merhaba arkadaslar 10 aydır nısanlıyım ve nişanlımla ilişkimizde 7. yılımıza girecez her ilişkide oldugu gıbı tabıkı bızde sorunlar yasadık ve en önemlısı de bu sorunları atlatabılmemız oldu neyse gelelım asıl konuya nısanlımın bundan öncekı görev yaptıgı yerle (mugla) ile ilgili hep şüphecı dvranıorum ıster ıstemez cunku ordayken aldatıldım ve bunun gözle görülür sadecebı tanesı oldugu hıssedıorum ama bunu bı turlu ıspatlıamıorum az önce konusurken ordakı yasadıklarını tekrardan gündeme getırdım ve ona benden sakladıgı seylerın olup olmadıgı sorudum oda bısey ıtıraf etmek ıstedıgını ve benım ona kızmamdan korktugumu belırttı ve bende tepkı göstermıcegıme dair söz verdım ve ordayken bı kızla sadec normal bı arkadas olarak görüştüğünü hatta onunla derdını paylastıgını ve hep benımle ılgılı bı sorunu oldugunda onunla bırlıkte çözüm aradıgını bana hedıye alırken dahı onun yardımında bulundugunu söledı buna acıkcası kızmadım cunku normal bı arkadaslık olarak degerlendırdım ama benı geren kısımsa su ben onu o zmnlar aradıgımda yanında hep bı erkek arkadası oldugundan bahsdıodu ama yanında bazen o kız vardı yanı bu konuda yalan sölüodu ayrıca bu kızında nısanlımın evıne o zmn mısafır olarak geldıgını de ıtırf ettı ama benım evıne gıren kızlar konusunda cok hassas oldugumuda bılıodu buna ragmen kızı evınde agırladı suan bunu hazmedemıorum ne yapacagımı sasırdım ve yıne gözümde kocaman bı yalancı oldu bunu ona söledıgımde de ben yalan sölemedım sdece anlatmak ıcın dogru zamnı bekledıgını sölüo ne yapacagımı sasırdım yardım eder mısınz agır tepkı göstermk ıstemıorum cnk bı dha bna yıne hıcbıseyden bahsetmıcek yaptıgı seyın yanlıs oldugunu nasıl anlatmalım acıl cvp lütfennnnn