- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Ben zaten görüşmüyorum, bana dediği zaman diyorum ki lütfen benimle bu konuları konuşma eşin orda, ben ne yapabilirim artık rahatsız oluyorum diyorum ama anlamıyor. Haber vermeden geliyor, emirvaki yapıyor. Mesaj atıyor, arıyor açmayınca 100 kere üst üste arıyor, ve bir gün önce dediğini bugün kabul etmiyor. Sürekli ağlıyor. Haftaiçi yokum diyorum yine arıyor gelicem diye, en sonunda dedim ben gelmeni istemiyorum diye ama yine pişkin anlamıyor.sen görüşme etme fikir beyan etme. kendi aralarında halletsinler. boşanırlarsa da boşansınlar.
Annesine düşkün evet en başta şartı buydu. altlı üstlü evi var ve drdi ben uzağa da gitsem bırakmam diye, bilmiyorum bu konuda çok ısrarcıydı hep, ama İnan'ın eşine ilk başta daha düşkündü. Evlenmeden derdi onun için neler neler yapıcam diye, gezerler tozarlar ama kız artık böyle olunca kaynım da bunaldı. Hiçbir şey yapmak istemiyor.Kiz belki da hasta yani goz gore gore bu kadar yalan konusmasi cok tuhaf.En guzelini yapiyorsunuz kesinlikle hic muhattap olmayin.Kaynin annesine cok mu duskun bu arada niye bu kadar diretti ailem diye.
Ah ah uzak duruyorum hatta gelme bile dedim, en son yine aramış gelip beni alsana diyor. Ölür müsün öldürür müsün. 100 kere arıyor üst üste. Hayır bi de benim en nefret ettiğim muhabbet para muhabbetidir. Kalkmış bana para muhabbeti yapıyor. Kocam bana para vermiyor diyor. Ki o da yalan.sizofren falan degil. yalanci sadece. sizofreni oyle bir hastalik degil. uzak dur. sana ozeniyor belli.
takintili demek ki. Esine ve kaynina da soyleyerek telefonlarini acma. elti geyiginden nefret ederim ben de Alah yardimcun olsun.Ah ah uzak duruyorum hatta gelme bile dedim, en son yine aramış gelip beni alsana diyor. Ölür müsün öldürür müsün. 100 kere arıyor üst üste. Hayır bi de benim en nefret ettiğim muhabbet para muhabbetidir. Kalkmış bana para muhabbeti yapıyor. Kocam bana para vermiyor diyor. Ki o da yalan.
Bu tip insanla açık ve sert konuşmak gerekir.
Söyleyin, görüşmek istemiyorum diye.
Gerekirse kaynınıza söyleyin, uzak tutsun karısını.
Kaynım biliyor zaten, amin teşekkür ederim. Bizimkiler de diyor ki annemize ev alalım ayrı oturun diye ama kaynım da diyor ki abi öyle bir şey olmaz asla kabul etmiyorum diye. Aynen ben de nefret ederim biz 4 eltiydik çok nadir görüşür araşırız dedikodu şu bu aramızda olmazdı çok samimi asla değildik, bu geldi herkesi birbirine düşürdü maaleseftakintili demek ki. Esine ve kaynina da soyleyerek telefonlarini acma. elti geyiginden nefret ederim ben de Alah yardimcun olsun.
Evet kesinlikle öyle düşünmüş. Annesi de inkar etti. Geçen annesi bizi almış ben de kabul etmedim diyor, ya hu kadın sen hiç mi konuşmadın, biz dedik siz konuşmuşsunuz kaynanam asla yalan söylemez, yok diyor biz demedik hiç konuşmadık. E dedim hiç konuşmadan 2 ay içinde kızınızı verirseniz böyle olur dedim ben de.Kız kabul etmiş sonra ya kaynanayı postalarım ya ben taşınırım diye düşünmüş.
Bütün bu yalan dolanda bundan .
