Yalan mı söyledim? Silikon? Napıcam :(

Ben
Anladım ama kalan her konuda gerçekten dürüstüm tek bu konu benim en takıntılı olduğum konu ve gerçekten asla söylemek istemiyorum. Evlenince öğrense sorun olur mu sizce?
Anladım ama kalan her konuda gerçekten dürüstüm tek bu konu benim en takıntılı olduğum konu ve gerçekten asla söylemek istemiyorum. Evlenince öğrense sorun olur mu sizce?
yani plajda size silikon konusunu açmasaydı şakasına falan söylemenize hiiç gerek yoktu ama onu dile getirmiş ya neden gizledin diyebilir , nasıl bir karakterde bilemiyoruz tabi takar mı buna yoksa sorun olmaz mı gizlemiş olman yorum yapmak doğru olmaz tam Belkide ortak arkadaşınız varsa ve biliyorsa o söyledi ? Ağız yoklamış da olabilir

Kesinlikle

Yaa yapmayın lütfen hiç söylemek istemiyorum çok kötüyüm asla söyleyemem (

Silikon yaptırdığımı ailem de dahil kimse bilmiyor tek başıma gitmiştim herkesten gizli

Gerçekten mi? Of o zaman çıkartırsam mı? Yoksa yeniden daha büyük mü yaptırsam?
büyükle alakası nedir çıkartma yapmayın. sevgilinize dürüst olun. beğenmiş işte silikonlu gibi diyerek belirtmiş bunu vaovvv olmuş. dert edinmez bence meme olsun yeter erkeklere

Neysen çekiniyorsun yaptırırken kim ne der ne düşünür diye düşündün mü boşver akışına bırak ilerde öğrense daha mı iyi şimdiden söyle üstüne de fazla düşme normal karşılayacak biriyse bu tarz bir şeyi sorun etmez ama ilerde ortaya çıkarsa bence şu an vercegi tepkiden daha farklı olur gibi

büyükle alakası nedir çıkartma yapmayın. sevgilinize dürüst olun. beğenmiş işte silikonlu gibi diyerek belirtmiş bunu vaovvv olmuş. dert edinmez bence meme olsun yeter erkeklere
Daha büyük taktırsam o zamankine silikon derim of gerçekten bu benim aşırı takıntılı olduğum bi konu. Yok ya dert eder bence erkekler silikon sevmiyo diye duydum (

ellemiyor dediğine göre cinsellik vs yaşamıyorsunuz, o aşamaya gelince söylersin. gerçekten bazı şeyler ilişkide cinsellik yaşadıktan sonra cok daha konuşulur hale geliyor. tabi evlenmeden olmaz diyorsan hani onu bilemedim, adam için önemliyse (karakteri de önemli) evlendikten sonra öğrenmesi gıcık edici olabilir onun için.
ama ilişkide ilerleriz cinsellik de yaşamak istediğim biri dersen o zaman söylersin kendi de anlar. o zamana kadar konu açıp benim de göğsüm de slikon mu diycen ki zaten artık yalan konuşmuş olursun. yakınlık sağlanınca aranızda ben de, ben öyle yapardım şahsen.

Ama şu an durduk yerde de söylemek istemiyorum keşke o an plajda deseydim ama geçti ve gerçekten bu benim aşırı takıntılı olduğum bi konu (

Yani yanlış düşünüyorsun. Merak etme adam bu yüzden ayrılmaz senden, hatta belki hoşuna bile gider mis gibi silikonlu biriyle evlenmek. Sonuçta evli insanlar da karilarına on binlerce lira harcıyorlar silikon taksın diye, bkz KK
:)
Ama yalan söylemek başka bir boyut.
Benim arkadaşımın sözlüsü renk körüymüş, bir senenin sonunda kız farketmis renkleri yanlış gördüğünü. Sormuş, çocuk inkar etmiş, hatta dalga geçmiş
Sonrasinda test etti çocuğu,emin oldu renk körü olduğuna. O dönem zaten çok kavga ediyorlardı, bu da tuz biber oldu nişan yapmadan ayrıldılar.
Adam en başından renk körü olduğunu söylese ülkede onu terkedecek kadın sayısı beş bile değildir. Ama böyle kandırınca insan salak yerine koyulmuş hisseder

