemesin diye. Cocuk agular gugular yapıyor ağzına emzik tikmanin alemi yok dedim.

merhabalar. yazınızı okuyunca yazma geregi hissettm.bnmde 3 aylık bir kızım var.ilk ay emzik vermedim.cok karsı olanlardanım aa lohusa sendromundan doayı bir ay dayanabildim.daha sonra verdim.doktorlarda kndime eziyet ettiğimi vermem gerektiğini syledi.gec verdiğim için tam anlamıyla tutus değil.yinede anlık kurtarıcı oluyor.aşı gbi vs...
sylemek istediğim herks yapması gereknde özgür.fakat sylediklerinzde bu kadr net olmayın.zira bu durum beebkten bebege değişiyor.örneğin benim kızım asla emzik agzında uyumaz.hemen dısarı atar.konusma meselesine gelincede ik yasında bir yeğenim var.bir yasına girmeden cumle kuarark konusmya basladı.su an ingilizce sarkı soyluyor.yani emzik sanılan kadar korkunc değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…