Yalan mı söyledim? Silikon? Napıcam :(

Ben de böyle düşünüyorum peki ilerde evlenince sorun olur mu sizce niye yalan söyledin gibi? (Gerçekten dümdüz tahta gibiydim) :KK43:(((
Niye olsun seven her türlü sever merak etme. Kendini kimseye karşı da sorumlu hissetme. Dediğim gibi vücut senin vücudun. Ne yaptırdığından kime ne.?

Yani bilmiyorum, bence bekle, konu açılınca söylersin. Elbet konu memeden açılır bir gün😅
Benim sevgilimin de doğuştan tek böbreği yokmus. Tutup da sanki çok önemli bir şeymiş gibi karşisina çekip bunu bana söylemedi. İlişkimizin 6. Ayında falan konu askerlikten açıldı, askere gitmediğini anlatırken söyledi bir cumleyle, açıldığı gibi kapandı konu.
Ya da annesinin olmadığını tutup söylemedi de yine altıncı ayda falan ben geniş ailemden bahsederken dedesi nenesi ile görüşüyor mu diye sordum laf arasında, 'sadece babam var' dedi, konu kapandı.
Benim de söylemem gereken bir şey olduğunda (mesela annemle ilgili bilmesi gereken bir durum vardı) konuyu çok alakasız yerden oraya getirip esprili bir şey anlatırken hemen araya kattım, benden çıktı 😂😂 bunu da 9. Ayda falan yaptım.
Yani sen de böyle hayatın doğal akışında, herhangi bir şeyden konuşurken konuyu buraya getirmeye çalış hemen söyle, konuyu kapat.
Sorun olmaz , merak etme
Anladım ama ben bunu aileme bile söylemedim. Hani gerçekten sadece benle doktor biliyor gerçekten. Kimseye de söylemek istemiyorum :KK43:((

Niye yalan dedin der mi acaba? Bi de bilmiyorum bu benim cok takıntılı olduğum bi konu ailemden bile kimse bilmiyor taa Ankara’ya tek gidip yaptırmıştım hemşireler yardım etmişti ilk günler baya zordu. Bi de erkekler silikon sevmiyo diye duydum kozlar gerçekten çok kötüyüm ve asla söylemek istemiyorum. Şu an çıkarttırmayı veya daha büyük taktırmaya düşünüyorum hatta
O an öyle gelişti öyle soyledim gizleyecek birseyim yok zaten istedim yaptirdim bu kadar bitti başkada bişey derse kendi sorunu zaten ondan önce olmuş birşeye karişamaz.Sevmiyorsa silikon bu iş baştan olmaz zaten sen kendini boyle iyi hiss ediyorsan konu kapanmiştır bazen gogusler çok kucuk olunca kadinlar uzuluyor yani sende kendini mutlu etmek istemişsin mutlusunda ne guzel.
Ama aşiriya kaçma derim mesela ne guzel dogal demiş sana demekki tam kivaminda yaptirmişsin hiss etmemiş dozunu artirirsan artik silikon oldugunu zaten saklayamazsin herturlu belli oluyor
estetike kapiliyor insanlar bazen bir kere yaptilarmi hep yaptirmak istiyorlar sonrasi husrana dönuyor malesef..

Hoşuna gitmeyecek bence silikon sevmiyo bence. Ama bende şöyle düşünüyorum silikon için bana sevgisi azalacak mı ki? Bilmiyorum hiç söylemek istemiyorum çok kötüyüm Of Of
İlk sevgilin mi bu adam?
Erkekler için en guzel meme sahip oldukları memedir 😅😅 o an tuttuğu iriyse iri güzeldir, miniyse mini guzeldir.
Şey buldu da seysisizini arıyor, derler, terbiyem müsade etmez 😂😂😂
Hiç erkekler silikon sevmese bunca silikonlu kadın güzel diye lanse edilir miydi? Adam senin memeni sevmiş iste, söylemiş de beğendiğini:) bu kadar sıkıntı etme, madem ciddi düşünüyorsun içini açabilmen gerekiyri