İnsanlar çok vefalı olsaydı Hz.İsa havarilerinin ihanetine uğramazdı, cin olmadan adam çarpmaya çalışan bi tanede bende vardı bıçak gibi kestim 4 senedir görüşmüyoruz ama benim şansım eşim de abisi ile görüşmüyor komple küsüz yani, sonuca ulaşmak için her yol mübah diyen biri anladığın kadarıyla yalansa yalan iftira ise iftira uzak dur ilişkini kes
Hah işte o da bana topu atıyor. Janet abla baksın ben bakmam diye. Ben ona dedim üstüme oynama fena yaparım diye. Neler neler diyorum yok pişkin.Benimki de kabul etti başta dip dibe oturmayı sonra bana sardı sen ne güzel başka ildesin diye, g.doğudaydık
Yoo şizofreni falan değil, çamur taktiği deniyor buna.
Önce nikah olana kadar he dedi, şimdi fırsat geçti eline artık durdurabilene aşk olsun.
İstediğine ulaşana kadar lafa söze herkesi katacak, voltran oluşturmaya çalışıyor, bak işte herkes benle aynı düşünüyor mesajı çıkarmaya çalışıyor ama olmuyor. Birazcık cinnet her şeyi çözer mantığı ile kırıp döküyor.
Janet senin yapabileceğin bir şey yok ve yapman da gerekmiyor. Uzak dur.
Eşinizin kardeşinin evliliğine çok müdahil gördüm sizi. Gereksiz müdahil...
Evinin eşyalarını seçmek, evinin temizlemek, perdelerini takmak vs vs. Birçok yakını vardır bunu yapacak. Size gelene kadar kayınvalidesi de yapabilir. O sizi zorla çağırmış siz de istemeye istemeye gidip yapmışsınız gibi anlatmışsınız. O laubaliyse, mesafeyi koruyamıyorsa siz korusaydınız. Neden her şeye karıştınız? Şimdi şikayet etmenin faydası yok. Sınır çoktan aşılmış. 'Hiçbir şeyden geri kalmasın, özenmesin, her şeyi eksiksiz olsun' gibi bir cümle kurmuşsunuz. Bunları düşünmek size düşmez ki.İnan'ın uzak duruyorum. Ya telefonumdan bile engelledim ama mesaj atıyor. Yüzüne diyorum yA beni rahat bırak istemiyorum görüşmek kafa dengi değiliz diyorum bu sefer mesaj atıyor, sosyal medyadan yazıyor. Eşimden arıyor. Of
Ben mi? Arkadaşım ben müdahil olmuyorum o beni arayıp içine çekiyor. Diyor ki eşim senin kocan gibi değil, bana sürpriz yapmıyor, senin kocan çok iyi, senin kocan böyle, ama benimki böyle değil, ben kaynanamla oturmak istemiyorum, sen otur. Arıyor bunu anlatıyor. Ben de İstemiyorum anlatma bana diyorum kocanla hallet. Yok yine yok. Ben müdahil olmuyorum İnan'ın olsam iki gün durmaz burda. Ne laflar ediyor, bir de öyle iğrenç konuşuyor ki 2 gün yemek yemedim. Uyarıyorum terbiyeni takın diyorum bana gelme diyorum. Ama hayır hayır hayır. Kendisi benim evliliğime müdahil oluyor maalesef.
Senin çoçuğun olmuyor ama ben çok doğurganım hemen olur diyor, eltimin 2 kızı var ona da diyor ki benim sadece 2 oğlum olacak göreceksiniz. Hepiniz göreceksiniz diye. Ailesiyle birlikte erkek çocuk doğurma peşine düşmüşler, sanki erkek olunca ne oluyor. Ve bunu bize söylüyor. Diğer eltilerimle neden böyle değiliz çünkü çok laubali değiliz olgun insanlarız.
