Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 ay sonra mi aldı dedin? Gerçekten bana bi umut oldu benim küçük prensimde 7 aylık bir türlü almadi emzik ya yen i doğduğunda ben vermedim şimdide o almıyor valla kafayı yiyeceğim ya nasıl aldı seninki özel birşey yaptinmi acabeeEğer bebisinizde emme isteği varsa ver gece uykusu felan duzeliyo benim kızimda 7 aydan sonra alıştı özellikle dış çıkarırken çok faydası oluyor tavsiye ederim
Ay
7 ay sonra mi aldı dedin? Gerçekten bana bi umut oldu benim küçük prensimde 7 aylık bir türlü almadi emzik ya yen i doğduğunda ben vermedim şimdide o almıyor valla kafayı yiyeceğim ya nasıl aldı seninki özel birşey yaptinmi acabee
Ya iyi çok şükür benimki daha sallayarak uyuyo ne biliyim bazıları memeye seker sürdük öyle aldı falan dediler bende öyle birşey yapmak istemiyorum dişleri de yeni çıktı zaten hani sendemi öyle birşey yaptın diye sordum. Açıkçası ben yapmamak için kendimi zor tutuyorumda ...
Aynen benim bebegimin de emme refleksi cok kuvvetliydi. Benim de göğsüm yara oldu. Mastite kadar gitti. Bir aylık bile değildi ben verdigimde. Istemediler cevrem vermemi. Emmez seni dediler. 5 aylik oldu sadece anne sutu aliyor. Emip isini bitirince kafasını cevirir. Sadece emmek istiyorsa emzik alir. Bi de uykuya dalinca puuu diye tukuruyordu ilk zamanlar. Şimdi ben dalinca bazen aliyorum geceleri. Gündüzleri uyanikken miziklanirsa falan değil de uyku için daha iyi. Ben gündüz vermeyi bıraktım. O da cok aramadi.Damak yapisini bozacagindan ziyade konusmasini etkilemesin diye. Cocuk agular gugular yapıyor ağzına emzik tikmanin alemi yok dedim.ikizbalikst: 40440619 .!.:Ben 1 aylıktı verdim
Hamileyken vermem diyordum ama göğüslerim yara olunca mecbur kaldım
Zararı yok faydası da yok
Emme refleksini güçlendiriyor elbette
Bebeklerin emzik el parmak emmesi 3 yaşına kadar normal karşılanıyor uzmanlar tarafından
Arkadaşım yaşına gelmeden bıraktırmıştı, umarım benim de öyle olur
merhabalar. yazınızı okuyunca yazma geregi hissettm.bnmde 3 aylık bir kızım var.ilk ay emzik vermedim.cok karsı olanlardanım aa lohusa sendromundan doayı bir ay dayanabildim.daha sonra verdim.doktorlarda kndime eziyet ettiğimi vermem gerektiğini syledi.gec verdiğim için tam anlamıyla tutus değil.yinede anlık kurtarıcı oluyor.aşı gbi vs...canim emzik bebekte bagimlilik yapiyor uyku duzeni yemek duzenine memeden ayirma sorunlarina birde emzik biraktirma sorununu eklemeyin. benim bebegim gece gunduz aglayan bi bebekti o gunleri hatirlamak dahi istemiyorum... bana cok israr ettiler emzik ver emzik ver ben vermedm cunku emzik emecegine meme emsin dedim mama ver rahat uyursun dediler mama icecegine sut icsin dedim aslinda birde su var uyku duzeni oturttugunda emzikle uyuyacak ve emzik agzindan dustugunde agliyacak ne kadar bagimsiz olursa okadar iyi ve gec konusuyor emzik emen bebekler... biz buyuklerden daha bilincliyiz bebek buyutme konusunda arastiriyoruz akil muhakemesi yapiyoruz hic buyuklere kulak asmayin bence arastirmalariniza mantiginiza ve doktorun dedigine uyun sadece...