O an öyle gelişti öyle soyledim gizleyecek birseyim yok zaten istedim yaptirdim bu kadar bitti başkada bişey derse kendi sorunu zaten ondan önce olmuş birşeye karişamaz.Sevmiyorsa silikon bu iş baştan olmaz zaten sen kendini boyle iyi hiss ediyorsan konu kapanmiştır bazen gogusler çok kucuk olunca kadinlar uzuluyor yani sende kendini mutlu etmek istemişsin mutlusunda ne guzel.
Ama aşiriya kaçma derim mesela ne guzel dogal demiş sana demekki tam kivaminda yaptirmişsin hiss etmemiş dozunu artirirsan artik silikon oldugunu zaten saklayamazsin herturlu belli oluyor
estetike kapiliyor insanlar bazen bir kere yaptilarmi hep yaptirmak istiyorlar sonrasi husrana dönuyor malesef..
Evet gerçekten fiziğime çok uygun asla dıştan anlaşılmıyor mükemmel duruyor. Ama elleyince anlaşılıyor.
Şu an yalan söylediğim için dedim acaba çıkarttırsam mı veya daha büyük yaptırsam mı? Daha büyüğü silikon olduğu kesin doğru olacak yani o açıdan 😁
İnanılmaz takıntılarım bu konuda gerçekten o yüzden şu an kara kara düşünüyorum

Hoşuna gitmeyecek bence silikon sevmiyo bence. Ama bende şöyle düşünüyorum silikon için bana sevgisi azalacak mı ki? Bilmiyorum hiç söylemek istemiyorum çok kötüyüm Of Of
Eğer arada duygusal bir bağ varsa bence bu durumu hoş görebilir. Zaten silikon da çıkarılabilen bir şey belki o halinizi kabul edecek beğenecek tabii siz de isterseniz. Belki de dediğim gibi hiç kafasına takmayacak. Ama ciddi düşünüyorsanız bu olay bir gün mutlaka anlaşılacak. O zaman daha büyük kavgalara ve kalp kırıklıklarına sebep olabilir.

Eğer arada duygusal bir bağ varsa bence bu durumu hoş görebilir. Zaten silikon da çıkarılabilen bir şey belki o halinizi kabul edecek beğenecek tabii siz de isterseniz. Belki de dediğim gibi hiç kafasına takmayacak. Ama ciddi düşünüyorsanız bu olay bir gün mutlaka anlaşılacak. O zaman daha büyük kavgalara ve kalp kırıklıklarına sebep olabilir.
Anladım ama ilerde gerçekten doğruyu söylesem “bu konu benim çok takıntılı olduğum bi konuydu ailem bile bilmiyordu o yüzden o an söyleyemedim kendimi çok kötü hissediyordum ve yaptırdım” desem mantıklı değil mi hani gerçekten söylemek istemiyorum Of ya cok kötüyüm

Evet gerçekten fiziğime çok uygun asla dıştan anlaşılmıyor mükemmel duruyor. Ama elleyince anlaşılıyor.
Şu an yalan söylediğim için dedim acaba çıkarttırsam mı veya daha büyük yaptırsam mı? Daha büyüğü silikon olduğu kesin doğru olacak yani o açıdan 😁
Sırf yalanınız ortaya çıkmasın diye bir ameliyat geçirmek istediğinizden emin misiniz? Anestezi falan alınıyor sonuçta bunlar ciddi işlemler. Bence siz bir ara sevgilinize konuyu açın. Estetik, kadın vücudu falan hakkında oradan görüşlerini anlayabilirsiniz fakat ben yine de dürüst davranmanız gerektiğini düşünüyorum

Evet göğsüm dümdüzdü gerçekten ve kimseye söylemedim ne ailemden ne arkadaşlarımdan

Sırf yalanınız ortaya çıkmasın diye bir ameliyat geçirmek istediğinizden emin misiniz? Anestezi falan alınıyor sonuçta bunlar ciddi işlemler. Bence siz bir ara sevgilinize konuyu açın. Estetik, kadın vücudu falan hakkında oradan görüşlerini anlayabilirsiniz fakat ben yine de dürüst davranmanız gerektiğini düşünüyorum
Evet yalanım ortaya çıkmasın diye bi ameliyat daha geçiririm gerçekten bu göğüs konusu benim büyük bir takıntım. Aslında bi ara konu açılmıştı her şey doğal iyi ya falan demişti konu kapanmıştı o an hiç detay va olmadı :KK43:(

