Yakup Avşar'ın benim için tasarladığı burun

arkadaslar bisey sormak istiyorum ben ABD de yasiyorum,telefondan ameliyat gunu almak nasil oluyor,hem nasil bir tasarim yapacagini nasil ogrenicem ve tasarima gore fiyat tel de aliniyormu,kiminle gorusmem lazim ,yardimci olurmusunuz bana,lutfeeeen

arkadaslar bisey sormak istiyorum ben ABD de yasiyorum,telefondan ameliyat gunu almak nasil oluyor,hem nasil bir tasarim yapacagini nasil ogrenicem ve tasarima gore fiyat tel de aliniyormu,kiminle gorusmem lazim ,yardimci olurmusunuz bana,lutfeeeen

Bende Almanyada yasadigim icin bende bilmiyordum ama : Ilk basta bir resim gönder mail yoluyla derim (bende öyle yaptim) sana tasarlanmis geri gönderiyo....daha sonra telefon ac (yada mail ile ayni zamandada olur heralde) ve ameliyat günü icin ve randevu günü almak istedigini söyle...ama ameliyat günü verdikleri zaman senden bir "ön ödeme" yapmani isteye bilirler...fiyatin 1/4 ´ni.!
.2 veya 3 asistani var Yakup Beyin, ben Asuman Hanimla konusmustum...cok yardimci oldular ve cok sabirliydi...cok sorum olmustu....neyse sana basarilark :teytey:

tesekkur ederim evacik,ben august 1 gibi ameliyat dusunuyorum,simdiden gun almam normaldir heralde,ama odeme dusunduruyor beni,esim her an vazgecebilir,cok fazla duygu somurusu yaptim dogrusualkisalkisalkisyinede ikna ettim diyememlmaz:

evtttt cok az kaldi cok az ben cok heyecanliyim kizlarrrsositosositohihoyyyt yazacam size her seyiii tek tek

yakup avşar burun kemiğini kımadan alçısız yapıyo ilerde burunda düşme riski yok onun ameliyatında evet pahalı ama bikaç kez ameliyatolmak zorunda kalmzsın en azından, bende yakup avşara olmak istiyorm başkasına yaptırıp pişman olmaktansa pahalıya yaptırır rahat ederim ki bilinir ucuz etin yahnisi yenmezzzzz

dusuncelerin cok dogru ben de ayni senin gibi dusunup hayatimda en guzel karari verdim 5 ay oldu ameliyat olali cok mutlu yum darisi basina insallah

canım bana göre senin yüzüne giden burnun düz bir sırtı olması lazım.kbence burnuna kavis verdirme.yani sen bilirsin ama bir düşün derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…