Yalan mı söyledim? Silikon? Napıcam :(

Sizde '' silikon zaten askmmm ahahahaüğ '' deseydiniz
Zaten bunu öğrendiğinde sizden ayrılacaksa sevinin aman bunları dert etmek için hayat çok kısa :KK70:
O an diyemedim ve hayır doğal dedim sonra güldüm ama gerçekten doğal olduğunu sanardımız o anki ses tonu deyiş şeklimi vs duyunca. Yani gerçekten yalan söyledim ama bu konuda ben kimseye söylemedim silikon olduğunu kimse de sormadı gerçi öyle bi ortama girmedim de yani bilmiyorum pf nasıl ne zaman diyeceğim ki artık plaja da gitmem zaten keşle hiç gitmeseydim

Ayyhh dolgu mu o güzel dudakların? Hiç belli olmuyor biliyor musun? Kaç ml? hemen ayrıntıları alayım asdfg
Doktorum yapay dudaklardan hiç hazzetmiyor. Alanında 1. Numara diyebilirim adı sedef yücel 😁

O an diyemedim ve hayır doğal dedim sonra güldüm ama gerçekten doğal olduğunu sanardımız o anki ses tonu deyiş şeklimi vs duyunca. Yani gerçekten yalan söyledim ama bu konuda ben kimseye söylemedim silikon olduğunu kimse de sormadı gerçi öyle bi ortama girmedim de yani bilmiyorum pf nasıl ne zaman diyeceğim ki artık plaja da gitmem zaten keşle hiç gitmeseydim
Kız abartma o an iltifatın hoşuma gitti doğal dedim ama değil de bence. Tamam kötü hissettirmişti eminim ama öyle utandıracak bir durum değil ki bu.

Kızlar selam çok kötüyüm.
Benim göğüslerim ergenliğimden beri dümdüzdü ve kafama çok takıyordum. 20 yaşımda 250 cc lik (yani gerçekten çok doğal ve diri duruyor) silikon taktırdım.
Geçen gün erkek arkadaşımla plaja gittik. Aşkım fiziğin çok güzel ya silikonlu gibisin deyip şakaya vurdu. Ben de hahahah doğal falan dedim kapandı konu. Kendimi çok kötü hissediyormuş silikon olduğunu söylemek istemiyorum kendim için yaptırdım. Hesap verme zorunluluğu da hissetmiyorum. Ama sizce yalan mı söylüyorum? Onu çok seviyorum gelecek düşünüyoruz. Sizce sorun olur mu :KK43: (elleyince anlaşılıyor :KK43:( )
Elinde sonunda öğrenir ne bunu kafanıza takip stres olun ne daha fazla saklamakla uğraşın ayrıca kötü bir şey değil memelerinin tadını çıkar

Elinde sonunda öğrenir ne bunu kafanıza takip stres olun ne daha fazla saklamakla uğraşın ayrıca kötü bir şey değil memelerinin tadını çıkar
Çok teşekkür ediyorum ama öyle değil işte ben hiçbir şekilde söylemek istemiyorum gerçekten çok takıntılıyım bunu kimse bilmiyo ailem dahil. Şu an böyle düşünüyorum söylememiş olmam sorun olur mu yalan niye söyledin gib der mi? Ama gerçekten ben kimseye söylemedim kendime de söz verdim kimseye söylemicem diye çok takıntılıyım

Çok teşekkür ediyorum ama öyle değil işte ben hiçbir şekilde söylemek istemiyorum gerçekten çok takıntılıyım bunu kimse bilmiyo ailem dahil. Şu an böyle düşünüyorum söylememiş olmam sorun olur mu yalan niye söyledin gib der mi? Ama gerçekten ben kimseye söylemedim kendime de söz verdim kimseye söylemicem diye çok takıntılıyım
Hayır bu gerçeği unut hiç yapmamış gibi davran hayatın tadını çıkar küçük şeyleri düşünerek saniyelerini saatlerini heba etme