Sana bayıldığından aramıyor emin ol. Kullanacak adam lazım, yandaş arıyor o.İnan'ın uzak duruyorum. Ya telefonumdan bile engelledim ama mesaj atıyor. Yüzüne diyorum yA beni rahat bırak istemiyorum görüşmek kafa dengi değiliz diyorum bu sefer mesaj atıyor, sosyal medyadan yazıyor. Eşimden arıyor. Of
Ben mi? Arkadaşım ben müdahil olmuyorum o beni arayıp içine çekiyor. Diyor ki eşim senin kocan gibi değil, bana sürpriz yapmıyor, senin kocan çok iyi, senin kocan böyle, ama benimki böyle değil, ben kaynanamla oturmak istemiyorum, sen otur. Arıyor bunu anlatıyor. Ben de İstemiyorum anlatma bana diyorum kocanla hallet. Yok yine yok. Ben müdahil olmuyorum İnan'ın olsam iki gün durmaz burda. Ne laflar ediyor, bir de öyle iğrenç konuşuyor ki 2 gün yemek yemedim. Uyarıyorum terbiyeni takın diyorum bana gelme diyorum. Ama hayır hayır hayır. Kendisi benim evliliğime müdahil oluyor maalesef.
Senin çoçuğun olmuyor ama ben çok doğurganım hemen olur diyor, eltimin 2 kızı var ona da diyor ki benim sadece 2 oğlum olacak göreceksiniz. Hepiniz göreceksiniz diye. Ailesiyle birlikte erkek çocuk doğurma peşine düşmüşler, sanki erkek olunca ne oluyor. Ve bunu bize söylüyor. Diğer eltilerimle neden böyle değiliz çünkü çok laubali değiliz olgun insanlarız.
Arkadaşım temizliği temizlikçi yaptı ben yapmadım bu bir. İkincisi bu kız çok uzakta şehir dışındaydı ve herkes oraya gitmişti, Ailesi akrabaları herkes oradaydı kaynanam dahil, üçüncüsü beni zorla götürdüler fikrimi kaç kere sordular, ben orda dedim kalabalık hiç güzel değil bence bi dahakine tek gidin diye ama yok emrivaki yapıp kapımın önüne geldiler hadi gidiyoruz diye. Siz işin içinde olmadığınız için anlamıyorsunuz. Ben ev düzmüş biriyim fikrimi aldılar ben de söyledim. Ayrıca neden düşmezmiş? Biz ortağız kaynımla ve fazla para harcamasın diye en kötülerini de aldırtabilirdim. Kız çünkü cahil hiçbir şey bilmiyor, ama yapmadım kendime yakıştırmam Allahtan korkarım. Yahu beni arıyor diyorum açmasam sosyal medyadan yazıyor eşimi arıyor diyorum, yüzüne dedim görüşmek istemiyorum gidip gelmeleri laubaliliği sevmiyorum gelme istemiyorum dedim diyorum siz sanırım anlamıyorsunuz. Neyse tamam ben hatalıyım diyeyim de daha fazla yazmayın rica ederim.Evinin eşyalarını seçmek, evinin temizlemek, perdelerini takmak vs vs. Birçok yakını vardır bunu yapacak. Size gelene kadar kayınvalidesi de yapabilir. O sizi zorla çağırmış siz de istemeye istemeye gidip yapmışsınız gibi anlatmışsınız. O laubaliyse, mesafeyi koruyamıyorsa siz korusaydınız. Neden her şeye karıştınız? Şimdi şikayet etmenin faydası yok. Sınır çoktan aşılmış. 'Hiçbir şeyden geri kalmasın, özenmesin, her şeyi eksiksiz olsun' gibi bir cümle kurmuşsunuz. Bunları düşünmek size düşmez ki.
Hah dediğiniz gibi. Benim paramı bile istedi biliyor musunuz? Siz ne yapacaksınız parayı bize hibe edin ev alıcam. Daha ne diyeyim. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü.kız hasta değil ya, bildiğin nikahı yapayım da sonra ben yolumu bulurum demiş.
maalesef kaynın boşanmakta acele etsin, bu kadın o düşünceyi sezerse gizliden hamile bile kalır.
ya bir de ben anlamıyorum, tamam yakında ev kötü de, ya hiç emek sarf etmeden ev sahibi olmuşsun, insan biraz şükreder, hani denese bir kaç yıl sonra ben yaparım sanıyordum ama zorlanıyorum dese farklı yaklaşılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?