Bence şimdi bişey söyleme ama herhangi bir zaman diliminde konu gene fiziğine gelirse ki övecektir sende teşekkürler dersin olur biter. Birgün gerçeği söylemen gerekirse de söyle yani erkekler silikona da bayılır sorun etmez yani

E hadi bu çocuğa elletmedin evleneceğin adamda mı dokunmayacak? anlaşılıyor yani biri size silikon mu bu derse yalanlamayın bence yaptığınızın arkasında durun sonucta kendinize iyi gelmesi için yaptırmışsınız...

Ama şu an durduk yerde de söylemek istemiyorum keşke o an plajda deseydim ama geçti ve gerçekten bu benim aşırı takıntılı olduğum bi konu (
Sakin ol stres yapma bu kadar konu konuyu açar belki oraya gelirse sohbetiniz dersin veya kendin de o gün plajda böyle şakasına sordun falan o an utandım söylemek istemedim senden gizlemekte istemedim böyle böyle operasyon geçirdim canım der salarsın konuyu

Of Of Of . Yani gerçekten hiiiç söylemek istemiyorum. İnanılmaz takıntılı biriyim hele ki bu konuda da. Ailemden bile kimse bilmiyor. Kendim kongreye deyip Ankara’ya gidip yaptırmıştım gerçekten söyleyemem inanılmaz kötüyüm lütfen yardım edin

Ciddi duşunuyorsan söyle gizlemenin bir manasi yok boyle istemişsin yapmişsin işte ne diye bilirki sana?korkman icin bir sebep goremiyorum zaten dokununca anlayacaksa daha kotu olur kendin soyle ve asla takilma bence senin bedenin senin kararindi

Niye yalan dedin der mi acaba? Bi de bilmiyorum bu benim cok takıntılı olduğum bi konu ailemden bile kimse bilmiyor taa Ankara’ya tek gidip yaptırmıştım hemşireler yardım etmişti ilk günler baya zordu. Bi de erkekler silikon sevmiyo diye duydum kozlar gerçekten çok kötüyüm ve asla söylemek istemiyorum. Şu an çıkarttırmayı veya daha büyük taktırmaya düşünüyorum hatta

Bence doğruyu söylemeniz gerekiyor. Zaten adam bakınca bile şüphe etmiş sormuş. Ciddi düşünüyor diyorsunuz ilerde mutlaka anlar. Belki taktığı bir konu olmayacak ama belki de hoşuna gitmeyecek. Bu nedenle bir an önce doğruyu söylemenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca ilerde güven problemi de oluşturabilir bu durum ki bence en kötüsü bu olur.

Yani bilmiyorum, bence bekle, konu açılınca söylersin. Elbet konu memeden açılır bir gün
Benim sevgilimin de doğuştan tek böbreği yokmus. Tutup da sanki çok önemli bir şeymiş gibi karşisina çekip bunu bana söylemedi. İlişkimizin 6. Ayında falan konu askerlikten açıldı, askere gitmediğini anlatırken söyledi bir cumleyle, açıldığı gibi kapandı konu.
Ya da annesinin olmadığını tutup söylemedi de yine altıncı ayda falan ben geniş ailemden bahsederken dedesi nenesi ile görüşüyor mu diye sordum laf arasında, 'sadece babam var' dedi, konu kapandı.
Benim de söylemem gereken bir şey olduğunda (mesela annemle ilgili bilmesi gereken bir durum vardı) konuyu çok alakasız yerden oraya getirip esprili bir şey anlatırken hemen araya kattım, benden çıktı bunu da 9. Ayda falan yaptım.
Yani sen de böyle hayatın doğal akışında, herhangi bir şeyden konuşurken konuyu buraya getirmeye çalış hemen söyle, konuyu kapat.
Sorun olmaz , merak etme

Hoşuna gitmeyecek bence silikon sevmiyo bence. Ama bende şöyle düşünüyorum silikon için bana sevgisi azalacak mı ki? Bilmiyorum hiç söylemek istemiyorum çok kötüyüm Of Of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…