Kız abartma o an iltifatın hoşuma gitti doğal dedim ama değil de bence. Tamam kötü hissettirmişti eminim ama öyle utandıracak bir durum değil ki bu.
Çok kötğ hissediyorum hayır gerçekten söyleyemem. İnanılmaz takıntılıyım bu konuda aileme bile söylememiştim doktorum ben ve o hemşirelerden başka kimse bilmiyo öyle sölyiyim size. Ve gerçekten kimseye de söylemek istemiyorum

Valla ben dolgu diye düşünmedim hiç normalde az çok belli olur. Önce ki hali nasıldı peki hiç mi yoktu yoksa küçük müydü? Yani yaptıracağımdan değil yanlış anlamayın lütfen asdfghjk
Benim üst dudağım alt dudağıma göre hacimsizdi. Doğal yapacak bir yer araştırıyordum. Çok övüyorlardı. 2 sene oldu mesela. Hatlarım halen çok belirgin. Estetik gerçekten sanat işi. Yapmasını bilen çok profesyonel yapıyor kimse de anlamıyor.

Ya doğal sanıp yanlışlıkla patlatırsa? kafamda deli sorular :KK70:

Çıkarınca asla mutlu olmayacağıma eminim :KK43:( ya ama durduk yere söylemek istemiyorum bi daha da plaja gitmeyiz zaten. Of keşke baştan hiç gitmeseydim hiç görmeseydi hiç yalan söylememiş olurdum
illa bir konu duşer o zaman konusu açilmişken araya yapiştirirsin iṣte ne varki bunda
Adam zaten bayilmiş gogsune soylemiş işte ne guzel duruyor
Boyle mutluysan boyle kal kimseye birsey kanitlamak zorunda degilsin bunu unutma yalan bir çozum degil asla ve gogus buyutmeklede birşeyler elde edemezsin yine ayni konuṣma donucek zaten aranizda

Benim üst dudağım alt dudağıma göre hacimsizdi. Doğal yapacak bir yer araştırıyordum. Çok övüyorlardı. 2 sene oldu mesela. Hatlarım halen çok belirgin. Estetik gerçekten sanat işi. Yapmasını bilen çok profesyonel yapıyor kimse de anlamıyor.
Evet her doktor yapamıyor her ne kadar diğer işlemlerde başarılı olsalarda estetik çok farklı. Ben gerçekten şiş çok dolgun olsun istemiyorum üst hiç olmadığından alt gibi eşit olsun istiyorum ama doktorlara en az ne kadar oluyor dediğimde 0.5 ml oluyor ama az olur deyip daha fazlasını öneriyorlar :KK70: Kimi yamuk yapabiliyor o daha korkunç

illa bir konu duşer o zaman konusu açilmişken araya yapiştirirsin iṣte ne varki bunda
Adam zaten bayilmiş gogsune soylemiş işte ne guzel duruyor
Boyle mutluysan boyle kal kimseye birsey kanitlamak zorunda degilsin bunu unutma yalan bir çozum degil asla ve gogus buyutmeklede birşeyler elde edemezsin yine ayni konuṣma donucek zaten aranizda
Konu açılsa bile hiç söylemesem olur mu

Evet her doktor yapamıyor her ne kadar diğer işlemlerde başarılı olsalarda estetik çok farklı. Ben gerçekten şiş çok dolgun olsun istemiyorum üst hiç olmadığından alt gibi eşit olsun istiyorum ama doktorlara en az ne kadar oluyor dediğimde 0.5 ml oluyor ama az olur deyip daha fazlasını öneriyorlar :KK70: Kimi yamuk yapabiliyor o daha korkunç
Evet bazen bir tarafı eriyor bir tarafı kalıyor. Ben asimetri sorunu yaşamadım. Hep şunu söylüyorum paraya göre degil kaliteye göre gidin. Orda da hata yapma olasılığı vardır ama en aza indirilmiş olunuyor.

X