Kızlar selam çok kötüyüm.
Benim göğüslerim ergenliğimden beri dümdüzdü ve kafama çok takıyordum. 20 yaşımda 250 cc lik (yani gerçekten çok doğal ve diri duruyor) silikon taktırdım.
Geçen gün erkek arkadaşımla plaja gittik. Aşkım fiziğin çok güzel ya silikonlu gibisin deyip şakaya vurdu. Ben de hahahah doğal falan dedim kapandı konu. Kendimi çok kötü hissediyormuş silikon olduğunu söylemek istemiyorum kendim için yaptırdım. Hesap verme zorunluluğu da hissetmiyorum. Ama sizce yalan mı söylüyorum? Onu çok seviyorum gelecek düşünüyoruz. Sizce sorun olur mu :KK43: (elleyince anlaşılıyor :KK43:( )
Elleyince anlaşılıyorsa ya anlamıştır ya anlayacaktır ortaya çıkacak şeylerin yalanını söylemeyin bence itiraf edin

Çikarinca kesin mutlu olucaksan çikar yok sonra yine üzulüp filan eskiden daha guzeldi falan diyiceksen hiiiç o işe kalkişma derim.
Bu arada fizigine mukemmel uyuyorsa boyle kalsin neden bozuyorsunki ona kanitlamana gerek yok buyugunede gerek yok buyuk meme sıkıntı oluyor elbisede filan bence en guzelinden dogal duruyor işte severse seni böyle sever sen çok takılmişsin bu konuya sal kendini rahatla
Tek çozum var dogruyu soylemek çikarirsan gogus kuculecek ayni olmadigini zaten fark edicek buyutursen zaten gozune girecek en guzelinden şimdiki oldugu gibi devam etmek lafi duşunce boyle istedim yapdim o kadar bitti çok zor diyil kendini korkutma.

Evet yalanım ortaya çıkmasın diye bi ameliyat daha geçiririm gerçekten bu göğüs konusu benim büyük bir takıntım. Aslında bi ara konu açılmıştı her şey doğal iyi ya falan demişti konu kapanmıştı o an hiç detay va olmadı :KK43:(
Benim için ilişkilerde dürüstlük çok önemlidir. Ben olmasam gizlemezdim gizlenmesini de istemezdim. Fakat bu sizin ilişkiniz karar sizin

Silikon cinsellik sırasında bir değişikliğe sebep oluyor mu ? Bilmediğimden soruyorum. Sıkmaya falan engel mi riski var mı ?
Varsa erken söylemekte fayda var. Ciddi düşünüyoruz diyorsun önünde sonunda olay cinselliğe kayacaktir.
Bunu çok ezilerek söylemenizi bu şekilde kendini kötü eksik hissetmenizi doğru bulmuyorum.
Vücut sizin. Mutlu değilmişsin ve yaptırmışsn şimdi anlatırken bile ne kadar memnun kaldığın belli oluyor.
Bu düşüncenin arkasında durm kendimi bu şekilde beğeniyorum ve gayet de memnunum en iyi yaptığım şey şeklinde de. Neden karşı tarafa eziklenerek off ya yaptım evet tarzı diyesin ki. Başın dik olsun kime ne sen aynada gördüğünden memnun olduktan sonra. O da bir zahmet seviyorsa ok desin geçsin yani.

Elleyince anlaşılıyorsa ya anlamıştır ya anlayacaktır ortaya çıkacak şeylerin yalanını söylemeyin bence itiraf edin
İtiraf etmek hiç istemiyorum çok takıntılıyım gerçekten. Mesela düşünüyorum onun penisi yapma olsa sorun olmazdı benim için çünkü gerçekten göğüsten dolayı özgüvemsiz hissettiğimi kendim biliyorum o yüzden dert etmezdim ama o da böyle mi düşünür bilemem tabi

Çikarinca kesin mutlu olucaksan çikar yok sonra yine üzulüp filan eskiden daha guzeldi falan diyiceksen hiiiç o işe kalkişma derim.
Bu arada fizigine mukemmel uyuyorsa boyle kalsin neden bozuyorsunki ona kanitlamana gerek yok buyugunede gerek yok buyuk meme sıkıntı oluyor elbisede filan bence en guzelinden dogal duruyor işte severse seni böyle sever sen çok takılmişsin bu konuya sal kendini rahatla
Tek çozum var dogruyu soylemek çikarirsan gogus kuculecek ayni olmadigini zaten fark edicek buyutursen zaten gozune girecek en guzelinden şimdiki oldugu gibi devam etmek lafi duşunce boyle istedim yapdim o kadar bitti çok zor diyil kendini korkutma.
Çıkarınca asla mutlu olmayacağıma eminim :KK43:( ya ama durduk yere söylemek istemiyorum bi daha da plaja gitmeyiz zaten. Of keşke baştan hiç gitmeseydim hiç görmeseydi hiç yalan söylememiş olurdum

X